Microdosing Polen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Poland flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner

Microdosingproducten kopen in polen

Ben jij op zoek naar microdosing producten om je gezondheid te ondersteunen? Online bestellen kan tegenwoordig altijd en overal, waar je ook woont, dus ook vanuit Polen. Kijk rond in de webshop van en.Dutchmicrodosing.com en plaats je bestelling. Wij werken samen met Microdosing XP, zij zijn de grootste leverancier van microdosing producten in Nederland. Hun unieke manier van verpakken, waardoor elke dosis individueel verpakt is, zorgt ervoor dat de truffels lang vers blijven. Profiteer ook van de voordelen van microdosing en bestel snel.

De mogelijkheden van microdoseren in polen

De medische wetenschap kan tegenwoordig heel veel. Toch merken veel mensen hoezeer ze onder druk staan, hoe moe ze zijn en niet lekker in hun vel zitten. Mensen blijven rondlopen met pijnklachten, slaapproblemen, angst en stress. Gewone medicatie kan soms helpen, maar dit is voor veel mensen een stap te ver en kan bijwerkingen geven. Natuurlijke middelen zijn daardoor groeiende in populariteit en dat is geen wonder. Deze middelen werken samen met je lichaam om klachten te verminderen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor microdosing met paddo’s of truffels. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van microdoseren, ook in Polen. Het kan bij veel verschillende klachten ingezet worden. Zou jij microdosing met truffels willen proberen? Dan kan! Bezoek onze webshop via Dutchmicrodosing.pl.

Zo gebruik je microdosing truffels in polen

Truffels en paddo’s zijn geestverruimende middelen. Neem je zo’n middel, dan ga je trippen. Dat heeft tot gevolg dat je gaat hallucineren. De geestverruimende stof psilocybine in paddo’s en truffels heeft invloed op je brein. Je zintuigen werken anders, je gaat dingen zien en horen die anderen niet kunnen zien of horen. Ook je gedachten veranderen, die gaan sneller en je kunt gevoelens van blijdschap en euforie ervaren. Onder invloed van het middel kun je inzichten krijgen in jezelf en de wereld om je heen. Hoewel voor veel mensen trippen een zinloze of triviale bezigheid lijkt, kan een trip een diepgaande impact hebben, die je visie op het leven kan veranderen.

Voor een normale trip gebruikt men gemiddeld 2 gram gedroogde paddo’s. Je kunt echter ook microdoseren met paddo’s en truffels. Je gebruikt hiervoor dan slechts een tiende van de normale hoeveelheid. Dit wordt gedaan omdat je dan wel kunt profiteren van de subtiele invloed van psilocybine, maar dan zonder dat je de geestverruimende effecten zult merken. De stof kan daardoor wel je lichaam en geest een zetje de goede kant op geven.

Met Microdosing XP kun je heel eenvoudig microdoseren. Elke dosis zit apart verpakt en je neemt dus altijd precies de juiste hoeveelheid. Het beste neem je je dosis ‘s ochtends, voor je gegeten hebt. Je profiteert dan de hele dag van de positieve effecten van het microdoseren. Ook ervaren veel gebruikers dat ze meer energie krijgen van de dosis. Daarom is het handig om de microdosis niet ‘s avonds laat nog te nemen.

Brain and Lamp idea innovation sign concept idea is begin

Mogelijke voordelen van microdosing

Microdosing is de laatste jaren sterk in populariteit toegenomen. Gebruikers zijn enthousiast over de effecten. Het kan voor verschillende klachten gebruikt worden, zowel lichamelijke als geestelijke. Het wordt vaak ingezet bij stressklachten en bij angsten. Microdosing kan ervoor zorgen dat je stressbestendigheid verbetert, dat je meer plezier ervaart en minder piekert. Het kan zijn dat je door microdosing minder last van faalangst hebt en makkelijker contact kunt maken met anderen.

Microdosing kan verder mogelijk helpen met slaapproblemen, pijnklachten (zoals hoofdpijn, reuma of ontstekingen). Het is eveneens een middel dat steeds vaker gebruikt wordt bij ADHD. Het kan dan helpen de concentratie te verbeteren en beter in balans te komen. Het is echter goed om te realiseren dat microdosing op een subperceptueel niveau werkt. Dit betekent dat de effecten niet direct heel duidelijk zichtbaar zijn.

Je zult dus niet plotseling van al je angsten af zijn of dat je totaal geen last van stress meer hebt. Microdosing ondersteunt en helpt je lichaam een nieuwe balans te vinden. Over het algemeen geven mensen die microdosen aan dat ze subtiele effecten merken. Ze krijgen bijvoorbeeld meer werk gedaan, focussen beter en zitten lekker in hun vel.

Doseringen voor microdosing

Wil je gaan microdoseren, dan kun je daar de richtlijnen van dr. Fadiman voor gebruiken. Er zijn geen vaste voorschriften om dit middel te gebruiken, maar deze microdosing routine is door Fadiman opgesteld om je een houvast te geven. Het is vooral belangrijk naar je eigen lichaam te luisteren, om na te gaan wat het microdoseren met je doet. De routine kun je aanhouden om te voorkomen dat je lichaam gaat wennen aan de stoffen.

De Fadiman routine gaat als volgt: De eerste dag neem je een dosis. Vervolgens houd je twee dagen rust (dat zijn dus dag 2 en 3). Die dagen gebruik je om waar te nemen wat de effecten van de microdosis zijn. Op dag 4 neem je vervolgens weer een dosis, gevolgd door 2 dagen waarop je niets neemt. Deze routine volg je gedurende 8 tot 10 weken. Daarna neem je 2 weken pauze om je lichaam rust te geven en te reflecteren op wat het microdoseren je gebracht heeft. Daarna kun je eventueel weer een nieuw traject opstarten. Het is aan te raden een dagboek bij te houden om op te schrijven wat je opmerkt tijdens het microdoseren.

De webshop Dutchmicrodosing.com

Behalve microdosing truffels vind je bij en.Dutchmicrodosing.com nog veel meer producten waarmee je je gezondheid op een natuurlijke manier kunt ondersteunen. Zo vind je hier growkits, waarmee je gemakkelijk thuis je eigen paddo’s kunt kweken. We hebben verschillende merken om uit te kiezen. Verder verkopen we natuurlijke voedingssupplementen, capsules en tincturen van geneeskrachtige paddenstoelen en magic truffels.

Shop online in polen bij en.dutchmicrodosing.com

Heb je interesse om je gezondheid te ondersteunen met microdosing truffels, dan zit je bij Dutchmicrodosing.pl goed. Je bestelt eenvoudig en snel truffels van de hoogste kwaliteit. Wij versturen natuurlijk ook naar Polen, je krijgt je bestelling thuis gestuurd in een veilige en neutrale verpakking. Normaal gesproken duurt het 2 tot 5 werkdagen voor een pakketje in Polen aankomt.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?