Mushroom Kweeksets

Magic mushrooms Kweeksets

Paddo’s en magic truffels zijn misschien wel een van de bekendste geestverruimende psychedelica. De shrooms, of magic mushrooms worden al duizenden jaren lang gebruikt om bijvoorbeeld in contact te komen met de goden. Niet voor niets is er een paddo dat bekend staat als “The flesh of the gods”. Ons assortiment hebben wij samengesteld voor iedere gebruiker. Zo kun je magic mushrooms kopen voor beginners tot de meest krachtige paddo’s voor de meest ervaren psychonauten. Onze growkits van All in One en van freshmushrooms zijn de beste die er te koop zijn en bestaan uit een gezond mycelium waaruit je de beste paddo’s kunt kweken.

Wat zijn magic mushrooms?

Paddo’s, shrooms, of magic mushrooms het zijn allerlei benamingen voor hetzelfde. Shrooms verreiken je geest. Dit komt door de stof die in de shroom zit dat psilocybine heet. Dit is de stof die in je lichaam wordt omgezet in de stof psilocine, welke uiteindelijk zorgt voor de geestverruimende effecten. Magic mushrooms zijn in feite niets anders dan de vrucht van het mycelium. De paddenstoelen komen uit de grond onder de juiste omstandigheden. Vinden de juiste omstandigheden niet plaats? Dan slaat het mycelium de voedingsstoffen op voor een later moment. Dit zijn dan kleine clusters die wij magic truffels of sclerotia noemen. Een trip met paddo’s is in feite hetzelfde als met magic truffels. Toch geven gebruikers soms aan dat een trip met paddo’s intenser en visueler is dan met magic truffels.

5/5

Rijk aan psilocine

Onze psilocybine paddenstoelen zijn rijk aan psilocine. Dit kan je herkennen doordat de binnenkant van de steel blauw is. 

Wat zijn de effecten van magic mushrooms?

Een trip met shrooms is vaak een vrij intense trip. De geestverruimende effecten treden vaak in na ongeveer 30 minuten. Kleuren kunnen bijvoorbeeld intenser worden, je kunt hallucineren en veel gebruikers geven aan dat ze euforisch zijn tijdens een trip met magic mushrooms. De effecten verschillen vaak per trip, maar zeker ook per paddo. In onze webshop kun je dan ook verschillende paddo’s kopen in verschillende sterktes. Zo zijn er mushrooms die je geest verkennen, zoals de “steen der wijzen”, maar ook paddo’s waarin je out-of-body experiences kunt ervaren.

Visuele Effecten

Visuele Kleuren

Vrolijk gevoel

Zijn paddo’s legaal?

Sinds 2008 is het verboden om paddo’s te verkopen. De aanleiding hiervoor was een aantal incidenten in Nederland waarbij toeristen onder invloed waren van paddo’s. Wel is het legaal om paddo’s zelf te kweken. Om die reden kun je voor paddo’s enkel growkits vinden waarmee je zelf de paddo’s kunt kweken.

Magic mushroom growkits

Onze magic mushroom growkits bestaan uit gezond mycelium waaruit krachtige paddo’s groeien. De growkits zijn zo ontwikkelt dat je eenvoudig zelf paddo’s kunt kweken. Vaak hoef je maar enkele stappen te volgen. Vervolgens is het afwachten en in ongeveer twee weken kun je de paddo’s oogsten. In ons assortiment kun je twee soorten magic mushroom growkits vinden: all-in-one growkits en Freshmushroom growkits. Beide growkits zorgen voor meerdere oogsten paddo’s. Zo kunnen ervaren cultivators een oogst realiseren tot vier keer. Hoe groot de oogst is verschilt wel per growkit en paddo.

medical research on psilocybin mushrooms for mental health treatment

Paddo’s bestel je bij Dutchmicrodosing

In onze online smartshop kun je growkits kopen om zelf paddo’s te kweken. Wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verzonden. Wil je gelijk gaan trippen? Kies dan voor magic truffels. Deze zijn verkrijgbaar in afgewogen verpakkingen of als microdosing porties.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.