Maak kennis met Fresh Mushrooms

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Fresh Mushrooms is een bedrijf dat zich al 25 jaar bezighoudt met en verdiept heeft in de wereld van de paddo’s en truffels. Met dat soort kennis en ervaring verbinden wij ons graag. Vandaar dat wij dealer zijn van de producten van Fresh Mushrooms. Een hoge kwaliteit, milieuvriendelijkheid, makkelijk in gebruik, dat zijn de kenmerken waarmee zij zich onderscheiden.

Een korte kennismaking met Fresh Mushrooms

25 jaar geleden werd Fresh Mushrooms opgericht door mycoloog en ondernemer in hart en nieren, Hans Grootewal. Het bedrijf groeide snel en samen met zijn dochter Astrid wisten ze het uit te breiden. Hun naam werd bekend en ze zijn nu al jarenlang marktleider in Nederland. Er werken nu drie generaties binnen Fresh Mushrooms. Een echt familiebedrijf dus, waar gewerkt wordt vanuit een duidelijke visie.

Die visie is dat het gebruik van paddo’s en truffels kan een positieve bijdrage leveren aan je eigen ontwikkeling: zoals meer creativiteit en een hogere stressbestendigheid zodat je beter om kunt gaan met stress. Fresh Mushrooms levert graag een product dat mensen kan helpen hun gezondheid te ondersteunen.

Het bedrijf is opgericht vanuit de volgende standpunten. Deze staan na al die jaren nog steeds centraal:

De balans herstellen: De mens heeft zich zo ontwikkeld dat hij nu uit balans is. Dat geldt zowel voor hemzelf als voor zijn band met de natuur. Magic mushrooms en truffels kunnen veel doen om deze balans te herstellen.

Ambachtelijk: Door het ambachtelijke kweekproces zijn ze in staat een topproduct te leveren. Deze speciale fungi kunnen precies zijn wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Hoogste kwaliteit: Fresh Mushrooms’ doel is het om magische paddo’s en truffels te kweken van hoge kwaliteit en met een aangename smaak.

De geschiedenis van paddo’s en truffels

Natuurvolkeren gebruiken de magische kracht van paddo’s en truffels al duizenden jaren. Er zijn veel sporen teruggevonden, vooral in Mexico en Guatemala, waar beeldjes en rotsschilderingen zijn gevonden van paddenstoelen. Deze lijken erop te wijzen dat magic mushrooms al sinds het grijze verleden gebruikt worden. De kracht van psilocybine echter, is overal ter wereld bekend, van Afrika tot Rusland en van Europa tot Amerika.

We kunnen niet precies weten welke rol de paddo’s in die primitieve samenlevingen speelden. Maar waarschijnlijk waren het sjamanen en priesters die ze gebruikten tijdens heilige rituelen en ceremoniën (dat wordt ook nu nog gedaan). Ze konden op die manier de grens overschrijden naar de andere wereld en in contact komen met het hogere. Ze kregen visioenen en konden de bijzondere effecten van de paddo’s gebruiken om hun dorpsgenoten te genezen of op een andere manier te helpen.

Deze bijzondere paddenstoelen hadden een belangrijke plek in de samenleving. Mensen hadden ook veel respect voor de magische krachten van de paddo. In de taal van de oorspronkelijke bewoners van Mexico heten ze Teonanácatl, wat vlees van de Goden betekent. Meestal mochten ook alleen de sjamanen gebruik maken van de geestverruimende krachten van de paddo.

Helaas is in de westerse wereld de mening over paddo’s, zeker de laatste jaren, veranderd. Ze mochten hier tot 2008 verkocht en gebruikt worden, maar sinds 1 december 2008 is het gebruik van verse paddo’s verboden.

