Natuurlijke supplementen voor de beste ondersteuning van je gezondheid

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Heart shape frame of fresh vegetables on white background

Het is belangrijk om je lichaam te voorzien van alles wat het nodig heeft om gezond te blijven en daarom is het goed om te kiezen voor natuurlijke supplementen. Wist je dat er aan veel supplementen allerlei stoffen worden toegevoegd die schadelijk voor je gezondheid zijn?

Het is natuurlijk jammer dat een supplement, dat je juist neemt om je gezondheid een boost te geven, allerlei stoffen bevat die niet goed voor je zijn. Together supplementen zijn gelukkig anders: ze bestaan uit 100% natuurlijke bestanddelen en zijn ook nog veganistisch. Geef je lichaam het beste wat moeder natuur te bieden heeft!

Tekort aan voedingsstoffen

Het is eigenlijk jammer dat we voedingssupplementen moeten nemen. In feite zou je willen dat je alle voedingsstoffen die je nodig hebt, gewoon uit je voeding kunt halen. Maar hoe gezond je ook eet, het is echt lastig om dat voor elkaar te krijgen. De oorzaak voor dit probleem ligt aan de ene kant in de landbouw, zo blijkt uit onderzoek: landbouwgewassen worden zo doorgecultiveerd om hard te groeien, dat planten steeds minder voedingsstoffen bevatten. Ook de bodem raakt uitgeput, waardoor onze groente, fruit en granen minder stoffen kunnen opnemen.

Aan de andere kant is onze levensstijl eveneens een reden dat we vitamines en mineralen tekort komen. Niet veel mensen koken elke dag gezond en met verse ingrediënten. En stress kan een van de oorzaken zijn dat je lichaam een gebrek krijgt aan mineralen, zoals magnesium. Ook slaapproblemen, ziekte of zwangerschap zijn redenen om je lichaam te voorzien van wat extra voedingsstoffen.

100% natuurlijke supplementen kiezen

Als je besluit om supplementen te gaan nemen, dan kijk je welke de beste combinatie van vitamines en mineralen heeft en een goede dosering. Maar het is eveneens heel belangrijk om te letten op welke hulpstoffen in zo’n supplement zitten. Want wist je dat er allerlei schadelijke stoffen aan veel supplementen worden toegevoegd? Denk hierbij aan antiklontermiddelen, glansmiddel, kleurstoffen en zelfs zoetstoffen.

Een voedingssupplement neem je omdat je je gezondheid hoog in het vaandel hebt staan. Het is niet de bedoeling dat je met je vitamines en mineralen lichaamsvreemde en schadelijke substanties binnenkrijgt. Wat denk je van additieven als talkpoeder of magnesiumstearaat? Antiklontermiddel is silica en dat wordt gewonnen uit zand. Is dat echt iets dat je in je lichaam wilt hebben? Gelukkig zijn er alternatieven. Together supplementen zijn puur plantaardig en ontwikkeld met respect voor mens en natuur.

De volgende supplementen van Together kun je bij Dutch Microdosing kopen:

 • Vegan Multivitamin
 • Seaweed Calcium
 • Curcumin & Turmeric complex
 • Multibiotic Fermented Food
 • Algae Omega 3
 • Citrus Vitamin C
 • Woman’s Multivitamin
 • Marine Magnesium
 • Vegan Vitamine D3
 • B-Vitamin Complex
 • Organic Mushroom B12

De voordelen van Together supplementen

Alle supplementen van Together worden samengesteld uit echte ingrediënten. Dat betekent dat er niet gebruikt wordt gemaakt van gesynthetiseerde vitamines en mineralen. Nee, neem bijvoorbeeld vitamine D3. Dit supplement wordt gemaakt door lichen (korstmos) te oogsten en te wassen, waarna de vitamine D olie eruit geperst wordt. Vitamine B12 wordt verkregen uit Shiitake paddenstoelen en calcium uit zeewier.

Alle supplementen worden dus gemaakt van pure en natuurlijke producten, uit planten van land en zee. Deze ingrediënten zijn krachtig, maar ook zacht voor het lichaam. Juist omdat ze natuurlijk zijn, worden ze door het lichaam herkend en makkelijker opgenomen.

Bij Together weten ze dat het er niet om gaat hoeveel vitamines en mineralen je binnenkrijgt, maar meer nog hoeveel je lichaam van die stoffen kan absorberen en hoeveel er op de juiste plek terecht komt. De supplementen van Together maken het je lichaam makkelijk. Alle stoffen zijn biologisch actief en worden snel door het lichaam opgenomen.

Het spreekt vanzelf dat er dus ook geen chemische additieven aan de supplementen toegevoegd. Dus je zult geen vulstoffen, conserveermiddelen of glansmiddelen tegenkomen. Er worden zelfs bij het hele productieproces geen hulpstoffen, zoals oplosmiddel gebruikt. Dat maakt dat Together supplementen zo puur mogelijk zijn.

Als je op zoek bent naar een natuurlijk supplement, dan kunnen we Together echt aanraden. Niet alleen bevatten deze supplementen alleen natuurlijke ingrediënten, het bedrijf zelf doet er ook alles aan om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Hun visie is om verder te kijken dan alleen het commerciële belang. Ze werken CO2 neutraal en alle ingrediënten van hun producten komen uit gecertificeerde organische bronnen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?