Info en Veelgestelde Vragen

Klantenservice

Voor vragen over producten of suggesties kunt u altijd contact met ons opnemen u krijgt binnen 24 uur een reactie van ons support team of gebruik het contact formulier op onze website.

Hoe word mijn pakket bezorgd ?

Al onze orders versturen wij met DHL of GLS liever een andere transportmethode? Stuur uw vraag naar info@dutchmicrodosing.com

Verpakking / Zending

Afhankelijk van het gewicht en de grote van de producten wordt je bestelling discreet verzonden in een envelop of pakket.
Op de buitenzijde van uw postpakket word alleen je naam adres en een retour adres vermeld.

Levertijd & verzendkosten

Pakketten naar NL en BE,  worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd mits op voorraad. Al onze pakketten zijn te volgen met een track and trace . Voor Duitsland, Frankrijk is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Voor de overige landen in Europa is de levertijd 4-8 werkdagen. Wij verzenden geen producten buiten Europa. Uw bestelling wordt pas naar u verzonden als wij de betaling hebben ontvangen. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

Wanneer u niet thuis bent zal de postbode een briefje in uw brievenbus stoppen. Met dit briefje kunt u bij uw postkantoor het pakje afhalen.Het pakketje blijft normaal gesproken 1 à 2 weken op het postkantoor. Haal het a.u.b. op tijd op. verse producten die wij verstuurt hebben en niet worden opgehaald bij het postkantoor of parcelshop en die retour komen worden niet vergoed of vervangen.
Voor briefenbus zendingen hoeft u niet thuis te blijven de postbode zal deze in uw briefenbus afleveren.

Kan Ik Mijn Pakket Online Volgen?

Indien je bestelling als pakketje is verzonden, kun je hem vanaf ongeveer 12 uur na verzending volgen. De Track & Tracé link kun je vinden bij de betreffende bestelling in mijn account en/of wordt via mail naar je verstuurd.

Retourneren

Omdat de producten vers geleverd worden kunnen deze niet retour gestuurd worden.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?