Organic Magic Truffels XP

Categorieën

Laatste Nieuws

100% Organisch en biologisch gekweekte geestverruimende truffels

Magische truffels zijn in staat om een spirituele wereld te ontvouwen vanwege hun geestverruimende effecten. Ontdek en bewandel het spirituele pad naar geestelijke verlichting. Magische psilocybine truffels kunnen gebruikt worden voor zowel een geweldige trip vol visualisaties en veel gelach met vrienden of voor een spirituele zelfontdekking met het gebruik van een mindfold (slaapmasker). Met een mindfold word je min of meer verplicht om je eigen binnenwereld te ontdekken zonder te worden afgeleid van de buitenwereld. Je brein is in staat om wonderschone werelden te creëren en je te voorzien van spirituele inzichten die doorbroken kunnen worden, waaronder emotioneel vastzittend zeer. Met onze 100% organische en biologische magische truffels ben je verzekerd van puur natuurlijke en schone psilocybine truffels. Magische truffels bevatten de stof psilocybine die na inname door het enzym monoamineoxidase (voornamelijk in de lever) wordt afgebroken tot psilocine. Beiden stoffen zijn psychedelische tryptamines.

100% Organische en biologische magische truffels voor een spirituele trip

Wil je echte zelfkennis opbouwen en inzichten verkrijgen in wie je daadwerkelijk bent? Dan zouden psilocybine truffels jou kunnen helpen met het voorzien van vele antwoorden. De truffelsoorten met een hoog gehalte aan filosofische en creatieve effecten lenen zich perfect uit voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en verhogen hiermee het oplossend denkvermogen. Onze 100% organische en biologische truffels met een sterk visueel effect zijn ideaal voor het opwekken van visioenen. Visioenen geven je meer duidelijkheid dan dromen en bevatten vaak spirituele boodschappen die je geest verrijken met een nieuwe kijk op zaken. Kortom, of je nu kiest voor een 100% organische en biologische truffel die een sterk filosofisch en creatief effect heeft of voor een truffel met sterke visuele effecten, beide zullen met het gebruik van een mindfold (slaapmasker) kunnen leiden tot een spirituele ontwaking.

100% Organische en biologische truffels voor een gezellige trip met vrienden

Uiteraard kun je de psilocybine truffels ook gebruiken als sociaal middel voor een gezellig avondje met vrienden. Samen de magische effecten beleven en deze bijzondere ervaring met elkaar bespreken of een filosofisch gesprek beginnen over het oplossen van de wereldproblematiek. Uiteraard kan er ook gekozen worden om heerlijk te gaan liggen op een matras of bank en jezelf simpelweg over te geven aan het magische gevoel en visueel schouwspel. Na inname zullen je zintuigen tot wel drie keer sterker presteren. De beleving van horen, voelen, ruiken en aanraken neemt een compleet nieuwe dimensie aan. Het horen of luisteren naar muziek zal aanvoelen alsof er een liveband in je woonkamer staat te spelen. Je gaat als het ware helemaal op in de muziek. Het voelen transformeert zich in een sterke intuïtie en geeft je het vermogen om zonder, bewust te redeneren, kennis te verwerven.

100% Organische en biologische magische truffels en psychedelische tryptamines

the influence of psilocybin and psilocyb on the physical and emotional state of a person

Er zijn vele natuurlijke tryptamines waaronder de neurotransmitter (overdrachtsstof) serotonine, het hormoon melatonine, het aminozuur tryptofaan, psilocybine, dimethyltryptamine (DMT) en lysergic acid amide (LSA). Maar wat is nou een tryptamine en hoe werkt deze? Een tryptamine is een metaboliet van het essentiële aminozuur tryptofaan, een hallucinogenen die een interactie aangaat met de serotonine receptoren. Serotonine is een gelukshormoon dat verantwoordelijk is voor gevoelens als blijdschap, geluk of euforie. Tryptamines zijn befaamd om hun geestverruimende en hallucinerende werking maar vergis je niet, tryptamines worden niet alleen gebruikt voor recreatieve en sociale doeleinden. Ook op medisch en klinisch gebied worden tryptamines ruimschoots ingezet. Zo zou bijvoorbeeld het microdoseren met psilocybine een significante rol spelen bij onderzoeken gerelateerd aan depressies, obsessieve compulsieve stoornis (OCS), clusterhoofdpijnen, migraine en ook bij de verlichting van andere pijnen.

Assortiment 100% organische en biologische psilocybine truffels

Wij hebben een unieke selectie samengesteld van magische 100% organische en biologische psilocybe truffels. In principe hebben we het over paddosoorten omdat in het mycelium van de magische paddo de psilocybe truffel ontstaat. We hebben de organische en biologische truffelsoorten uit ons assortiment op sterkte (effecten) voor je gerangschikt naar gelang de sterkte van hun effecten. Gerangschikt van een hoog gehalte aan effecten naar een gemiddeld laag gehalte aan effecten zijn dat de volgende truffelsoorten: Psilocybe Utopia Truffels, Psilocybe Galindoi Truffels, Psilocybe Atlantis Truffels, Psilocybe Mexicana Truffels, Psilocybe Pajaritos Truffels en Psilocybe Tampanensis Truffels.

