Microdosing Hongarije

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Hungary

Heb jij microdosing producten nodig en woon je in Hongarije? Dat is geen probleem. Bestel vandaag nog bij Dutchmicrodosing.com.

Microdosing truffels zijn populair. Gelukkig kun je ze tegenwoordig snel en eenvoudige online bestellen, ook vanuit Hongarije, bij Dutchmicrodosing.com. Wij verkopen microdosing truffels van Microdosing XP. Dit zijn truffels van een uitstekende kwaliteit en daarbij komt dat elke truffel ook nog eens individueel verpakt is. Dat betekent dat ze lang vers blijven en hun krachtige werking langdurige behouden blijft. Of je nu al eerder microdosing truffels geprobeerd hebt of dat nu voor het eerst wilt doen, met Microdosing XP maak je een fantastische keuze.

Groeiende interesse in microdosing

De interesse in microdosing neemt continu toe, en dat is ook in Hongarije te merken. Veel mensen zijn geïnteresseerd in natuurlijke manieren om hun lichaam en geest te ondersteunen. De laatste eeuwen is de wetenschap meer gaan vertrouwen op chemische en kunstmatig gemaakte middelen. Maar deze doen soms meer kwaad dan goed. De kracht van planten, paddenstoelen en kruiden is mild voor het lichaam en vaak geven dergelijke middelen op natuurlijke basis minder bijwerkingen. Ze hebben tevens als voordeel dat ze over het algemeen het lichaam zelf aanzetten tot genezing en ze helpen de balans te herstellen. Dit geldt ook voor microdosing. Je kunt het inzetten voor lichamelijke en geestelijke klachten. Ben jij benieuwd wat microdosing voor je kan betekenen? Woon je in Hongarije, bestel dan snel bij Dutchmicrodosing.com.

Young woman making photoes of Danube river and Budapest, Hungary

Richtlijnen voor microdosing

Ook mensen die niet veel weten van paddo’s en truffels, zijn meestal wel bekend met het feit dat deze psychoactieve stoffen bevatten. Het gaat hierbij om de stof psilocybine. Als je dit binnenkrijgt (door paddo’s of truffels te eten), ga je hallucineren. Je kunt dan dingen zien, horen of voelen die er feitelijk niet zijn. Dit kan echt een bijzondere ervaring zijn en er zijn dan ook veel mensen die om die reden willen trippen.

Maar je kunt ook geestverruimende middelen gebruiken vanwege de voordelen die ze hebben voor de gezondheid. Psilocybine en andere hallucinogene stoffen kunnen helpen bij verschillende lichamelijke en geestelijke klachten. Het punt is echter dat je in die gevallen meestal geen zin hebt in de geestverruimende effecten. Om te trippen neem je een normale dosis, van zo’n 2 tot 3 gram gedroogde truffels. Je kunt echter ook kiezen voor microdosing. Je kunt in dat geval wel profiteren van de gezondheidsvoordelen van paddo’s en truffels, maar zult niet gaan hallucineren.

Bij microdosing neem je slechts een tiende van een standaard dosis. Dat komt neer op ongeveer 0,2 gram. De effecten hiervan zijn subtiel, maar kunnen zorgen voor een positieve invloed op je klachten. En het voordeel is dat je normaal kunt functioneren tijdens het microdoseren, omdat je geen last zult hebben van hallucinaties.

Wat zijn mogelijke gezondheidsvoordelen?

Microdosing is geschikt om in te zetten bij verschillende gezondheidsklachten. Veel mensen hebben last van vervelende klachten, die niet zo ernstig zijn dat je naar de dokter gaat, maar wel je dagelijkse leven verstoren. Denk aan somberheid, angsten, pijnlijke gewrichten of menstruatieklachten. Maar waarom zou je doorlopen met dit soort problemen? Gelukkig is er microdosing, dat je kunt gebruiken om weer in balans te komen.

Microdosing wordt vaak gebruikt voor lichamelijke en geestelijke problemen. Zo kan het helpen om pijn te verlichten, zoals hoofdpijn, menstruatiepijn, gewrichtspijn of migraine. Veel mensen die last hebben van energiegebrek, melden dat ze zich met microdosing fitter voelen. Maar bij mentale klachten kan het ook helpen om je klachten te verlichten. Heb je bijvoorbeeld last van angst of stress, dan kan microdosing je helpen om minder te piekeren, meer zelfvertrouwen te krijgen en weerbaarder te worden tegen spanningen.

Microdoseren is eveneens geschikt om te gebruiken bij ADHD en problemen met de concentratie. Het kan mogelijk helpen om je concentratie beter bij je werk of studie te houden en daardoor efficiënter te werken. Het voordeel is dat je je, in tegenstelling tot de reguliere medicatie, gewoon als jezelf kunt blijven voelen.

Het is goed om je te realiseren dat microdosing niet dezelfde effecten en werkzaamheid heeft als medicijnen. Het is geen pil die je neemt die direct werkt. Het kost even tijd om te wennen, om je opnieuw af te stemmen op de nieuwe prikkel van psilocybine. Daarnaast is het effect subtiel en kan microdosing niet opeens een grote verandering teweeg brengen. Ga dus met geduld te werk en let goed op wat je ervaart.

Schedule

Hoe pas je microdosing met truffels toe?

Wanneer je reguliere medicijnen neemt, zijn er vaste richtlijnen die je moet volgen. Bij microdosing met truffels is dit echter niet zo. In principe ben je vrij om zelf te bepalen hoeveel je neemt en wanneer je een dosis neemt. Hierbij is het dan wel belangrijk om goed naar de signalen van je lichaam te luisteren. Het kan helpen om een notitieboek te gebruiken, waarin je dagelijks of wekelijks noteert hoe je je voelt tijdens het proces. Dat kan helpen wanneer je gaat evalueren wat microdosing voor je doet.

James Fadiman heeft voor microdosing een bepaalde routine opgesteld. Je zou deze kunnen volgen, zodat je houvast hebt tijdens het proces. De routine is ontwikkeld om te voorkomen dat je lichaam (en geest) gaan wennen aan de psilocybine. De volgende routine kun je aanhouden:

  • Op dag 1 neem je een microdosis
  • Op dag 2 en 3 neem je niets (pauze)
  • Op dag 4 neem je wel weer een dosis
  • Dag 5 en 6 houd je pauze
  • Op dag 7 neem je weer een dosis

Op deze manier kun je doorgaan met de routine, tot er 8 tot 10 weken voorbij zijn. Het is dan tijd om een pauze in te lassen van twee weken. Dit geeft je lichaam even rust en in deze tijd kun je nagaan hoe het microdoseren je bevallen is. Wil je doorgaan, dan kan dat na die 2 weken natuurlijk en dan kun je de Fadiman routine weer volgen.

Wat je op op Dutchmicrodosing.com kunt vinden

Dutchmicrodosing.com biedt je niet alleen de 100% organische microdosing truffels van Microdosing XP. Je kunt hier in feite alles vinden wat je nodig hebt om met natuurlijke middelen je lichaam en geest te ondersteunen. Zo kun je tincturen en capsules van geneeskrachtige paddenstoelen aanschaffen, maar ook growkits voor magic mushrooms en voedingssupplementen.

Microdosing truffels bestellen via Dutchmicrodosing.com

Wil jij je gezondheid ondersteunen met microdosing? Aarzel dan niet en bestel je microdosing truffels direct via Dutchmicrodosing.com. Wij verwerken je bestelling snel en versturen deze in een neutrale en veilige verpakking. Normaal gesproken ontvang je je pakketje binnen 3 tot 6 werkdagen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?