Microdosing XP Truffels

Bestel hier de Microdosing Xp truffels, de microdosing XP truffels worden met uiterste zorg verpakt. De Inhoud bestaat uit 6 porties van 1 gram. De verpakking zorgt ervoor dat de truffels zo lang mogenlijk vacuüm geseald blijft. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse microdosing truffels, na ontvangst adviseren wij de truffels gekoeld te bewaren.

Categorieën

Laatste Nieuws

100% Organic en Biologische gekweekte Microdosing XP Truffles

De Microdosing XP truffels zijn van hoogste kwaliteit en worden op biologische en milieuvriendelijke wijze gekweekt, op een organisch substraat in een steriele omgeving die voldoet aan alle hygiënische eisen met betrekking tot paddo- en truffelcultivatie. De truffels die we aanbieden zijn een unieke selectie, speciaal geselecteerd op basis van de effecten voor microdosing. Microdoseren wil je immers alleen doen met een puur natuurlijk en 100% biologisch product. De stof psilocybine gaat een interactie aan met het brein. Vertroebeling door chemische stoffen of pesticiden wil je vermijden. Je wilt niet dat deze chemische stoffen op de één of ander manier een wisselwerking aangaan met psilocybine.

De effecten van Microdoseren met Eco vriendelijke en Biologische geestveruimende Truffles

Met Microdosing XP truffels van Dutchmicrodosing zul je geen trip of hallucinaties, noch visualisaties ervaren. Dit is niet de bedoeling van microdoseren. Het microdoseren is het bewust innemen van kleine hoeveelheden psychedelica, in dit geval psilocybine. Alleen op die manier kun je profiteren van de subtiele positieve effecten. De gerichte voordelen komen overeen met de effecten van microdoseren met Microdosing XP truffels.

 Uit een onderzoek opgezet door de University of Toronto naar de effecten van psilocybine met microdoseren, is als resultaat naar voren gekomen dat de participanten tijdens de kuur hoger scoorden op wijsheid, creativiteit en openheid. Daarentegen gaven de participanten aan dat ze minder last hadden van negatieve emoties en hieraan gekoppeld gedrag. Hieronder een lijst met de voordelen die microdoseren met psilocybine truffels met zich mee kan brengen:

Microdoseren met Organic en Biologische truffels:

Meditation on sunrise mountain top cliff edge

  • Verhoogd productiviteit en creativiteit
  • Verminderd de kans op angsten en onzekerheden
  • Kan werken als antidepressivium
  • Verhoogd probleem oplossend denkvermogen
  • Laten je beter in je vel zitten en je kunt jezelf makkelijker openstellen
  • Werkt positief bij het stoppen met verslavingen
  • Werkt stemming bevorderend
  • Verhoogd het doorzettingsvermogen en verminderd het uitstelgedrag

Microdoseren met 100% Organic en Biologische psilocybine Truffels is trendy

De belangstelling voor microdoseren met natuurlijke en milieuvriendelijk gekweekte geestverruimende truffels begint nu eindelijk ook in Europa toe te nemen. Deze trend begint ook de journalisten van de grootste kranten op te vallen. Dit weerspiegelt zich in een grote hoeveelheid positieve publicaties, die betrekking hebben op onderzoeken naar de magische werking van psilocybine de afgelopen jaren.

Vele van deze headliners in kranten bespreken de voordelen van microdoseren op de mentale gezondheid. Psilocybine zou de kracht hebben, bij een kuur van minimaal 2 maanden microdoseren, om sterk emotioneel geladen, negatieve gedachten om te zetten naar positieve denkprocessen. Veel gebruikers van antidepressiva zijn overgestapt naar microdoseren met psilocybine truffels. Ze gaven als reden aan, dat de geestverruimende truffels, in tegenstelling tot antidepressiva, zowel op mentaal als fysiek niveau effectiever werken. Het belangrijkste voordeel was dat er nauwelijks sprake was van “terugvallen in een dip”. Conventionele therapie zou niet dezelfde positieve uitwerking hebben als de natuurlijke en 100% biologische truffels. “Donkere wolken transformeren naar grijze en met de tijd naar witte wolken”, zo zei een van de participanten van dit onderzoek.

Wat zijn en wat maakt deze 100% Organic en Biologische Truffels zo uniek

Een geestverruimende truffel is op het uiterlijk na, identiek aan de magische psychedelische paddenstoelen. Dit komt omdat de geestverruimende truffel uit hetzelfde mycelium groeit als de psilocybe magische paddo. Het mycelium is een netwerk van schimmeldraden met als vrucht de paddo. Op momenten dat het klimaat niet gunstig genoeg is om de paddo (de vrucht) te laten opkomen, heeft het mycelium een prachtige oplossing bedacht: de truffel! De truffel is een opslagbassin, met dezelfde voedingsstoffen als de paddenstoel. Hij verleent ondersteuning aan de magische paddo bij ongunstig klimaat, zodat deze toch op kan komen. Dat doet de truffel door de paddo te voorzien van extra voedingsstoffen.