Waarom kuren met Dutch Microdosing XP 100% Organic Truffels

Microdoseren met organische truffels zullen bij een kuur van twee maanden ontzettend veel negatieve denkprocessen omzetten naar het positieve. Tevens zullen de organische truffels je voorzien van meer focus, concentratie, creativiteit en stressbestendigheid. Ze hebben een zeer positief invloed op depressies, clusterhoofdpijnen, migraine en helpen je om te gaan met (hoge) werkdruk en je werkprestaties te verbeteren. De rust keert terug in de geest wat ten goede komt aan het creatief en innovatief denken, waardoor je beter in staat zal zijn om vooruit te denken en kansen te zien. Het is van groot belang twee maanden (of minimaal één maand) te kuren met Dutch Microdosing XP Organic Truffels. Korter dan een maand microdoseren maakt het namelijk erg moeilijk om te beoordelen of het microdoseren wel effect heeft gehad. Laten we het zo brengen, sommigen veranderingen (effecten) zijn zo subtiel dat dit tijd kost voordat je deze daadwerkelijk en bewust kunt waarnemen. Wil je het maximale effect uit het microdoseren met psilocybine truffels halen dan is het raadzaam om te kiezen voor een kuur van twee maanden en gebruik te maken van een soort van kuurdagboek. Hierin noteer je, nog voordat je begint aan de kuur, waar je in het dagelijks leven op mentaal/geestelijk niveau tegen aanloopt zoals bijvoorbeeld: depressies, negatieve gedachten, angsten, stress, werkdruk of oud zeer. Begin met microdosiskuur en noteer in het kuurdagboek om de dag de veranderingen die je waarneemt. Door gebruik te maken van een kuurdagboek zul je in staat zijn de progressie te monitoren. Je wilt immers elk voordeel en dus het maximale halen uit het microdoseren met psilocybine magische truffels.

Nature small fungus mushroom (Do not eat).

Hoeveel 100% biologische magische truffels kan ik gebruiken ?

De gouden formule voor microdoseren met psilocybine is 1/10 tot 1/20 deel van een recreatieve dosis, aangepast op ervaring. Een recreatieve dosis van verse psilocybine truffels is gemiddeld rond de 10 gram. Dit betekent dat een microdosis zou uitkomen op 0.5 tot 1 gram verse truffel. Het is absoluut niet de bedoeling om met microdoseren visuele effecten te ervaren. Bij een microdosis zal je daar dus ook geen last van psychedelische effecten hebben. De effecten van microdoseren zijn subtiel aanwezig, maar verstoren niet de dagelijkse gaan van zaken. Sterker nog, de dagelijkse gang van zaken zal je, na verloop van tijd en zelfs al tijdens de kuur microdosissen, steeds makkelijker afgaan. Afgewogen dosissen zijn van essentieel belang bij het microdoseren en daarom zijn Microdosing XP Organic Truffels verpakt met 6 verse dosissen truffels van elke 1 gram. De microdosissen zijn zo geëvacueerd dat ze individueel eruit geknipt kunnen worden waardoor de versheid van de andere dosissen gewaarborgd blijft. Door deze unieke verpakkingsmethode zijn de Microdosing XP Organic Truffels ook erg gebruiksvriendelijk.

100% organische en biologische magische truffels voor een onvergetelijke trip

Naast de hierboven genoemde microdosissen van truffels bieden wij ook normale dosissen 100% organische en biologische truffels aan voor een spirituele ontwaking. Deze truffels zijn net als de microdosissen puur natuurlijk en vrij van chemische stoffen en pesticiden. Psilocybine truffels horen puur en schoon te zijn en dat is precies onze visie voor het lanceren van deze 100% organische en biologische truffellijn. Waarom zou je überhaupt kiezen voor een truffel waarvan niet bekend is of deze biologisch gekweekt is! Je wilt toch absoluut geen risico lopen dat er een (chemische) stof is gebruikt die een negatieve interactie kan aangaan met de serotonine receptoren in ons brein.

Daarom is het altijd belangrijk om te kiezen voor 100% organische en biologische truffels. In dit grootst assortiment van biologische magische truffels zit er voor elk wat wils! Wil je voor het eerst kennismaken met de magische kracht van psilocybine? Wil je dimensies doorbreken? Wil je spirituele bewustwording creëren? Heb je géén last van een depressieve gedachtegang die je de hele dag bezighoudt? Of wil ben je juist opzoek naar een heftige trip vol visuele effecten en visioenen? Kies dan voor de magische psilocybine truffels (recreatieve dosissen) en niet voor de microdosissen.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?