Vitamine & Supplementen

Categorieën

Laatste Nieuws

Supplementen van Together bij Dutchmicrodosing

We bieden niet alleen psychedelica aan zoals microdoseren truffels of magische paddenstoelen / truffels. In de webshop van Dutchmicrodosing kun je ook supplementen kopen van Together. Dit bedrijf produceert supplementen die vervaardigd zijn van echte, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn ontwikkeld door experts op het gebied van voeding en gezondheid. Bij het produceren van de supplementen, staat respect voor mens en milieu centraal.

Wie zijn gezondheid wil ondersteunen met supplementen, maakt een uitstekende keuze met een product van Together. Ze zijn geschikt voor iedereen en sluiten aan bij elke levensstijl. Je kunt ze preventief inzetten of nemen wanneer je gezondheidsklachten hebt. In periodes waarin je veel op je bordje hebt, zoals stress, ziekte of wanneer je niet lekker in je vel zit, kunnen supplementen je mentale en fysieke gezondheid ondersteunen.

Waarom kiezen voor supplementen van Together?

Er zijn ontelbaar veel verschillende merken en soorten supplementen te koop. Kiezen voor Together is eigenlijk heel simpel. Waar je vaak tegenaan loopt wanneer je vitamines of mineralen neemt, is de opneembaarheid van de stoffen. Neem je bijvoorbeeld magnesium of Vitamine B, dan wil je graag dat deze stoffen door je lichaam goed opgenomen worden.

Bij veel supplementen is er echter sprake van kunstmatig gesynthetiseerde vitamines en mineralen. Doordat ze niet natuurlijk zijn, zijn deze stoffen voor je lichaam in feite onbekend, waardoor je ze niet goed kunt opnemen. Stoffen die niet of nauwelijks worden opgenomen, kunnen ook hun werk niet doen.

Alle supplementen van Together zijn van plantaardige oorsprong. In een verpakking vind je dus echte, pure plantaardige stoffen. Zo wordt vitamine D3 verkregen uit korstmos en B12 uit Shiitake paddenstoelen. Neem je een capsule, dan zal je lichaam deze stoffen prima kunnen opnemen. Alle supplementen zijn dus goed opneembaar en daardoor ook zeer effectief. Er worden verder geen additieven of andere hulpstoffen gebruikt en alle capsules zijn veganistisch. Hieronder zie je een overzicht van de supplementen van Together.

Vegan Or Vegetarian?

Veganistisch of vegetarisch? Zeg hallo tegen ons vitamine B12-complex, dat je aanvult met vitamines en mineralen die moeilijker te vinden zijn in veganistische en vegetarische diëten.

Vegan Multivitamin Supplement

In deze vegan multivitamine zitten enkele belangrijke mineralen en vitamines, verkregen uit natuurlijke bronnen. Een capsule bevat:

  • Vitamine B12
  • Bèta-caroteen (vitamine A)
  • Calcium
  • IJzer
  • Jodium
  • Zink

Dit supplement is een aanrader wanneer je denkt enkele vitamines en mineralen tekort te komen. Ook bij een gebrek aan energie, is het goed om je voeding aan te vullen met een dergelijk supplement. B12 is belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en speelt dus indirect een rol bij de levering van energie. Dat geldt ook voor het mineraal ijzer. Veganisten kunnen veel baat hebben bij deze multivitamine, omdat zij, doordat ze geen vlees eten, minder makkelijk aan deze vitamines en mineralen kunnen komen.

Set of food that is rich in calcium.

Seaweed Calcium Supplement

Wil jij graag extra calcium nemen, dan kun je Seaweed calcium van Together kiezen. Calcium is het mineraal dat je lichaam nodig heeft om je botten en gebit goed te onderhouden. Een gebrek aan calcium kan ontstaan als je te weinig zuivel, groene groenten of volkoren graanproducten eet. Ook het gebruik van alcohol, koffie en zout kan zorgen voor calciumverlies. Seaweed calcium wordt verkregen uit zeewier dat geoogst wordt voor de kust van IJsland. Het supplement bevat behalve calcium ook de van nature in zeewier aanwezige sporenelementen. Deze vergroten de opname van calcium door het lichaam.

Multibiotic Fermented Food Supplement

Je darmen liggen aan de basis van een krachtige gezondheid. In je darmen leeft het microbioom, de goede bacteriën, schimmels en virussen die helpen je voeding te verteren. Het microbioom is echter ook deels verantwoordelijk voor het goed werken van je immuunsysteem. Kunnen je darmen wel wat hulp gebruiken, dan kun je het Multibiotic Fermented Food supplement nemen. Dit levert je meer dan een triljoen bacteriën om je darmflora aan te vullen en te weer in balans te komen. Om dit supplement te produceren is gebruik gemaakt van een kombucha-fermentatie methode. Het bevat 16 levende bacteriestammen met isomalto-oligosaccharide en inuline, wat de groei van de goede bacteriën op natuurlijke wijze ondersteunt.

Curcumin & Turmeric Complex

Kurkuma (ook wel geelwortel genoemd) wordt al eeuwenlang gebruikt, vanwege zijn positieve effecten op de gezondheid. Curcumine kan mogelijk helpen de lichamelijke gezondheid te ondersteunen. Ook voor de mentale balans kan curcumin & Turmeric complex een uitkomst zijn. Bij een depressieve of sombere stemming kan het helpen omdat het mogelijk de balans in neurotransmitters zou kunnen herstellen. In dit complex van Together zijn alle waardevolle verbindingen uit kurkuma behouden gebleven. Het bevat tevens zwarte peper extract met piperine. Dit helpt de opneembaarheid van curcumine met 2000% te verbeteren.