De gevolgen voor Fresh Fushrooms

Deze wetswijziging had voor Fresh Mushrooms grote gevolgen. Ze zagen zich genoodzaakt alle bedrijfsactiviteiten direct te staken. Truffels vallen echter niet onder de Opiumwet. Fresh Mushrooms richtte zich daarom tweeënhalf jaar later op de teelt en verkoop van truffels. Deze zijn dus wel legaal, maar hebben ook een hallucinogene werking. Hans Grootewal liet zich niet uit het veld slaan. Hij besloot dat hij nu geen andere keuze had dan de beste truffelkwekerij van Nederland te worden.

De producten van Fresh Mushrooms

Magische truffels

Fresh Mushrooms is een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Ze willen alleen producten afleveren die perfect zijn. Er wordt veel zorg besteed aan elke stap van het kweken, verpakken en versturen naar de consument. Dat is dan ook de reden dat Fresh Mushrooms de grootste teler van magic truffles ter wereld is. De truffels hebben de beste smaak en de ideale hoeveelheid werkzame stoffen (psilocybine).

Truffels zijn een natuurproduct. Ze hebben geen verslavende invloed, dus er is geen sprake van mentale of fysieke afhankelijkheid. Je lichaam zelf zorgt daarnaast voor de snelle afvoer van de stof, waardoor er binnen een dag al niets meer van de invloed te merken is. Het gebruik van truffels heeft geen schadelijke effecten voor je gezondheid.

Fresh Mushrooms produceert 7 soorten truffels:

 • Psilocybe Atlantis
 • Psilocybe Galindoi
 • Psilocybe Hollandia
 • Psilocybe Mexicana
 • Psilocybe Pajaritos
 • Psilocybe Pampanensis
 • Psilocybe Utopia

Growkits magic mushrooms

Verse paddo’s mogen na het verbod van 2008 niet meer verkocht worden in fysieke of online stores. Wat wel kan is het aanbieden van growkits, waarmee men thuis zelf paddo’s kan kweken. Met deze kits kan iedereen aan de slag, ze maken het kweken zo eenvoudig mogelijk. Er zijn 11 verschillende soorten paddo’s beschikbaar:

 • Albino XP
 • B+ XP
 • Cambodian XP
 • Colombian XP
 • Ecuador XP
 • Golden Teacher XP
 • Mazatapec XP
 • Mc Kennaii XP
 • Mexican XP
 • Moby Dick XP
 • Thai XP

Dutchmicrodosing is officiële dealer van de growkits van Fresh Mushrooms.

Microdosing

Magic mushrooms hebben nog veel meer in hun mars, dan alleen het psychoactieve effect. Wanneer je kleine hoeveelheden van een geestverruimend middel inneemt (het zogenaamde microdoseren), kun je wel de subtiele positieve effecten merken, maar is de dosis te laag om last te hebben van de psychoactieve stoffen. Je zult er dus niet high van worden en je kunt ze veilig in elke situatie gebruiken.

Fresh Mushrooms heeft veel tijd gestoken in het ontwikkelen van de Microdosing XP Magic Truffles. Ze proberen hiermee het microdoseren zo eenvoudig mogelijk te maken. In een verpakking zit een blister met 6 verse magic truffles van 1 gram, per stuk verpakt. Hierdoor heb je dus geen omkijken naar de dosis en blijven de truffels lang vers.

Microdoseren is een prima manier om je lichaam en geest te ondersteunen, bijvoorbeeld bij stress, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit of angst. Mensen geven aan dat ze door microdoseren meer energie hebben of creatiever zijn. De invloed van microdoseren voel je op een subtiel niveau. Je kunt je microdosis truffels zien als een supplement, net als vitamine C of het nemen van extra mineralen.

Veel mensen zijn op zoek naar een volledig natuurlijk middel dat kan helpen bij dit soort klachten. Het microdoseren van magic truffles kan het antwoord zijn. De wetenschap ontdekt ook de kracht van het microdoseren en van de psychoactieve stof psilocybine. Het zet de hersenen aan tot een grotere creativiteit, tot een beter concentratievermogen en het beter samenwerken van de twee hersenhelften.

Dutchmicrodosing is overtuigd van de heilzame werking van magic truffles. Wij zijn dan ook officiële dealer van Microdosing XP truffles.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?