Wat houden de tripniveaus van paddo’s in?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
My Kaleidoscopic Vision

Wanneer je op zoek gaat naar paddo’s om te trippen, heb je ongetwijfeld bij de beschrijving de vermelding van het tripniveau zien staan. Hiermee krijg je meer inzicht in de heftigheid van de effecten van die specifieke paddo. De ene paddo is namelijk de andere niet. Elke soort bevat verschillende hoeveelheden van het psychedelische middel psilocybine. Deze stof veroorzaakt de hallucinerende effecten. De effecten van tripniveau 1 zijn milder dan die op niveau 5. Lees hier alles over de tripniveaus, zodat je beter weet hoeveel je moeten nemen en wat bij jouw wensen past.

Hoe kies je een paddosoort?

Leuk dat je de wereld van de paddo’s wilt ontdekken! Dit kan je veel brengen. Paddo’s worden natuurlijk gebruikt om te trippen, waardoor je gaat hallucineren. Maar behalve dat dat een plezierige ervaring kan zijn, kunnen paddo’s je ook helpen meer inzicht in jezelf of de wereld om je heen te krijgen. Ze kunnen ervoor zorgen dat je je leven anders gaat bekijken of je helpen angsten los te laten. Heb jij al bedacht wat voor soort trip je wilt? Kijk dan in onderstaande beschrijving van de verschillende tripniveaus, zodat je weet welk niveau past bij wat jij wilt ervaren.

Mushrooms

Tripniveau 1: Milde effecten

Dit niveau is heel geschikt voor beginnende psychonauten, je kunt het zien als welkomstniveau. Er is praktisch geen kans dat je je grip op de werkelijkheid zult verliezen. Het effect is vergelijkbaar met aangeschoten zijn of een mild stoned gevoel. Maar dit is toch echt anders dan wanneer je wiet gebruikt, want er kunnen lichte hallucinaties bij voorkomen. Kleuren worden helderder en geluiden kunnen anders binnenkomen. Dit tripniveau is door de milde effecten geschikt voor tijdens feestjes of festivals

Tripniveau 2: Kleuren en emoties

De effecten op tripniveau 2 zijn net wat intenser dan bij niveau 1. Ook in je emoties kun je nu veranderingen opmerken. Je kunt bijvoorbeeld lachkicks krijgen, je gedachten komen in een stroomversnelling, waardoor je meer afgeleid bent. Veel mensen voelen zich heel creatief. De visuele hallucinaties worden nog wat sterker: kleuren worden dieper, maar kunnen ook zomaar veranderen. Voorwerpen kunnen gaan bewegen en mogelijk zie je patronen als je je ogen dicht doet.

Tripniveau 3: Trippen!

Ben je klaar voor een echte trip, dan ga je voor niveau 3. Spring in het diepe en bereid je voor op een echte psychedelische ervaring. Nu is het zeker ook nodig om rekening te houden met de omgeving: zorg dat je ergens bent waar je je veilig voelt, bij mensen die je kunt vertrouwen. Op dit niveau kun je al aardig het gevoel van controle kwijtraken. Waarschijnlijk zul je patronen op de muren gaan zien, kan de omgeving gaan vervormen en zie je kleuren intenser worden. Je gevoel voor tijd kan verdwijnen. Met gesloten ogen zul je ook hallucineren: complete 3D beelden komen voor je geestesoog tevoorschijn. Wat eveneens kan gebeuren is dat je zintuigen door elkaar gaan lopen. Dat heet synesthesie. Dan kun je bijvoorbeeld muziek zien en kleuren proeven.

Girl colorful and natural rainbow eye

Tripniveau 4: Intense hallucinaties

Dit tripniveau zou je alleen moeten proberen als je niveau 3 al een paar keer ervaren hebt. Ben je klaar voor nog meer intensiteit, dan kun je de dosis van je paddo’s verhogen. Op tripniveau 4 zul je merken dat je geen besef van tijd meer hebt. De hallucinaties zijn krachtig, waardoor je een vloedgolf van beelden kunt gaan zien. Het mag duidelijk zijn dat je je grip op de realiteit kunt verliezen. Alles om je heen vervloeit, je kunt niet bestaande vormen gaan zien en ook een out-of-body experience ervaren is mogelijk. Trippen op dit niveau kan levensveranderend zijn. Maar voor sommigen is het te heftig. Alleen ervaren gebruikers zouden dergelijke doseringen moeten nemen.

Tripniveau 5: Flying high

Dit tripniveau is alleen geschikt voor zeer ervaren psychonauten. Voor dit niveau neem je ongeveer 4 tot 5 gram gedroogde paddo’s. De ervaringen zijn nauwelijks met woorden te beschrijven. Het kan een gevoel van verlichting veroorzaken, waarbij alles als een voelt. Je ego, je eigen ik kan verdwijnen en je hebt geen contact meer met de realiteit. Mensen ervaren intense hallucinaties en je neemt ruimte en tijd op een andere manier waar. Vaak is er geen logica meer, maar kun je allerlei verhelderende persoonlijke inzichten krijgen. Sommige krijgen contact met andere dimensies en wezens. Paddo’s maken het mogelijk iets te ervaren, wat je op geen enkele andere manier kunt ervaren. En hoewel je een prachtige trip kunt hebben, is het aan te raden voorzichtig om te gaan met paddo’s. Begin rustig met kleine hoeveelheden, neem de tijd om te ervaren wat dat met je doet. Sommige mensen zijn helemaal tevreden met trippen op niveau 2 of 3. Ook dat is goed, want het gaat om jouw ervaring. Paddo’s kunnen de deur open zetten naar jouw wonderlijke innerlijke landschap. Ben jij klaar voor de ontdekkingsreis met ?

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?