All In One Kweeksets

Categorieën

Laatste Nieuws

Welke soorten all in growkits kan je bij ons kopen ?

In onze online smartshop kun je verschillende soorten paddo’s zelf kweken zoals de Mexican paddo, Golden Teacher, McKennaii, B+ paddo’s, en nog veel meer. De all-in-one growkits, die je bij ons kunt kopen, zijn zo ontwikkelt dat je slechts een aantal stappen hoeft te volgen. Dit betekent dus dat het extreem eenvoudig is om zelf paddo’s te kweken. Je hoeft namelijk niet te werken met paddo sporen om zo zelf je mycelium te kweken. De all-in-one growkit is dus de oplossing voor de gebruikers die zo snel mogelijk willen genieten van een geestverruimende trip met paddo’s.

Hoe kweek ik zelf paddo’s?

Het kweken van paddo’s is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen te volgen van de All-In-One psilocybe paddo growkit handleiding . Ook als je kiest voor andere growkits, is het allerbelangrijkste om hygiënisch te werken. Zorg ervoor dat je je handen goed hebt gewassen en ook dat je een mondkapje draagt. Scalpels, scharen en ook andere grow-tools moet je goed schoon houden. 

Hoeveel paddo’s kan ik kweken met een all-in-one growkit?

De All-In-One growkits in onze online smartshop zijn verkrijgbaar in 1200cc. Dit betekent dat je, onder de juiste omstandigheden, 400/500 gram paddo’s kunt kweken. Zodra je meer ervaren bent in het kweken van paddo’s, dan kan een all-in-one paddo growkit zorgen voor ongeveer vier flushes.

Paddo’s drogen na de kweek

Paddo’s zijn, net als ‘normale’ paddenstoelen, houdbaar. Als je dus niet alle paddo’s of truffels direct gaat gebruiken, dan kun je ze ook drogen. Hierdoor verleng je de houdbaarheid aanzienlijk en kun je door blijven kweken, totdat de growkit uitgeput is. Een paddo verliest ongeveer 90 procent van het gewicht als je ze gaat drogen. Wil je dus gaan trippen met 30 gram verse paddo’s, dan heb je 3 gram gedroogde paddo’s nodig.

Kun je microdoseren met paddo’s?

Met name magic truffels staan bekend als microdoseringsmiddel. Toch is het ook mogelijk om paddo’s te microdoseren. Wel moet je de paddo’s dan drogen en afwegen. Is dit teveel gedoe? Dan hebben wij ook afgewogen verse truffels voor microdosing. Dit betekent dat je deze direct kunt gebruiken.

Hoe bewaar je de All-In-One paddo growkit?

De growkits kun je bewaren in een schone koelkast. Toch raden we aan om de All-In-One paddo growkit direct op te zetten.

Welke paddo All-In-One growkit is geschikt voor een eerste ontmoeting met psilocybine?

Als je van plan bent om voor het eerst paddo’s te gaan gebruiken is het verstandig om met een wat minder sterke paddosoort of growkit te beginnen. Je wilt immers niet dat je eerste ervaring met psilocybine paddo’s te intense of een bad trip oproept. Een bad trip komt nauwelijks voor en is te koppelen aan je gemoedstoestand op het moment van inname. Ben je de hele dag depressief of zit je in of kom je net uit een heftige gebeurtenis (zoals bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare) dan raden we het af om in deze periode psilocybine paddo’s te gaan gebruiken. Je zou dan voor supplementen kunnen gaan die de gezondheid ondersteund.

Voordat je overweegt om psychedelica te consumeren vragen we je om de setting (plek waar je wilt gaan trippen) voor te bereiden. Kies een plek uit die vertrouwd aanvoelt zoals je eigen woonkamer of een huis van een goede vriend. Ruim de ruimte op en leg een matras klaar waar je op kan gaan liggen. Leg wat drinken en zet de muziek klaar zodat je niet tijdens je trip hier op zoek voor hoeft te gaan. Je balans kan tijdens een trip verminderen waardoor je als je probeert op te staan kan vallen. Blijf dus rustig op je matras en zorg dat alles binnen handbereik klaar ligt. Hieronder zullen we een aantal growkits uitlichten die geschikt zijn voor beginners.

All-In-One paddo Growkit Mexican

De Mexicaanse paddo’s is van de soort Stropharia Cubensis. Deze paddo soort behoort tot de meest geconsumeerde paddo ter wereld. Dit komt vanwege zijn milde effecten. Deze paddo All-In-One growkit is dus uitermate geschikt voor een beginnende paddogebruiker. De effecten van de Mexicaanse paddo zijn euforisch, energie verhoging, mentaal en lichte hallucinaties.

All-In-One paddo Growkit Thai

De Thaise paddo is befaamd vanwege zijn gebruik op de welbekende Full Moon party’s Thailand. Door zijn milde effecten kan deze paddo (let op dit raden we niet aan) op een lage dosis geconsumeerd worden op feesten. De dosis moet wel erg laag zijn,a daarom raden we het aan dit niet te doen. Een eerste ervaring hoort veilig in een rustige vertrouwde omgeving ervaart te worden. De Thaise paddo heeft een relaxende vrolijke werking. Lager in effect hallucinaties, hoger in effect sociaal omgang. Dit maakt dat deze paddo’s uit deze All-In-One growkit geschikter zijn om in een grotere groep te nemen.