Een truffel bevat net als een paddo de stof psilocybine. Deze stof werkt alleen als antidepressiva wanneer die in super kleine doses wordt ingenomen. Psilocybine wordt in het lichaam, voornamelijk de lever, door het enzym monoamineoxidase afgebroken tot psilocine. Psilocine wordt door het brein herkend als serotonine, het gelukshormoon. Dit speelt een belangrijke rol in het reguleren van emoties, het werkt als regulator van het dopamine-systeem. Een afwijking hierin kan leiden tot angstklachten, depressies en een slechte nachtrust, waardoor het ondraaglijk kan worden om elke dag weer opnieuw positief gezind uit bed te stappen.

Waarom kuren met Eco vriendelijke gekweekte XP Dutch Microdosing 100% Organic Truffels

Het is van groot belang om minimaal één maand, nog beter twee maanden, te kuren met Dutchmicrodosing truffels. Doe je het korter dan een maand, dan zal het erg moeilijk zijn om te beoordelen of het microdoseren wel heeft gewerkt. Laten we het zo brengen: sommige veranderingen zijn zo subtiel dat het tijd kost voordat je ze kunt waarnemen. Wil je het maximale effect uit microdoseren halen dan is het raadzaam om te kiezen voor een kuur van 2 maanden.

Ook is het een goed idee om gebruik te maken van een soort van kuurboek. Hierin noteer je, nog voordat je begint aan de kuur, waar je in het dagelijks leven op mentaal/geestelijk niveau tegenaan loopt, zoals bijvoorbeeld depressies, negatieve gedachten, angsten, stress, werkdruk of oud zeer. Begin met microdoseren en noteer in het kuurboek om de dag de veranderingen die je waarneemt. Door gebruik te maken van een kuurboek zul je in staat zijn de progressie te monitoren. Je wilt immers elk voordeel halen uit microdoseren met psilocybine truffels.

Wat is de micro-dosis met Dutch Microdosing XP 100% Organic Truffels

De gouden formule voor microdoseren met psilocybine is 1/10 tot 1/20 deel van een recreatieve dosis, aangepast op ervaring. Een recreatieve dosis voor verse psilocybine truffels is gemiddeld rond de 10 gram. Dit betekent dat een microdosis zou uitkomen op 1 tot 0.5 gram verse truffel. Het is absoluut niet de bedoeling om met microdoseren visuele effecten te ervaren. Bij een micro-dosis zul je daar dus ook geen last van hebben. De effecten van microdoseren zijn subtiel aanwezig maar verstoren niet de dagelijkse gang van zaken. Sterker nog, de dagelijkse gang van zaken zal je na verloop van tijd (al tijdens de kuur) steeds gemakkelijker afgaan.

Afgewogen doses zijn van essentieel belang en daarom zijn Microdosing XP truffels verpakt per 6 verse doses truffels van elk 1 gram. De microdoses zijn zo verpakt dat ze individueel eruit geknipt kunnen worden waardoor de versheid van de andere doses gewaarborgd blijft. Door deze unieke verpakkingsmethode zijn de Microdosing XP truffels ook erg gebruiksvriendelijk.

100% Organic en Biologische Truffels voor een onvergetelijke trip

Naast Microdoseren bieden wij ook 100% Organic en Biologische truffels aan voor een spirituele ontwaking. Deze truffels zijn puur natuurlijk en vrij van chemische stoffen en pesticiden. Je wilt immers geen chemische troep in de truffels, die in het brein gaat samenwerken met de serotonine receptoren. Psilocybine truffels horen puur en schoon te zijn en dat is precies onze visie voor het lanceren van deze 100% Organic en Biologische truffellijn. 

Waarom gaan voor een truffel waarvan niet bekend is of deze biologisch is gekweekt? Je wilt toch niet het risico lopen dat er een stof is gebruikt die een negatieve interactie kan aangaan met het brein? Daarom is het altijd belangrijk om te gaan voor 100% Organic en Biologische truffels. In dit grootste assortiment van biologische truffels is er voor ieder wat wils. Wil je voor het eerst kennismaken met de kracht van psilocybine? Wil je dimensies doorbreken? Wil je spirituele bewustwording creëren? Wil je een heftige trip vol visualisatie? Heb je geen depressieve gedachtegang die je de hele dag bezig houdt? Kies dan voor magische psilocybine truffels en niet voor Microdoseren

Het Bewaren van Microdosing Truffels: Essentiële Tips

Bij microdosing met truffels is het net zo belangrijk om te weten hoe je ze moet bewaren als te weten hoe je ze moet gebruiken. Het correct bewaren van microdosing truffels zorgt ervoor dat ze hun potentie behouden en veilig blijven voor consumptie. Hieronder vind je enkele belangrijke tips over het bewaren van microdosing truffels.

Koel Bewaren

Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden bij het bewaren van microdosing truffels is dat ze koel bewaard moeten worden. Een koelkast is meestal de beste plaats, waar ze bij een temperatuur van 2-4°C kunnen worden bewaard. Deze lage temperatuur vertraagt de stofwisseling van de truffels, waardoor ze langer vers en potent blijven.

Luchtdichte Verpakking

Lucht en vocht kunnen de kwaliteit van je microdosing truffels aantasten. Bewaar je truffels daarom altijd in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Een vacuümverpakte of luchtdicht afgesloten pot kan helpen om blootstelling aan lucht en vocht te minimaliseren en de houdbaarheid van je truffels te verlengen.

Let op de Houdbaarheid

Zelfs onder de beste bewaaromstandigheden hebben microdosing truffels een beperkte houdbaarheid. Zorg ervoor dat je de truffels consumeert binnen de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?