Fresh mushrooms kweeksets

Categorieën

Laatste Nieuws

Psychedelische 100% Mycelium FreshMushrooms XP growkit

FreshMushrooms is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het fabriceren van kant-en-klare kweeksets voorzien van een psilocybine paddo mycelium. Deze growkits bevatten een 100% Orgainsh en biologisch substraat en zijn ingeënt met psilocybine paddo sporen. Regulier growkits van andere merken bevatten geen 100% mycelium. Dit betekent dat bij deze growkits het mycelium nog moet gaan groeien voordat deze zijn vruchten (de paddo’s) kan laten opkomen. Omdat een growkit van FreshMushrooms een 100% mycelium bevat zijn deze veel eenvoudiger op te zetten en te kweken. Bovendien schieten de paddo’s eerder uit dit mycelium dan bij een reguliere growkit. Dit komt omdat het mycelium al voldoende is gegroeid. Dit prachtige en innovatieve idee van een 100% mycelium growkit is ontstaan door mycologen en experts met decennia jaar aan ervaring op het gebied van magische paddenstoelen en truffel cultivatie. FreshMushrooms staat voor hoog kwalitatief en duurzaam gefabriceerde growkits kweeksets.

Eenvoudig te kweken

Alleen met plantenspuit vochtig houden.

Extreem hoge potentie

Freshmushrooms zijn dubbel zo sterk als andere.

Grootste opbrengst

De grootste opbrengst en de beste kwaliteit.

Bewezen kwaliteit

Freshmushroom heeft 25 jaar ervaring.

De beste stammen

Alle bekende stammen verkrijgbaar.

Waar staat de XP voor in een psychedelische 100% mycelium FreshMushroom XP growkit

De XP in FreshMushrooms kweekset staat voor Extra Potentie. FreshMushrooms claimt dat de paddo’s van die van deze kweeksets afkomen, een hogere waarde aan psilocybine bevatten dan bij de growkits van andere paddo producenten. Dit zou komen doordat de kweeksets een 100% mycelium. De psychedelische kweeksets van FreshMushrooms produceren paddo’s met bijna 2x zoveel psilocybine dan de overige kweeksets. Neem dit in rekening wanneer je van plan bent te gaan trippen met psilocybine paddenstoelen van FreshMushrooms. Bovendien behoort FreshMushrooms tot de grootste microdosis verse psilocybe truffel fabrikant. Een psychedelische growkit van FreshMushrooms zijn super eenvoudig op te zetten en te kweken. Er hoeft geen water voor de eerste oogst aan de growkit toegevoegd worden.

In welke omgeving kan je het beste een trip met een psilocybine paddo of een truffel ondervinden

Na het oogsten van je psychedelische paddo growkit / kweekset wil je deze natuurlijk snel consumeren. Het is van uiterst belang bij het aangaan van een trip op psychedelische paddo’s of truffels om dit in een vertrouwde omgeving te doen. Wij adviseren altijd om een trip op paddo’s in bijvoorbeeld in je eigen huis of die van een goede vriend of vriendin te ervaren. Een trip outdoors kan ook tot je opties behoren mits je ook hier een fijne trip plek voor jezelf realiseert, denk dan aan een tent, matras en genoeg drinken(water). Ruim je huis op, leg allemaal spullen klaar die je eventueel tijdens je trip op psychedelische paddo’s of truffels nodig zou kunnen helpen. Je wilt immers hier niet naar op zoek gaan terwijl je in een andere dimensie bevindt.

Wanneer psychedelische paddo's oogsten met de 100% Mycelium FreshMushrooms XP growkit

Je paddo kweekset / growkit zal om en nabij in de derde week na opzetten klaar zijn. Maar hoe weet je nu precies wanneer de paddo’s klaar zijn om te oogsten? Dit is wanneer het hoedje van de paddo begint te openen en het vliesje eronder begint los te laten / breken. Je oogst de gehele paddo growkit / kweekset in één keer. Niet alle hoeden van de paddo springen ter gelijker tijd open. Dit betekent dat er geoogst dient te worden wanneer het vliesje van 2/3 van alle paddo hoeden in de growkit / kweekset breekt / loslaat. Het kan dus inderdaad voorkomen dat sommige paddo’s het hoedje nog niet hebben geopend, maar toch geoogst worden.

Welke 100% Mycelium FreshMushrooms XP growkit verkopen wij

We bieden het gehele FreshMushrooms assortiment growkits aan met elk zo zijn unieke effecten! Wil je voor het eerst in je leven een trip op psilocybine paddo ervaren of ben je een vergevorderde paddo gebruiker? We hebben voor elke type gebruiker wel een passend psilocybine paddo growkit. Zoek je een paddo soort met veel visualisaties? Of juist meer gericht op filosofie? Ook dit kun je eenvoudig uitzoeken door te klikken op een afbeelding van growkit in deze categorie. Er verschijnt een afbeelding die precies de effecten weergeeft van de uitgekozen paddo soort / growkit. Laten we drie FreshMushroom growkits even uitlichten:

Thai XP Growkit

De Thai-strain FreshMushrooms XP kweekset is een eenvoudige paddo soort om te kweken. De effecten die de paddo van deze wonderbaarlijk Full-Moon party psilocybine growkit / kweekset kan geven, is een toename in energie, visuals en sociaal. Vooral bekend door de beruchte feestjes op de bekende Thaise party eilanden. Naast de sociale en opwekkende effecten van deze growkit zullen deze magische paddo’s ook zeker heldere eye-closed visualisaties en eye-open vervorming van objecten teweeg brengen! De Thaise paddo growkit verleend zich prima voor een eerste of tweede kennismaking met psilocybine paddo’s.

