BLACK FRIDAY SALE USE CODE > SALE10 <

BLACK FRIDAY SALE USE CODE > SALE10 <

All In One Kweeksets

Categorieën

Laatste Nieuws

Welke soorten all in growkits kan je bij ons kopen ?

In onze online smartshop kun je verschillende soorten paddo’s zelf kweken zoals de Mexican paddo, Golden Teacher, McKennaii, B+ paddo’s, en nog veel meer. De all-in-one growkits, die je bij ons kunt kopen, zijn zo ontwikkelt dat je slechts een aantal stappen hoeft te volgen. Dit betekent dus dat het extreem eenvoudig is om zelf paddo’s te kweken. Je hoeft namelijk niet te werken met paddo sporen om zo zelf je mycelium te kweken. De all-in-one growkit is dus de oplossing voor de gebruikers die zo snel mogelijk willen genieten van een geestverruimende trip met paddo’s.

Hoe kweek ik zelf paddo’s?

Het kweken van paddo’s is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen te volgen van de All-In-One psilocybe paddo growkit handleiding . Ook als je kiest voor andere growkits, is het allerbelangrijkste om hygiënisch te werken. Zorg ervoor dat je je handen goed hebt gewassen en ook dat je een mondkapje draagt. Scalpels, scharen en ook andere grow-tools moet je goed schoon houden. 

Hoeveel paddo’s kan ik kweken met een all-in-one growkit?

De All-In-One growkits in onze online smartshop zijn verkrijgbaar in 1200cc. Dit betekent dat je, onder de juiste omstandigheden, 400/500 gram paddo’s kunt kweken. Zodra je meer ervaren bent in het kweken van paddo’s, dan kan een all-in-one paddo growkit zorgen voor ongeveer vier flushes.

Paddo’s drogen na de kweek

Paddo’s zijn, net als ‘normale’ paddenstoelen, houdbaar. Als je dus niet alle paddo’s direct gaat gebruiken, dan kun je ze ook drogen. Hierdoor verleng je de houdbaarheid aanzienlijk en kun je door blijven kweken, totdat de growkit uitgeput is. Een paddo verliest ongeveer 90 procent van het gewicht als je ze gaat drogen. Wil je dus gaan trippen met 30 gram verse paddo’s, dan heb je 3 gram gedroogde paddo’s nodig.

Kun je microdoseren met paddo’s?

Met name magic truffels staan bekend als microdoseringsmiddel. Toch is het ook mogelijk om paddo’s te microdoseren. Wel moet je de paddo’s dan drogen en afwegen. Is dit teveel gedoe? Dan hebben wij ook afgewogen verse truffels voor microdosing. Dit betekent dat je deze direct kunt gebruiken.

Hoe bewaar je de All-In-One paddo growkit?

De growkits kun je bewaren in een schone koelkast. Toch raden we aan om de All-In-One paddo growkit direct op te zetten.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.