Psilocybine Truffels

Wat zijn magic truffels ?

Magic truffels zijn geestverruimende truffels die je kunt gebruiken om te trippen. Magic truffels zijn perfecte keuze als je direct wilt gaan trippen zonder dat je hoeft te kweken. Ze zijn al volgroeid, zeer potent een bovenal legaal om te worden verkocht. In onze webshop kun je magic truffels vinden en organic Magic truffels voor zowel beginnende als de meer ervaren gebruiker.

Psilocybe Paddo's of magic truffels?

Paddo’s en truffels komen voort uit mycelium. Mycelium is feitelijk een schimmel en ziet eruit als een gigantisch netwerk aan draden. Zodra de juiste omstandigheden voorkomen in de natuur schieten de paddo’s uit de grond. Gebeurt dit niet, dan slaat het mycelium alle voedingsstoffen op en ontstaan er als het ware verhard mycelium. Dit bolletje heet ook wel sclerotium (of in meervoud sclerotia) en is dus de magic truffel waar wij allemaal zo van houden.

Wat maakt Psilocybine truffels magisch?

Magische truffels bevatten, net als de paddo, de psychoactieve stof psilocybine. Deze stof is verantwoordelijke voor de psychoactieve effecten. Dit is precies de stof wat de magic truffel magisch maakt. Zodra je magic truffels eet, zet de stof psilocybine zich om in psilocine. Dit is de stof die zich hecht aan de serotoninereceptoren in het brein. Zodra dit gebeurt begin je te trippen op de magic truffel.

Paddo’s en truffels komen voort uit mycelium. Mycelium is feitelijk een schimmel en ziet eruit als een gigantisch netwerk aan draden. Zodra de juiste omstandigheden voorkomen in de natuur schieten de paddo’s uit de grond. Gebeurt dit niet, dan slaat het mycelium alle voedingsstoffen op en ontstaan er als het ware verhard mycelium. Dit bolletje heet ook wel sclerotium (of in meervoud sclerotia) en is dus de magic truffel waar wij allemaal zo van houden.

Het verschil tussen paddo’s en magic truffels ?

Sclerotia zijn, in tegenstelling tot paddo’s, ready-to-consume. Paddo’s moet je namelijk eerst kweken met een growkit / kweekset. Als je magische truffels koopt, hoef je dit proces niet te doorlopen. Daarbij groeien paddo’s boven de grond en truffels juist onder de grond. Gebruikers van zowel truffels als paddo’s geven aan dat, voor hun gevoel, het effect iets anders is. Als je kijkt naar de samenstelling van paddo’s en sclerotia, dan zie je geen verschil tussen de twee. Waar het dan voornamelijk in zit is de hoeveelheid aan psilocybine in de producten.

Tips voor het gebruiken van magic truffels ?

Zodra je psychedelica gaat gebruiken is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid voor de trip. Het allerbelangrijkste is dat je geen magic truffels, of paddo’s, gaat gebruiken als je veel stress hebt of niet helemaal goed in je vel zit. Daarbij adviseren wij altijd om sclerotia te nemen op een lege maag. Zodra je de sclerotia gaat eten moet je ervoor zorgen dat je er goed op kauwt. Ook kun je thee zetten van magic truffels. Zorg er dan ten slotte ook voor dat je in een vertrouwde omgeving bent en voldoende eten en drinken in huis hebt. Een trip met magic truffels kan soms wel tot acht uur duren. Ga je trippen op sterke truffels? Zorg er dan voor je er een trip sitter in de buurt is en dat je eventueel een trip stopper hebt. De trip stopper haalt de scherpe randjes van de trip af.

Magical sites in the forest of Mount Aizkorri

Microdoseren met magic truffels

Als je meer uit het leven wilt halen, of beter wilt presteren, dan kun je kiezen om te microdoseren. Dit helpt mogelijk voor een positief effect op je prestaties. Bij het microdoseren gebruik je kleinere hoeveelheden aan psilocybine truffels. De kleine hoeveelheden zorgen enkel voor de positieve effecten zoals extra creativiteit of meer besluitvaardigheid.

Koop jouw (organic) magic truffels online

In onze webshop kun je allerlei (organic) magic truffels vinden. Ons assortiment hebben wij zo samengesteld dat er voor ieder wat wils is. Dit betekent dus dat je online magic truffels kunt kopen met verschillende sterktes. Zodra je bestelt, zorgen wij ervoor dat ze snel en discreet naar je worden toegestuurd.

Medicinale Paddenstoelen is Geen Psychedelica

In de afgelopen jaren is de interesse in de therapeutische voordelen van paddenstoelen sterk toegenomen. Dit komt voornamelijk door de wetenschappelijke onderzoeken en ontdekkingen die de gezondheidsvoordelen van bepaalde paddenstoelen onderstrepen. Toch bestaat er bij veel mensen verwarring tussen medicinale paddenstoelen en psychedelische paddenstoelen. Het is belangrijk om te begrijpen dat deze twee categorieën fundamenteel verschillend zijn in zowel hun werking als hun gebruik.

Definities en Kenmerken

  1. Medicinale Paddenstoelen: Deze paddenstoelen bevatten bioactieve stoffen die bekend staan om hun gezondheidsbevorderende eigenschappen. Voorbeelden van medicinale paddenstoelen zijn reishi, cordyceps, lion’s mane en chaga. Deze paddenstoelen hebben een rijke geschiedenis in traditionele geneeskunde, vooral in Aziatische culturen. Ze worden geconsumeerd voor hun potentiële voordelen voor het immuunsysteem, de cognitieve functie, het hart en andere aspecten van gezondheid en welzijn.

  2. Psychedelische Paddenstoelen: Deze zijn vooral bekend vanwege hun psychoactieve stoffen, zoals psilocybine. Wanneer ze worden geconsumeerd, kunnen ze veranderde percepties, gevoelens en gedachten veroorzaken. Ze worden vaak geassocieerd met spirituele ervaringen of experimentele therapieën.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?