Algae Omega 3 Supplement

Wie omega 3 wil nemen, komt er al snel achter dat dit meestal uit vissen wordt verkregen. Algae Omega 3 van Together wordt echter uit algen gehaald. Dit is een natuurlijke bron, die diervriendelijk is en daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. De algen worden in een natuurlijke omgeving gekweekt en er wordt daarbij geen bemesting gebruikt. De omega 3 capsule bevat DHA en EPA-rijke olie en de capsule zelf is natuurlijk ook vegan.

Citrus Vitamine C Supplement

De meeste mensen weten dat het menselijk lichaam vitamine C nodig heeft en dat we dat niet zelf kunnen aanmaken. We moeten het uit onze voeding halen. Vitamine C zit in fruit (vooral citrusfruit) en groente. Deze vitamine is heel belangrijk voor een goede weerstand en het kunnen opnemen van ijzer. Het Citrus Vitamine C supplement van Together wordt verkregen uit biologisch citrusfruit, zoals sinaasappels en citroenen. Doordat het zorgvuldig wordt samengesteld, bevatten de capsules een volledig voedingscomplex met van nature aanwezige bioflavonoïden en co-factoren, die efficiënt door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Woman’s Multi Vit & Mineral Supplement

Woman’s Multi vit is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Het lichaam van vrouwen maakt elke maand hormonale ontwikkelingen door en daardoor zijn de behoeften van vrouwen wat betreft vitamines en mineralen, net wat anders dan die van mannen. Dit supplement biedt precies wat je nodig hebt. Elke capsule bevat onder andere B-vitamines, foliumzuur en mineralen als ijzer, koper, seleen, zink en magnesium. Door het zorgvuldige productieproces met lagere temperaturen, blijven de unieke bioactieve co-factoren, aminozuren en sporenelementen behouden. Zoek jij een supplement van uitstekende kwaliteit dat goed opneembaar is door je lichaam, dan is Woman’s Multi vit voor jou.

Marine Magnesium Supplement

Een probleem met magnesium supplementen is vaak dat de magnesium slecht op te nemen is door het lichaam. Marine Magnesium van Together wordt gewonnen uit de Dode Zee en bevat alle 5 natuurlijke vormen van dit mineraal. Omdat het uit een natuurlijke bron afkomstig is, kan je lichaam dit goed herkennen en vervolgens ook absorberen. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verdampings- en zuiveringstechnieken. Het product is eveneens vrij van toevoegingen en hulpstoffen.

Vegan Vitamin D3 Supplement

D3 is een onmisbare vitamine die nodig is voor een optimale weerstand. Dit supplement is veganistisch, de vitamine wordt verkregen uit korstmos uit Noord Amerika. Het groeit in bergachtige gebieden waar de lucht zuiver is. Dit korstmos is de enige plantaardige bron van vitamine D3. Een capsule bevat 1000 iu actieve vitamine D3. Er is kokosolie gebruikt om de opneembaarheid te verbeteren.

B-Vitamin Complex

Veel mensen hebben in feite een tekort aan vitamines uit het B-complex. Supplementeren is dus een goed idee. Met het B-vitamin Complex van Together krijg je alle 8 B-vitamines in een keer binnen. De ingrediënten van het supplement zijn allemaal afkomstig van natuurlijke bronnen. Alle waardevolle van nature voorkomende stoffen zijn tijdens de productie behouden gebleven, zoals enzymen en aminozuren. Met een capsule krijg je vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8 (ook wel vitamine H genoemd), B11 (foliumzuur) en B12 binnen.

Organic Mushroom B12 Supplement

Vitamine B12 is een belangrijke vitamine. Deze is nodig voor het aanmaken van rode bloedcellen en deze hebben als taak om zuurstof door je lichaam te vervoeren. Er zijn niet veel plantaardige bronnen waar je vitamine B12 uit kunt halen. Met de Organic Mushroom B12 capsules heb je echter een puur plantaardig supplement met deze vitamine. Deze wordt verkregen uit biologisch gekweekte Shiitakes en Oesterzwammen. De drie vormen van vitamine B12, methylcobalamine, adenosylcobalamine en hydroxylcobalamine, zijn door het lichaam makkelijk op te nemen. Elke capsule bevat een optimale dosis van 20 mcg vitamine B12

Microdoseren Psilocybine Supplementen

Door de groeiende interesse in microdoseren, hebben sommige bedrijven psilocybine supplementen op de markt gebracht, ontworpen voor dit doel. Deze supplementen bevatten vaak een nauwkeurig afgemeten hoeveelheid psilocybine, waardoor het voor gebruikers eenvoudiger wordt om een consistente microdosis te nemen zonder de noodzaak om paddenstoelen zelf te wegen of te bereiden.

Medicinale Paddenstoelen Supplementen

In het hart van oude beschavingen, van de traditionele Chinese geneeskunde tot de inheemse culturen van Noord-Amerika, hebben medicinale paddenstoelen een plaats ingenomen als krachtige helende agenten. In de afgelopen jaren is er in de westerse wereld een hernieuwde interesse ontstaan in deze fascinerende organismen, voornamelijk in de vorm van supplementen. Deze supplementen beloven tal van gezondheidsvoordelen, variërend van een verhoogd immuunsysteem tot het bevorderen van mentaal welzijn.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?