Microdosing truffels Lithuanian

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Lithuania

Koop je microdosing truffels uit Litouwen

Ook vanuit Litouwen kun je gemakkelijk microdosing producten bestellen. Kijk op en.Dutchmicrodosing.com in ons grote aanbod en bestel direct. Wie met natuurlijke middelen zijn gezondheid wil ondersteunen, kan microdosing met truffels proberen. In Litouwen raken steeds meer mensen overtuigd van de voordelen van microdosing. Het is dan ook mooi dat je via het internet gemakkelijk aan microdosing truffels kunt komen, zoals bijvoorbeeld via en.dutchmicrodosing.com. Wij werken al jaren samen met de grootste leverancier van deze truffels, Microdosing XP en daardoor kunnen wij je deze biologische microdosing truffels van de hoogste kwaliteit leveren. Geef je gezondheid ook een boost en bestel vandaag nog.

Microdosing in Litouwen

Ook al leven we tegenwoordig in een zeer technische maatschappij, veel mensen verlangen nu juist weer naar een wat natuurlijker leven. Ook voor ons lichaam kiezen we vaker een natuurlijk middel. Dat is de reden dat microdoseren op dit moment sterk in de belangstelling staat. Dat is eveneens in Litouwen het geval. Microdoseren met truffels helpt het lichaam zelf weer in balans te komen en dat spreekt veel mensen aan. De wetenschap merkt dit gelukkig ook en er worden in veel landen onderzoeken opgezet. Of je nu last hebt van mentale klachten of fysieke, je kunt microdosing gebruiken om klachten te verlichten. Woon je in Litouwen en wil je profiteren van de voordelen van microdosing? Bestel dan snel via en.Dutchmicrodosing.com.

Beautiful sunset in Palanga, Lithuania

Hoe pas je microdosing toe?

Microdosing is gebaseerd op het principe dat psychoactieve stoffen in lagere doseringen voordelen voor de gezondheid kunnen hebben. Er zijn verschillende geestverruimende stoffen. Behalve psilocybine, dat in paddo’s zit, is er ook LSD, mescaline en MDMA. In normale doseringen veroorzaken deze stoffen hallucinaties. Maar neem je een kleinere dosis (een microdosis die slechts een tiende van de normale dosis is), dan merk je niets van de geestverruimende werking. Maar je zou wel andere positieve effecten kunnen opmerken.

Het voordeel is dan natuurlijk dat je door microdoseren minder last van klachten, zoals hoofdpijn of slaapproblemen hebt. En toch kun je tijdens het gebruik van microdosing truffels gewoon blijven werken, studeren, sporten of wat je maar wilt doen. Je blijft dus goed functioneren. Beter nog, het microdoseren zou zelfs je prestaties kunnen verbeteren. Daarover kun je onder het volgende kopje meer lezen.

De mogelijke voordelen van microdosing

Microdosing wordt toegepast voor allerlei verschillende, mentale en fysieke klachten. Zoals bijvoorbeeld:

 • Hoofdpijn
 • Een gebrek aan concentratie
 • Depressiviteit
 • Alle soorten angst, zoals faalangst, sociale angst
 • Stress
 • Te weinig energie
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Gebrek aan creativiteit
 • Pijn
 • Slaapproblemen
 • Gevoel van futloosheid
 • ADHD

Heb jij een van deze, of misschien andere, klachten, dan kun je microdosing met truffels proberen. Het is echter niet hetzelfde als een pijnstiller nemen. Meestal duurt het even (tot enkele weken) voor je een effect merkt en het effect kan ook subtiel zijn. Het is dus aan te raden om geduldig te zijn en het microdoseren enkele weken vol te houden.

Wil jij microdosing bijvoorbeeld toepassen vanwege angsten, dan kan dat prima. Microdoseren kan ervoor zorgen dat je minder gaat piekeren, minder stress ervaart en op den duur zelfs meer zelfvertrouwen krijgt. Mensen geven aan dat ze door microdosing makkelijker contact maken met anderen of minder faalangst hebben. Het is niet dat je helemaal geen last meer zult hebben van angst, maar het kan bijvoorbeeld de kans op een paniekaanval verminderen. Op die manier kan microdosing de kwaliteit van je leven verbeteren.

Microdoseren met truffels (of paddo’s) kan helpen bij een gebrek aan creativiteit, maar ook bij concentratieproblemen. Ook een gebrek aan energie of motivatie kan met microdosing aangepakt worden. Het wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in Silicon Valley, waar de werkdruk hoog is. Met microdosing kun je je productiviteit verbeteren. Je krijgt meer gedaan op een dag.

Mushrooms

Microdosing routine toepassen in litouwen

Zoals gezegd is microdosing anders dan wanneer je medicatie neemt. Microdosing doe je meer op gevoel. Je kunt de truffels nemen wanneer je dat zelf wilt en in principe ook zoveel je wilt. Echter, bij een te hoge dosis kun je last krijgen van hallucinaties. Aangeraden wordt om ongeveer een tiende van een normale dosis te nemen. Daarom zijn de truffels van Microdosing XP ook ideaal. In de verpakking zitten kant en klare doses, die je direct kan nemen.

Veel gebruikers passen de Fadiman routine toe tijdens het microdoseren. Fadiman heeft deze routine ontwikkeld, om te voorkomen dat je lichaam en geest aan de geestverruimende stof psilocybine gaan wennen. Om dat te voorkomen neem je niet elke dag een dosis, maar om de paar dagen. De routine gaat als volgt:

 • Dag 1: je neemt een microdosis
 • Dag 2: Pauze dag
 • Dag 3: Pauze dag
 • Dag 4: je neemt een microdosis
 • Dag 5: Pauze dag
 • Dag 6: Pauze dag
 • Dag 7: Neem een microdosis

Zo kun je verder gaan. De dagen waarop je geen dosis neemt, zijn bedoeld als rust en om na te gaan wat het microdoseren voor effect op je heeft. Deze routine volg je gedurende 8 tot 10 weken. Daarna is het verstandig om tijdelijk te stoppen met het microdoseren, gedurende twee weken. Je kunt in deze periode de tijd nemen om terug te kijken. Zijn je klachten verbeterd, voel je je fitter, helderder, slaap je beter of heb je minder pijn? Zit je lekkerder in je vel? Het kan helpen om tijdens het microdoseren een dagboek bij te houden, zodat je tijdens deze pauzeweken beter kunt zien wat voor effect het heeft gehad.

Alles om je gezondheid te ondersteunen

Behalve microdosing truffels, kun je op en.Dutchmicrodosing.com nog veel meer producten vinden, waarmee je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen. In de shop vind je ook paddo growkits van Fresh Mushrooms en tevens extracten van medicinale paddenstoelen, natuurlijke supplementen en gedroogde truffels.

Bestel microdosing truffels via en.Dutchmicrodosing.com

Gelukkig is microdosing ook beschikbaar als je in Litouwen woont. Je bestelt snel, veilig en gemakkelijk via en.Dutchmicrodosing.com. Natuurlijk kies jij ook microdosing truffels van de hoogste kwaliteit. Kijk rond in de shop, bestel en wij zullen je pakketje in een neutrale en veilige verpakking naar je toe sturen. Normaal gesproken doet een pakje er 4 tot 6 werkdagen over om in Litouwen aan te komen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?