Microdosing Ireland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Flag of the Republic of Ireland

Bestel snel en eenvoudig je microdosingproducten in ireland

De interesse voor microdosing groeit. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om aan je microdosingproducten te komen, ook als je in Ierland woont. Heb jij microdosing truffels nodig, dan kun je deze bestellen via en.Dutchmicrodosing.com. In onze webshop vind je truffels van Microdosing XP, experts op het gebied van microdosing. Wil jij je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen, dan kies je voor microdosing.

De groeiende populariteit van microdosing in ireland

Onze gezondheid is kwetsbaar, dat merk je als je eens bij vrienden of familie rondvraagt hoe het met ze gaat. Hoeveel mensen klagen er niet over stress, pijn, vermoeidheid of een gebrek aan concentratie? Onze manier van leven vraagt veel van ons en daarbij komt ook dat veel mensen gemakkelijk over hun eigen grenzen gaan. Als er klachten ontstaan, kunnen er medicijnen voorgeschreven worden. Maar toch wordt er tegenwoordig vaak ook gekeken naar natuurlijke middelen. En dat is wel zo goed, want deze geven over het algemeen minder bijwerkingen en werken samen met het lichaam om de balans te herstellen. De wetenschap richt zijn aandacht eveneens steeds meer op de mogelijkheden van deze middelen, zoals bijvoorbeeld microdosing. Ook in Ierland groeit de populariteit van microdosing. Wil jij op een natuurlijke manier je klachten proberen te verlichten, bestel dan je microdosingproducten via en.Dutchmicrodosing.com.

Clogher Strand in Ireland

Microdosing truffels gebruiken in ireland

Microdoseren houdt in dat je een zeer kleine dosis truffels neemt om je gezondheid te ondersteunen. Truffels (en paddo’s) bevatten de geestverruimende stof psilocybine. Neem je een normale dosis truffels, dan ga je hiervan hallucineren of trippen. Maar dat is niet de bedoeling van microdoseren. Daarom neem je slechts een tiende van een normale hoeveelheid. Het middel zal daardoor geen hallucinerend effect hebben, maar wel een subtiele invloed op je gezondheid.

Mensen gebruiken microdosing zowel voor geestelijke als lichamelijke klachten. Een middel als psilocybine heeft invloed op de werking van de hersenen. Hier worden natuurlijk allerlei processen gecontroleerd en gereguleerd. Daarom kan microdoseren effect hebben op bijvoorbeeld het slaap-waakritme, je emoties, het ervaren van pijn en dergelijke. Het werkt niet net als een standaard pijnstiller of medicatie. Omdat microdoseren een subtiele werking heeft, kan het even duren voor je effect merkt.

Overweeg je microdosing truffels te gebruiken, dan is het goed je daarop in te stellen. Probeer zo bewust mogelijk om te gaan met het proces. Het is aan te raden om notities te maken, bijvoorbeeld in een dagboek. Noteer hoe je je voelt tijdens het proces. Dat maakt het makkelijker om na enkele weken terug te kijken en duidelijk te krijgen wat het effect van het microdoseren is geweest.

Waar kun je microdosing voor toepassen?

Veel mensen beginnen aan microdosing omdat ze graag op een natuurlijke manier hun klachten willen verlichten. Het is dan wel goed om te beseffen dat het geen magisch middel is of dat het vergelijkbaar is met reguliere medicatie. Veel medicijnen hebben vrij snel en duidelijk effect. Dat is met microdosing niet zo. Het effect is meer subperceptueel, zoals dat heet. Het is subtiel en alleen waarneembaar als je goed observeert.

Microdosing kun je bijvoorbeeld gebruiken bij angst, zoals sociale angst of faalangst. Misschien ben je erg verlegen of krijg je blackouts als je moet presteren. Ga je microdoseren, dan merk je na verloop van tijd dat je minder piekert. Misschien voel je je beter op je gemak op feestjes of op je werk. Microdosing heeft je niet opeens van je angsten verlost, maar deze storen je wat minder. Het kan zijn dat je meer plezier krijgt in je werk of dat je beter slaapt. Soms zul je merken dat het positieve effect zelfs ergens anders ligt dan je verwacht had.

Je kunt microdoseren voor allerlei klachten inzetten, zoals stress, pijn, slaapproblemen of concentratieproblemen. Het wordt veel gebruikt bij migraine, ADHD en slapeloosheid. Zoals gezegd kan het een tijdje duren voor je het effect merkt. Het is ook van belang om de dosis te vinden die voor jou werkt. Ook dat zal even tijd kosten om uit te vinden.

Richtlijnen voor microdoseren

Je kunt zelf bepalen hoe je het microdoseren met truffels toepast. Er is geen bijsluiter of vaststaande richtlijnen. Dr. James Fadiman heeft wel een routine ontwikkeld die je kunt volgen. Zoals gezegd gebruik je een tiende van een normale dosis gedroogde truffels. Dat komt neer op ongeveer 1 gram. Gebruik je de truffels van Microdosing XP, dan zit elke dosis van 1 gram individueel verpakt, wat het microdoseren natuurlijk heel makkelijk maakt.

De Fadiman routine pas je toe om te voorkomen dat je lichaam teveel went aan de psilocybine, waardoor die na verloop van tijd minder effect zou hebben. Gebruik je de routine, dan neem je niet elke dag een dosis, maar om de 2 dagen. Je begint op de eerste dag, waarop je een dosis neemt. Dag 2 en 3 neem je niets. Dag 4 neem je wel weer een dosis en dag 5 en 6 neem je niets en de 7e dag wel weer. Zo blijf je doorgaan, tot je 8 tot 10 weken deze routine hebt gevolgd.

De rustdagen zijn bedoeld om goed te kunnen voelen wat de microdosis voor effect heeft, zowel lichamelijk als geestelijk. Nadat je een routine van 8 tot 10 weken hebt gevolgd, neem je 2 weken pauze. Kijk terug op de afgelopen periode (lees je notities nog eens door) en beoordeel of het microdoseren je iets gebracht heeft. Zo ja, dan kun je na 2 weken weer verdergaan met microdosing.

Mushroom, glowing fantasy world in the evening forest

Shoppen bij en.Dutchmicrodosing.com

Heb jij interesse in producten die op een natuurlijke manier helpen je gezondheid een boost te geven? Bij Duchtmicrodosing.com vind je niet alleen microdosing truffels, maar nog veel meer. Zo bieden wij growkits aan, die het mogelijk maken om thuis je eigen paddo’s te kweken. En daar heb je helemaal geen bijzondere kennis voor nodig. Verder vind je in onze shop capsules en tincturen van geneeskrachtige paddenstoelen, voedingssupplementen en magic truffels.

Koop nu microdosing truffels vanuit ireland

Denk je dat microdosing met truffels ook iets voor jou is, bestel ze dan snel en eenvoudig via en.Dutchmicrodosing.com. Je kunt beginnen met een verpakking van 1 keer 6 stuks, maar je kunt ook kiezen voor 3 keer 6 stuks. Hiermee heb je voldoende voor een maand microdoseren. Natuurlijk verwerken wij je bestelling met alle zorg en wordt deze in een veilige verpakking naar Ierland verstuurd. Het duurt ongeveer 2 tot 4 werkdagen voor een pakketje in Ierland aankomt.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?