Mexican XP growkit

De Mexican paddo was de eerste paddenstoel die geïdentificeerd werd als psychoactief! Deze wereld beroemde paddo is net als de Thaise paddo super eenvoudig te kweken. De Mexicaanse paddo komt op in rijkelijk gevulde clusters en is niet zo gevoelig voor schimmels en bacterien als velen andere psychedelische paddo soorten of kweeksets. Deze growkit met de prachtige Stropharia Cubensis is zeer geschikt voor die personen (beginner) die nieuwsgierig zijn naar de werking van psilocybine. Ervaar de psychedelische krachten van de Mexican psilocybine paddo en bewandel het spirituele pad van de Azteken.

Golden Teacher XP growkit

Een leraar met kennis van Goud! Dat is de Golden Teacher. Deze befaamde paddo strain is een krachtige Entheogeen. Deze FreshMushrooms growkit is niet bedoeld voor beginners op het terrein van psilocybine. De Golden Teacher zal je filosoferend door de trip begeleiden met sterke visuals en een open mind. Het out of the box denken is bij deze psychedelische paddo growkit / kweekset geen probleem. Je zult overspoelt worden met nieuwe inzichten met betrekking tot je eigen leven of maatschappelijke onderwerpen. We adviseren deze magische Golden Teacher psilocybine paddo kweekset alleen aan personen die al meerdere keren een trip hebben ervaren op psilocybine.

Hoe zet ik een psychedelische 100% Mycelium FreshMushrooms growkit op

Het opzetten van een kweekset van FreshMushrooms is doodeenvoudig. Bij binnenkomst raden we altijd aan om de growkit even 24 uur in de koelkast te plaatsen, zodat deze even kan rusten. Na 24 uur kun je growkit opzetten conform de instructies. De instructies en het onderhouden van een growkit stelt weinig voor. Laten we de FreshMushrooms set-up growkit instructies even in het kort doorlopen: Haal de growkit uit de verpakking. Open de growbag en plaats hierin de kweekset. Vouw the growbag strak om de growkit heen. Wacht totdat de eerste kleine paddo hoofden verschijnen. Nu is het moment om de growbag / groeizak rechtop te zetten. Je kunt nu om de dag de zak even openen (1 minuut) en de binnenkant van de growbag benevelen. Spuit niet op de growkit zelf. Nu is het wachten totdat de pyschedelische paddo’s groeien totdat de hoedjes open gaan staan en het vliesje eronder breekt. Dit is het moment dat je moet gaan oogsten.

100% Organic en biologische medicinale paddenstoelen

Naast de psychedelische paddo growkits verkopen we ook medicinale paddenstoelen extracten / tincturen. Deze paddenstoelen / schimmels hebben een positieve invloed op lichaam en geest. Veel van deze unieke medicinale paddenstoelen zijn opgenomen in de Holistische Chinese Geneeskunde of terwijl de TCM (Traditional Chinese Medicine). Het gebruik van deze exclusief schimmels gaat werkelijk duizenden jaren terug. De effecten van deze paddenstoelen zijn niet psychedelisch, maar voornamelijk: ondersteuning en het versterken van het immuunsysteem / afweersysteem. In Azië zijn deze paddenstoelen als heilig verklaard vanwege de unieke eigenschappen en effecten op het menselijk lichaam en geest.

Geen growkit, maar supplementen ten behoeven van lichaamlijke en geestelijke ondersteuning

Uiteraard staan we achter de kracht van natuurlijke producten. We geloven niet alleen in een paddo growkit of kweekset, maar ook zeker in de natuur en haar vermogen om kwalen en ziektes te bestrijden. Het is ook hierom dat we vitamines en supplementen verkopen. Vitamines kunnen een geweldige bijdrage leveren aan een gezonde leefstijl. Vaak komt het voor dat je niet instaat bent geweest om 2 stuks fruit te eten en minimaal 200 gram groente. Op dit soort dagen is een vitamine supplement de oplossing om de tekorten die hierdoor ontstaan aan te vullen.

100% Mycelium FreshMushrooms growkit / kweekset kopen bij Dutchmicrodosing

Als je bij ons een psychedelische paddo kweekset van FreshMushrooms besteld in onze shop zullen we deze met veel zorg inpakken en met de snelheid van het licht versturen. Op het moment dat we het aankoopbedrag hebben ontvangen zullen we via de email de track en trace versturen en de factuur. Op deze manier kun je de growkit volgen tot aan je voordeur. Ervaar de magie van een psilocybine growkit en bestel snel een kweekset!

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?