Microdosing truffels Bulgaria

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Bulgaria

Bestel Snel En Eenvoudig Je Microdosing producten in Bulgaria

Wie op zoek is naar kwalitatief goede microdosing producten in Bulgarije, kan de webshop bezoeken van Dutchmicrodosing.com. Hier vind je de microdosing truffels van Microdosing XP. Zij cultiveren al jarenlang biologische magische truffels en hebben alle kennis en ervaring in huis om jou een product van hoge kwaliteit te bieden. Wil jij een natuurlijk middel om je gezondheid te ondersteunen? Bestel dan deze truffels via Dutchmicrodosing.com.

Meer kennis over microdosing

Microdosing Truffels (evenals paddo’s) worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun magische eigenschappen. De laatste jaren is het microdoseren met psychedelische middelen steeds populairder geworden, ook in Bulgarije. Je neemt hierbij maar een heel klein beetje van het middel, maar kan daar wel de voordelen van merken. De wetenschap stond eerst sceptisch tegenover dit concept. Maar er wordt steeds meer onderzoek naar gedaan en dan blijkt dat je zowel bij psychische als lichamelijke klachten veel voordeel kunt ondervinden van microdosing met truffels. Het voordeel van microdosing is dat het op een natuurlijke manier je lichaam aanzet tot het herstellen van de balans. Ben jij nieuwsgierig naar de voordelen van microdosing met truffels en woon je in Bulgarije, plaats dan snel je bestelling op Dutchmicrodosing.com.

perspective view of the Devetaki cave in Bulgaria

Het principe van microdosing

Microdosing houdt in dat je een zeer kleine dosis van een geestverruimend middel neemt. Het gaat uit van het principe dat je wel baat kunt hebben van een dergelijke kleine dosis, omdat de stof (psilocybine) ook in lagere doses een effect zal hebben. En het voordeel is dat je geen last zult hebben van hallucinaties en dergelijke. Bij het microdoseren kun je dus gewoon werken, sporten en al je andere normale activiteiten doen.

Wanneer je een normale dosis neemt van paddo’s of truffels (die beide psilocybine bevatten), ga je trippen. De stof heeft invloed op de werking van je hersenen. Hierdoor kan trippen niet alleen leuk zijn, maar ook een positief effect hebben op je gezondheid. Het wordt tegenwoordig al ingezet bij bepaalde klachten, zoals angsten, depressie of PTSS. Wil je profiteren van deze positieve effecten, maar dan zonder de geestverruimende effecten, dan kun je microdosing toepassen.

Je neemt dan slechts een tiende van een normale dosis. Dus dat betekent dat je 0,2 gram gedroogde truffels neemt. Microdosing werkt op een subperceptueel niveau. Je zult niet direct na het nemen van de dosis een verandering in je klachten merken, maar na verloop van tijd is het mogelijk dat je wel degelijk de voordelen gaat merken. Microdosing wordt eenvoudig gemaakt met truffels van Microdosing XP. Elke truffel zit apart in de verpakking en heeft de juiste dosis. Geen gedoe dus met weegschalen en of de rest van de truffels wel vers blijft.

Alternative medicine. Microdosing dried psilocybin mushroom,

Mogelijke voordelen van microdosing

Inmiddels is microdosing enorm populair geworden en wordt het veel gebruikt. Zowel succesvolle ondernemers, als sporters, studenten en huisvrouwen profiteren van microdosing met truffels. Ook in Bulgarije komen steeds meer mensen erachter wat de voordelen van microdosing zijn. Je kunt het gebruiken bij lichamelijke, maar ook bij geestelijke klachten. Zo wordt microdosing vaak toegepast bij:

 • Angsten
 • Depressiviteit
 • Gebrek aan creativiteit
 • Concentratieproblemen (ook ADHD)
 • Hoofdpijn, migraine
 • Menstruatieklachten
 • Verslaving
 • Allergieën

Wat je bij microdosing echter moet beseffen, is dat het niet te vergelijken is met reguliere medicatie. Ten eerste is het effect niet direct waar te nemen. Heb je regelmatig hoofdpijn, dan is het niet zo dat je meteen van de pijn af bent als je een microdosing truffel neemt. Dat is ook logisch, omdat je lichaam moet wennen aan de stof. Het kan dus even duren voor je dat effect merkt waar je naar op zoek bent. Daarnaast werkt microdosing op subtiele niveaus, niet direct zichtbaar, maar wel aanwezig.

Ben je bijvoorbeeld snel angstig, ga je piekeren of durf je bepaalde dingen niet te doen? Microdosing haalt niet opeens al die angstige gedachten uit je hoofd. Echter zou je na verloop van tijd kunnen merken dat je makkelijker in slaap valt, omdat je niet eerst twee uur ligt te piekeren in bed. Of je spreekt opeens een vreemde aan en beseft dat je niet echt bang was om dat te doen.

Microdosing kan ook helpen om beter in je vel te zitten. Mensen geven aan dat ze zich opgewekter voelen en meer voldoening uit het leven halen. Het kan je concentratie een boost geven, je creativiteit meer laten stromen en ervoor zorgen dat je meer plezier in je werk hebt. Zit je in een dip en voel je je ongemotiveerd, dan zou microdosing je misschien goed kunnen helpen.

Het doseren van microdosing truffels

Er is geen doseringsvoorschrift voor microdosing truffels. Je kunt dit naar eigen inzicht doen. Veel mensen maken echter gebruik van de routine die is bedacht door James Fadiman. Hij ontwikkelde deze, omdat je lichaam zou kunnen wennen aan psilocybine, waardoor de stof minder effectief wordt. Pas je de zogenaamde Fadiman routine toe, dan neem je niet elke dag een microdosis, maar om de paar dagen.

Fadiman routine:

 • Dag 1: microdosis
 • Dag 2: geen dosis
 • Dag 3: geen dosis
 • Dag 4: microdosis
 • Dag 5: geen dosis
 • Dag 6: geen dosis
 • Dag 7: microdosis

Je neemt dus na een dag waarop je een microdosis neemt, twee dagen pauze. Dat geeft je lichaam de tijd om te herstellen en jij kunt nagaan wat het effect was. De meeste mensen volgen de Fadiman routine gemiddeld 8 tot 10 weken en daarna neem je 2 weken pauze. Je neemt dan geen microdoses. Na de pauze kun je de cyclus weer overnieuw beginnen. Wil je goed kunnen zien wat het effect van het microdoseren is, maak dan aantekeningen, waarin je aangeeft hoe het met je gaat en wat je opmerkt aan je klachten. In de pauzeweken kun je vervolgens evalueren of het microdoseren met truffels je goed heeft geholpen.

Virtual reality space with abstract multicolor psychedelic planet

Dutchmicrodosing.com: microdosing truffels

Zoek jij natuurlijke middelen om gezondheidsklachten aan te pakken? Dan kun je vanuit Bulgarije terecht bij Dutchmicrodosing.com. Niet alleen vind je hier microdosing truffels, maar ook paddo growkits, om thuis je eigen paddo’s te kunnen kweken. Tevens bieden wij voedingssupplementen van Together aan, biologische magische truffels, en tincturen en capsules van medicinale paddenstoelen.

Online shoppen voor microdosing truffels

Heb jij interesse in microdosing truffels en woon je in Bulgarije, dan kun je terecht bij Dutchmicrodosing.com. Je shopt hier veilig en snel. Heb jij je keuze gemaakt en besteld, dan zullen wij je bestelling met zorg verwerken. Je krijgt je pakketje normaal gesproken binnen 4 tot 6 werkdagen thuisgestuurd.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?