All In One Kweeksets

Categorieën

Laatste Nieuws

Welke soorten all in growkits kan je bij ons kopen ?

In onze online smartshop kun je verschillende soorten paddo’s zelf kweken zoals de Mexican paddo, Golden Teacher, McKennaii, B+ paddo’s, en nog veel meer. De all-in-one growkits, die je bij ons kunt kopen, zijn zo ontwikkelt dat je slechts een aantal stappen hoeft te volgen. Dit betekent dus dat het extreem eenvoudig is om zelf paddo’s te kweken. Je hoeft namelijk niet te werken met paddo sporen om zo zelf je mycelium te kweken. De all-in-one growkit is dus de oplossing voor de gebruikers die zo snel mogelijk willen genieten van een geestverruimende trip met paddo’s.

Hoe kweek ik zelf paddo’s?

Het kweken van paddo’s is zeer eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen te volgen van de All-In-One psilocybe paddo growkit handleiding. Ook als je kiest voor andere growkits, is het allerbelangrijkste om hygiënisch te werken. Zorg ervoor dat je je handen goed hebt gewassen en ook dat je een mondkapje draagt. Scalpels, scharen en ook andere grow-tools moet je goed schoon houden.
 

Welke kweekset All-In-One zijn geschikt voor beginners?

Uiteraard bieden we verschillende soorten psilocybe paddenstoelen aan. Maar welke paddostrain of kweekset is geschikt voor een beginner? Je wilt niet beginnen met een te sterke paddostrain of kweekset. Je wilt immers een geweldige spirituele reis doorstaan of simpelweg een bijzondere trip. Maar hoe weet je nu welke kweekset geschikt is voor jou als beginnende paddo gebruiker? Het antwoord op deze vraag zullen we hieronder even uitlichten.

Mexican paddo kweekset

De Mexicaanse paddo behoort tot de bekendste psychedelische paddosoort. De Mexican paddo is makkelijk te kweken en is minder gevoelig voor schimmels. De visuele effecten zijn een stuk milder dan bij de sterkere paddo kweeksets. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor een eerste ervaring met psilocybine paddo’s.

B+ paddo kweekset

De B+ paddo zijn ontzettend gaaf om te kweken. Deze paddo’s worden groot en soms nemen ze rare vormen aan. Naast de grote maat paddenstoelen die deze kweekset laat opkomen bevatten deze paddo’s net als de Mexicaanse paddo’s milde effecten. De B+ paddenstoelen lijken enigszins als het gaat om effecten op die van de Mexicaanse paddo’s. Beiden geven een heldere en vrolijke trip.

Thai paddo kweekset

De Thai paddo staat bekent om zijn energetische effecten. Deze magische paddenstoel uit Thailand maakt je ook vrolijk, relaxed en erg gezellig. Het is ook geen wonder dat op de Full Moon Party in Thailand hier shakes van worden gemaakt. Een trip op Thaise paddo’s is zeer geschikt voor beginners en duurt minimaal een uur of 5. We adviseren wel als je deze psilocybe paddo’s voor het eerst gaat gebruiken, dit niet gelijk op een feest te doen, maar in een vertrouwde omgeving zoals je eigen huis.


Welke growkits All-In-One zijn geschikt voor de gevorderde paddo gebruiker?

Ben je al vaker een reis aangegaan met psilocybe paddo’s? Dan ben je waarschijnlijk toe aan een sterkere paddosoort. Het hoeft natuurlijk niet maar vaak willen gebruikers een diepere spirituele ervaring op doen. Zie hieronder welke paddosoorten hier aan voldoen


McKennaii paddo kweekset

De McKennaii paddosoort is een paddo met sterke effecten. Deze unieke paddo zal je veel visuele effecten brengen en wijsheden tonen. Met wijsheden tonen bedoelen we dat deze in staat, is andere invalshoeken te belichten over vastzittende denkpatronen. Dit kan leiden tot een ander of hogere bewustzijn.


Golden Teacher paddo kweekset

De Golden Teacher is een ware filosofische meester. Inzichten en filosofie komen aan de beurt met deze wonderbaarlijke paddo. Deze effecten gaan gepaard met een goede dosis en sterke visuele effecten. De Golden Teacher is makkelijk te kweken. Hier bedoelen we mee dat dit een sterke paddosoort is die zich goed kan verweren tegen schimmels van buitenaf.


Mazatapec paddo kweekset

Wederom een krachtige paddosoort geschikt voor de gevorderde paddo gebruiker. Deze paddo zal je voorzien van krachtige visuele, euforische effecten. Concept van tijd en ruimte valt compleet weg en de zintuigen staan op superscherp. Een prachtige paddo met een rijke geschiedenis dat is de Mazatapec paddo!


Uiteraard bieden ook andere sterke en minder sterke paddosoorten die we niet hebben omschreven in de categorie tekst. Dit betekent niet dat deze paddo’s niet geschikt voor je kunnen zijn. Bij de omschrijving van het product zelf kun je informatie winnen over deze paddosoorten. Op het plaatje zelf kun je de sterkte aflezen die wordt aangegeven door middel van sterren.

Hoeveel paddo’s kan ik kweken met een all-in-one growkit?

De All-In-One growkits in onze online smartshop zijn verkrijgbaar in 1200cc. Dit betekent dat je, onder de juiste omstandigheden, 400/500 gram paddo’s kunt kweken. Zodra je meer ervaren bent in het kweken van paddo’s, dan kan een all-in-one paddo growkit zorgen voor ongeveer vier flushes.

Paddo’s drogen na de kweek

Paddo’s zijn, net als ‘normale’ paddenstoelen, houdbaar. Als je dus niet alle paddo’s direct gaat gebruiken, dan kun je ze ook drogen. Hierdoor verleng je de houdbaarheid aanzienlijk en kun je door blijven kweken, totdat de growkit uitgeput is. Een paddo verliest ongeveer 90 procent van het gewicht als je ze gaat drogen. Wil je dus gaan trippen met 30 gram verse paddo’s, dan heb je 3 gram gedroogde paddo’s nodig.

Kun je microdoseren met paddo’s?

Met name magic truffels staan bekend als microdoseringsmiddel. Toch is het ook mogelijk om paddo’s te microdoseren. Wel moet je de paddo’s dan drogen en afwegen. Is dit teveel gedoe? Dan hebben wij ook afgewogen verse truffels voor microdosing. Dit betekent dat je deze direct kunt gebruiken.

Hoe bewaar je de All-In-One paddo growkit?

De growkits kun je bewaren in een schone koelkast. Toch raden we aan om de All-In-One paddo growkit direct op te zetten.

Selecteer een Afleverpunt

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.