All-In-One paddo Growkit B+

De All-In-One B+ growkit is makkelijk te kweken en gemiddeld in zijn effecten. De effecten van de B+ zijn lichte hallucinaties en bij gesloten ogen prachtige visuals met felle heldere kleuren en geometrische patronen. Zoek je voor je eerste trip dus wat meer in hallucinaties en visualisaties dan raden we aan om voor de B+ te gaan. Een sterke soort wat het kweken makkelijk maakt.

Gebruik thermomat psilocybine paddo All-In-One growkit

Een thermomat gebruik je wanneer de ruimte waar je de growkit in gaat opstellen kouder is dan 20/21 graden. Paddo’s gedijen het beste bij temperaturen tussen de 23 en 27 graden. Een thermomat zorgt ervoor dat je niet de hele ruimte hoeft te verwarmen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Als je een thermomat aanschaft let dan wel goed op hoe je deze gebruikt. Plaats nooit de thermomat direct onder de groeizak/ growkit. Dit zorgt voor directe hitte en dat is iet waar paddo’s slecht tegen kunnen. Pak een handdoek en vouw deze dubbel of gebruik een stuk karton van 1 cm dik en plaats deze tussen de groeizak/ growkit en de thermomat. Dit zorgt voor indirecte hitte en dat is precies wat paddo’s nodig hebben. Dit geldt trouwens ook voor het licht. Paddo’s gaan goed op indirect licht. Bovendien verkopen we ook medicinale paddenstoelen als je liever geen psychedelica wilt gebruiken.

Wat is de inhoud van een ALL-In-One paddo growkit?

Een paddo growkit van ALL-In-One heeft alles wat je nodig hebt om paddo’s te kunnen kweken. De All-In-One growkits zijn waren plug and play kweeksets. In de growkit verpakking zit een groeizak met wat clips om de zak af te sluiten en de growkit zelf. Ze zijn super eenvoudig op te zetten aan de hand van de instructies die te downloaden zijn op onze website. Laten we de stappen even vluchtig doornemen.

Paddo Substraat

De All-In-One kits zijn voorzien van een hoogwaardig, steriel substraat dat rijk is aan voedingsstoffen. Dit biedt de ideale omgeving voor myceliumgroei en uiteindelijk voor de paddo’s zelf.

Paddosporen

Het substraat in de All-In-One growkit is voorzien van paddosporen. Deze worden geactiveerd bij stap 1 van de instructies en zullen uitgroeien tot een mycelium.

Paddo Groeizak / growbag

De All-In-One kit bevat een speciaal ontworpen growbag met optimale luchtcirculatie en vochtigheidscontrole. Dit zorgt voor ideale omstandigheden voor uw paddo’s.

Opzetten van je All-In-One paddo growkit:

Bij deze een korte samenvatting over het opzetten van de growkit. Let wel op dat wat we hier omschrijven niet een uitgebreide instructie is, dus gebruik altijd de instructies die bij omschrijving staat omschreven en te downloaden zijn.

Haal de All-In-One growkit zelf (met plastic container) uit de verpakking. Maak deze schoon en vul de growkit tot de rand met water. Doe de deksel er weer op en laat deze 30 minuten weken. Na de 30 minuten laat je voorzichtig het water uit de growkit lopen tot er geen water meer inzit. Dit doe je door de deksel in een hoekje een beetje op te tillen zodat het water eruit kan lopen. Vul de groeizak met 0,25 liter water en plaats hierin de All-In-One growkit zonder deksel. Sluit de zak af met de clips en wacht tot de eerste paddohoedjes verschijnen. Op het moment dat deze verschijnen ; volg de instructies in de omschrijving van het product zelf of pdf-bestand.

All-In-One Psilocybe Paddo Growkit: Top Kwaliteit voor het thuis kweken van magische paddo's!

Het kweken van paddenstoelen hoeft niet gecompliceerd te zijn, vooral niet als u kiest voor een All-In-One Paddo Growkit van top kwaliteit. De All-In-One kant-en-klare growkit is ontworpen voor zowel beginners als ervaren mycologen en bieden alles wat je nodig hebt om thuis succesvol paddo’s te kweken.

Wat is een psilocybe paddo mycelium?

Een paddo is het vruchtlichaam van bepaalde soorten schimmels. Het deel dat we doorgaans zien en als “paddenstoel” herkennen is eigenlijk maar een klein deel van het organisme. Het grootste deel van de schimmel, het mycelium, bevindt zich ondergronds of in het substraat (bijvoorbeeld in hout) waarop de schimmel groeit.

Een psilocybe paddo mycelium bestaat uit een complex netwerk van dunne, draadvormige structuren die hyfen worden genoemd. Dit netwerk kan zich over grote afstanden uitstrekken en is verantwoordelijk voor de voedingsopname van de schimmel. Het mycelium haalt voedingsstoffen uit het substraat door dit af te breken met enzymen. Op deze manier spelen schimmels een cruciale rol in de afbraak van organisch materiaal en de recycling van voedingsstoffen in ecosystemen.

Ondersteuning bij het kweken van paddo's met een Growkit

Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw magische paddo growkit. Investeer in een All-In-One psilocybe paddo growkit van top kwaliteit en ontdek de fascinerende wereld van de mycologie zonder gedoe of complicaties. U zult niet teleurgesteld zijn!

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?