Meer energie met microdosing

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Sleepy woman at the workplace at home

Ben je vaak moe en zou je wel wat meer energie willen hebben, dan zou je eens moeten kijken of microdosing niet wat voor jou is. Microdosing betekent dat je een microdosis neemt, ongeveer een tiende van een normale dosis, van een psychedelisch middel. Microdoseren kan met paddo’s, truffels, cannabis en andere middelen.

De invloed van microdoseren is subtiel, maar zeker merkbaar. De meeste mensen nemen het om beter te kunnen functioneren op hun werk en in hun privéleven. Het heeft een positief effect op je humeur, concentratie en je energieniveau. In deze blog lees je alles over microdoseren voor een boost in je energie.

Ondersteun je mentale en fysieke gezondheid met microdoseren

Microdoseren wordt steeds bekender. Dat is geen wonder, veel mensen zijn zeer te spreken over de voordelen voor de mentale en lichamelijke gezondheid. Volgens gebruikers kan het helpen om beter in je vel te zitten, makkelijker met anderen om te gaan en je productiviteit te verhogen.

Wat precies de effecten zijn van microdosing is nog niet zo eenvoudig om te onderzoeken. Ten eerste is het gebruik van psychedelische middelen in veel landen verboden, waardoor ook wetenschappelijk onderzoek naar de effecten vrijwel onmogelijk is. Daarnaast is het effect van een microdosis van een psychedelisch middel subtiel of ook wel subperceptueel genoemd. Mensen voelen zich anders, een betere versie van zichzelf. Maar die verandering is niet zo groot dat die direct opvalt.

Toch kunnen mensen wel aangeven op wat voor manier microdosing hen ondersteunt. Gebruikers voelen zich opgewekter, kunnen zich beter concentreren, zijn creatiever en voelen zich meer verbonden met anderen. Ze zijn productiever en hebben meer energie.

Fit en energiek de dag doorkomen

Energie hebben is een heel persoonlijke ervaring. Sommige mensen bruisen van energie, anderen hebben duidelijk wat minder. Deze energie kan fysiek opgemerkt worden (iemand is heel sportief, is beweeglijk en wordt niet snel moe). Maar ook mentaal kun je energie hebben (je hebt veel inspiratie, bent creatief, kunt veel informatie verwerken). Toch hangen deze twee vormen van energie ook met elkaar samen.

Microdosing heeft invloed op beide soorten energie. Maar ook op dit gebied is de invloed subtiel. Het is niet zo dat je opeens een marathon kunt lopen door te gaan microdoseren, als je dat eerst niet kon. De effecten van microdosing kunnen zelfs indirect voor meer energie zorgen.

Mentale energie

Je brein krijgt heel wat prikkels te verwerken op een dag en je hebt mentale energie nodig om daar mee om te gaan. Ook wordt er veel van je hersenen verwacht op het gebied van communicatie, emoties en creativiteit. Een sombere stemming of zelfs depressiviteit heeft een groot negatief effect op je mentale energie.

Mensen die microdoseren geven aan dat ze hierdoor veel beter kunnen omgaan met stress en zich vrolijker voelen. Door te microdoseren hebben ze minder last van angst en andere negatieve emoties. Ook kunnen ze zich beter concentreren. Als je de ervaringen van microdosers leest, kun je daaruit opmaken dat ze lekkerder in hun vel zitten. En dat is waarom het microdoseren met truffels of paddo’s zo goed helpt om je mentale energie een boost te geven.

Als je geen energie meer verliest aan stress, angsten of een sombere stemming, houd je veel meer energie over. Daardoor kun je je beter concentreren en kun je meer werk verzetten op een dag. Zit je lekker in je vel en ben je opgewekt, dan zul je zeker ook bruisen van energie.

Fysieke energie

Hoe fit je je lichamelijk voelt hangt van enorm veel factoren af: o.a. van wat je eet, wat voor baan je hebt en hoe je slaapt. Ook stress heeft natuurlijk een negatieve invloed op je energie. Mensen die microdoseren merken dat het hen ook helpt op lichamelijk vlak. Het kan ervoor zorgen dat je je net wat fitter voelt. Alsof je een kop koffie hebt gedronken, legde een gebruiker uit. Maar het mooie is, dat je die kop koffie misschien niet eens meer nodig hebt.

Ook hier lopen fysieke en mentale energie door elkaar. Een van de genoemde voordelen, is dat microdosing je kan helpen beter voor jezelf te zorgen. Het kan je helpen van een verslaving af te komen (zoals snoepen, gamen, gokken of roken). Mensen geven aan dat ze beter slapen, gezonder gaan eten, vaker mediteren of zijn gaan sporten. Het indirecte effect hiervan zal zijn dat je meer energie hebt! Het is natuurlijk geweldig als je door microdosing je zoveel fitter en gezonder gaat voelen.

Hoewel de invloed van microdosing niet altijd duidelijk te zien of te merken is, zijn veel gebruikers erg enthousiast. Je lichamelijke en mentale energie heeft enorm veel invloed op hoe je je voelt. Probeer daarom ook microdosing. Je hoeft je geen zorgen te maken over een geestverruimend effect, daarvan is bij microdosing geen sprake, omdat de dosis daarvoor te klein is. Het kan je leven positief veranderen. In onze webshop vind je de eenvoudig te gebruiken biologische truffels van Microdosing XL. Elke dosis is individueel verpakt, zodat je precies de juiste hoeveelheid krijgt. Kies ook voor een dag die bruist van energie, met microdosing.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?