Microdosing Portugal

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Portugal

Wil jij microdosing producten bestellen? Via Dutchmicrodosing.com bestel je snel en eenvoudig vanuit Portugal.

Het is de meeste mensen wel bekend: online shoppen is leuk, gemakkelijk en ook nog snel. Waar je ook woont, je kunt altijd wel vinden wat je zoekt. Heb jij interesse in microdosing producten en woon je in Portugal? Dan kun je bij dutchmicrodosing.com terecht. Wij bieden microdosing producten aan van Microdosing XP, die handig zijn in gebruik en die van de hoogste kwaliteit zijn. Elke dosis is apart verpakt. Dus neem je een dosis, dan weet je dat de rest nog lange tijd houdbaar blijft. Bestel je je microdosing truffels, dan zorgen wij ervoor dat deze snel en veilig verpakt bij je aankomen.

Microdosing is populair, ook in Portugal

De voordelen van microdosing worden bij steeds meer mensen bekend. Je kunt er baat bij hebben in het zakenleven, maar ook privé en het heeft een positief effect op lichaam en geest. Daarom neemt de populariteit van microdosing snel toe, ook in Portugal. Dat is niet verbazingwekkend. Microdosing met truffels betekent dat je je gezondheid kunt ondersteunen met een natuurlijk middel. In Portugal raakt ook de wetenschap geïnteresseerd en wordt er steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van microdosing. Dat kan helpen om duidelijk te maken waar het allemaal voor ingezet kan worden en wat de voordelen precies zijn. Maar jij kunt nu al profiteren van microdosing, door vandaag nog te bestellen bij dutchmicrodosing.com

Wat is microdosing met truffels of paddo’s?

Paddo’s en truffels staan erom bekend dat je ermee kunt trippen. Ze veroorzaken hallucinaties, waardoor je dingen kunt zien, horen en voelen die er niet daadwerkelijk zijn. Dit geestverruimende effect wordt veroorzaakt door de stof psilocybine. Deze stof heeft echter nog meer mogelijkheden: het kan een positief effect op de gezondheid hebben. Dan kan als je een heel kleine hoeveelheid neemt, een microdosis.
Dat is de achterliggende gedachte van microdoseren. Je kunt daardoor wel baat hebben van de voordelen van psilocybine, maar door zo’n microdosis te nemen, zul je geen last hebben van geestverruimende effecten. Je neemt dus maar een tiende van een normale dosis. De psilocybine kan op deze manier op een heel subtiele manier invloed uitoefenen op je lichaam en geest. Door te microdoseren zul je je niet opeens heel anders voelen, maar na verloop van tijd zul je wel kleine veranderingen opmerken.

Het wordt aangeraden om in ieder geval 8 tot 10 weken te microdoseren. Geef het de tijd. Na die periode kun je terugkijken en bij jezelf nagaan welke verschillen je kunt opmerken. Wil je gaan microdoseren, dan is het verstandig om je dosis ‘s ochtends te nemen op een nuchtere maag. Je hebt dan het meeste profijt van de psilocybine. Het kan namelijk zijn dat het je energie geeft. Als je je dosis ‘s avonds neemt heb je kans dat je niet kunt slapen.

Waar kun je microdosing truffels voor gebruiken?

Veel mensen gebruiken microdosing om hun gezondheid te ondersteunen. Zo kun je het nemen bij lichamelijke, maar ook bij mentale klachten. Microdosing met truffels wordt ingezet bij hoofdpijn of migraine, maar ook bij stressklachten, slapeloosheid en ADHD. Verder kan microdosing een positief effect hebben op angst, verlegenheid en een slechte concentratie.

Het werkt echter niet zoals een paracetamol. De invloed van microdosing is subtiel en zal ook niet direct zijn. Het kan best even duren voordat je merkt dat er een verandering heeft plaats gevonden. Dat kun je bijvoorbeeld zien aan je studieresultaten, dat je meer energie hebt en je beter kunt concentreren. Vaak merken mensen dat ze productiever zijn en beter in hun vel zitten. Gebruikers geven aan dat ze zich beter in hun vel voelen zitten. Ook bij angst werkt microdosing vaak goed: Je hebt kans dat je minder piekert en zaken waar je voorheen veel angst voor voelde beter kunt loslaten. Bij sociale angst kun je meer zelfvertrouwen voelen en in het algemeen verbetert de weerstand tegen stress.

Microdosing is een proces dat bij iedereen anders werkt, en iedereen kan dus ook anders reageren. Daarom is het altijd belangrijk dat je goed luistert naar de signalen van je lichaam. Voel je je er niet goed bij, dan is het verstandig om de dosis aan te passen.

Magic forest

Zo kun je microdosing aanpakken

Microdosing wordt echt makkelijk gemaakt door Microdosing XP. Je hoeft niet zelf je dosis af te wegen: in een verpakking zitten 6 individueel verpakte doses. Je zult dus nooit teveel of te weinig nemen. Het is handig om gebruik te maken van een bepaalde routine, zoals bijvoorbeeld de Fadiman routine. Deze geeft je houvast om te doseren: op dag 1 neem je een dosis, dag 2 en 3 neem je niets om goed te kunnen ervaren wat de reactie van je lichaam is. Dag 4 is dan weer een microdosing dag.

Als je deze routine gedurende 8 tot 10 weken volgt, dan raadt Fadiman aan om een pauze in te lassen van 2 weken. Kijk terug op de periode dat je microdoseerde (het kan handig zijn om aantekeningen te maken, zodat je meer inzicht krijgt in hoe je je voelde gedurende die tijd). Hoeveel last had je van stress of slaapproblemen? Was je hoofdpijn minder of je concentratie beter? Door gestructureerd aantekeningen te maken word je je beter bewust van de subtiele veranderingen die kunnen plaatsvinden. Is het je goed bevallen, dan ga je na twee weken verder met microdoseren.

Shoppen bij Dutchmicrodosing.com

Ons aanbod in de webshop beperkt zich niet alleen tot truffels voor microdoseren. Op Dutchmicrodosing.com vind je een breed aanbod van producten die een weldaad zijn voor lichaam en geest. Behalve de biologisch gekweekte truffels, bieden wij growkits van Fresh Mushrooms aan, medicinale paddenstoelen, voedingssupplementen en biologische truffels. Er is veel keuze, kijk rustig rond en bestel wat je nodig hebt om je gezondheid te ondersteunen.

Alles voor je gezondheid op www.dutchmicrodosing.com

Wil jij microdosing truffels of andere gezondheidsproducten bestellen, neem dan een kijkje in de webshop. Wij zullen je bestelling met zorg afhandelen. Deze wordt in een veilige en neutrale verpakking naar Portugal verstuurd. Gemiddeld duurt het tussen de 3 en 5 werkdagen voor een pakketje bij je thuis in Portugal aankomt.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?