Microdosing Denemarken

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Denmark flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner

Microdosing truffels online bestellen vanuit denemarken

Ben jij op zoek naar microdosing truffels, dan kun je online snel en gemakkelijk bestellen, ook als je in Denemarken woont. Wil jij ervaren wat microdosing voor je kan betekenen, dan shop je dus bij microdosing.com. Wij werken samen met de grootste producent van dergelijke producten, Microdosing XP. Zij hebben enorm veel kennis en ervaring en verkopen biologische, 100% natuurlijke microdosing truffels. Neem dus een kijkje in onze shop en bestel wat jij nodig hebt.

Onderzoek naar microdosing

De mensheid heeft inmiddels al veel mogelijkheden om ziektes en klachten te behandelen. Veel medicatie heeft echter bijwerkingen en dan is het geen pretje als je die langdurig moet innemen. Microdosing met truffels of paddo’s is een andere manier om klachten aan te pakken. Je werkt in dat geval met een natuurlijk middel dat met je lichaam samenwerkt. Het geeft daarbij bovendien nauwelijks bijwerkingen. De populariteit van microdosing groeit om die reden dan ook, ook in Denemarken. Wetenschappers lijken eveneens meer interesse te krijgen in microdosing. Er komt steeds meer onderzoek naar deze methode. Maar jij hoeft niet te wachten, je kunt nu al profiteren van de voordelen van microdosing. Bestel je microdosing truffels direct, vanuit Denemarken bij Dutchmicrodosing.com.

Raw chopped fly agarics ready to dry on parchment on a baking sheet.

De beste manier om microdosing truffels te gebruiken

De werkzame stof in paddo’s en truffels is psilocybine. Het is de stof die zorgt voor de hallucinaties die je krijgt als je paddo’s of truffels inneemt. Je gaat er dus van trippen. Je zintuigen krijgen prikkels binnen, waardoor je dingen kunt zien, horen en voelen die anderen niet zien. Trippen is een bijzondere ervaring, waar veel mensen plezier aan beleven. Maar het kan ook voordelen opleveren, zoals inzichten die je op doet of dat het een positief effect op lichaam of geest heeft. Dat kan bijvoorbeeld bij PTSD of depressie het geval zijn.

Om te trippen heb je meestal een dosis van 2 tot 3 gram gedroogde paddo’s nodig. Het idee achter microdoseren is dat psilocybine veel positieve effecten kan hebben, op zowel lichaam als geest. Alleen is het niet zo praktisch dat je ervan gaat trippen. Daarom is het microdoseren bedacht. Hierbij gebruik je slechts een microdosis: een tiende van een normale dosis. Je merkt hierbij wel de voordelen van psilocybine, op een subtiele manier, maar zult er niet van gaan trippen. Je kunt dus normaal functioneren en je dagelijkse dingen doen.

De effecten van microdoseren zijn wel subtiel. Het middel zorgt niet voor een plotselinge verandering of verdwijning van je klachten. Het zal enige tijd kosten voor je iets merkt. Het is dan ook de bedoeling dat je de microdosing truffels gedurende 8 tot 10 weken blijft gebruiken en dan kijkt wat ze voor effect hebben gehad.

Copenhagen, Denmark Canal

Waar kan microdosing bij helpen?

Microdosing kan bij een grote hoeveelheid klachten ingezet worden, zowel lichamelijke als geestelijke. Geestelijke klachten waar het vaak voor wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld angst, stress, depressie, een gebrek aan creativiteit en in het algemeen: niet lekker in je vel zitten. Door microdosing te gebruiken, kan het zijn dat je minder last van piekeren krijgt. Was je altijd verlegen of had je faalangst, dan kan het zijn dat je minder stilstaat bij je angsten. Microdosing kan zorgen voor meer energie en meer creatieve invallen. Ook kan het een positieve impact op je stemming hebben.

Microdoseren voor lichamelijke klachten kan eveneens. Veel mensen zijn positief over de mogelijkheden bij hoofdpijn, menstruatieklachten, slaapproblemen of ADHD. Het kan helpen je concentratie te versterken, zodat je minder afgeleid bent en meer werk gedaan krijgt. Als je het voor slaapproblemen wilt gebruiken, neem je dagelijkse dosis dan ‘s ochtends, omdat veel mensen aangeven dat de microdoseringen hen meer energie geven. Maar het brengt je energieniveaus in balans, waardoor het goed kan dat je ‘s nachts beter slaapt. Kan microdosing jou helpen? Het is de moeite waard om het te proberen. Wie weet kom jij ook weer lekker in je vel.

Het doseren van microdosing truffels

Wie op zoek gaat naar richtlijnen voor het microdoseren, komt er al snel achter dat er geen duidelijke voorschriften zijn die je kunt volgen. Microdoseren houdt in dat je op je eigen gevoel afgaat. Microdosing XP truffels zitten per stuk verpakt. Elke dosis weegt 1 gram en dat is goed voor een dosis. Dat maakt het doseren natuurlijk heel gemakkelijk. Wil je weten hoe vaak je een microdosis moet nemen, dan kun je de microdosing routine van Fadiman aanhouden.

Hij ontwikkelde deze routine met het idee dat je ervoor moet zorgen dat je lichaam niet te snel aan de invloed van de psilocybine gaat wennen. Daarom neem je niet elke dag een dosis, maar om de twee dagen. De Fadiman routine ziet er dan ook als volgt uit: Op dag 1 neem je een dosis, op de 2e en 3e dag niet. Op dag 4 neem je weer een dosis en op dag 6 en 7 niet. Zo ga je door. Deze routine kun je volgen tot je 8 tot 10 weken aan het microdoseren bent. Daarna is het verstandig 2 pauzeweken in te lassen. Je kunt dan terugkijken en bepalen wat de invloed van het microdoseren is geweest. Heeft het je gebracht wat je hoopte? Zijn je klachten erop vooruit gegaan? Om duidelijk te krijgen wat microdosing voor effect heeft, is het ook handig om aantekeningen te maken gedurende het traject.

Wat je kunt vinden bij Dutchmicrodosing.com

Wil jij je gezondheid op een natuurlijke manier een boost geven? Dan zou je een kijkje moeten nemen in de shop van Dutchmicrodosing.com. Hier vind je niet alleen microdosing truffels, maar ook growkits van Fresh Mushrooms en accessoires om je te helpen thuis paddo’s te kweken. Verder kun je hier voedingssupplementen vinden, allemaal op natuurlijke basis. Plus tincturen van geneeskrachtige paddenstoelen en biologische truffels.

Bestel je microdosing truffels bij www.dutchmicrodosing.com

Wij bieden je alles wat je nodig hebt om je gezondheid te ondersteunen met het beste wat de natuur te bieden heeft. Dus woon je in Denemarken, profiteer dan ook van de microdosing truffels van Microdosing XP. Bestellen gaat snel en eenvoudig en je pakketje wordt met zorg verpakt en naar je toe gestuurd. Over het algemeen doet een pakketje er 2 tot 3 dagen over voor het in Denemarken aankomt.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?