Microdosing Truffels Sweden

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Swedish Flag

Microdosing truffels producten bestellen in Sweden ?

Microdosing met truffels of paddo’s kan een goede manier zijn om gezondheidsproblemen aan te pakken. Online kun je microdosing producten nu makkelijk bestellen, ook als je in Zweden woont, via Dutchmicrodosing.se. Wij bieden de microdosing truffels aan van Microdosing XP. Dit bedrijf heeft enorm veel kennis en kunde in huis om truffels van hoge kwaliteit te leveren. Zorg dat jij de voordelen van microdosing niet misloopt en bestel snel!

Meer interesse voor microdosing truffles

De interesse voor een natuurlijke behandeling van gezondheidsklachten groeit de laatste jaren en dat geldt ook voor microdosing. Veel reguliere medicatie werkt snel, maar brengt ook de nodige bijwerkingen met zich mee. Natuurlijke middelen werken samen met het lichaam en brengen het weer in balans. Ook in Zweden ontdekken steeds meer mensen de voordelen van microdosing. Door een heel kleine dosis van psychoactieve truffels te nemen, waarbij je geen hallucinaties krijgt, kun je lichamelijke en geestelijke klachten behandelen. Wil jij hier meer over weten, lees dan hieronder verder. En wil je bestellen, dan kun je natuurlijk bestellen bij Dutchmicrodosing.com, wanneer je in Zweden woont.

Aurora Borealis in Sweden

Het principe van microdosing

Denk jij erover om te gaan microdoseren, maar weet je niet precies hoe dat in zijn werk gaat? Hieronder kun je lezen wat het principe inhoudt. De meeste mensen weten dat paddo’s en truffels een geestverruimende stof bevatten. Dat is psilocybine. Gebruik je paddo’s of truffels, dan ga je trippen. Je krijgt hallucinaties, je denken verandert, je kunt zelfs je gevoel van tijd verliezen. Trippen kan je blik op het leven volledig op zijn kop zetten. Psilocybine heeft dus duidelijk invloed op de werking van de hersenen.

De invloed van deze psychoactieve stof gaat verder dan alleen trippen. Uit onderzoek blijkt dat psilocybine voordelen kan hebben voor de mentale en fysieke gezondheid. Om te trippen heb je gemiddeld zo’n 3 gram gedroogde paddo’s nodig. Maar wil je profiteren van de voordelen van psilocybine, zonder dat je gaat hallucineren, dan kun je ook een microdosis nemen. In plaats van een volledige dosis, neem je in dat geval een tiende daarvan. Dat komt dus neer op 0,2 of 0,3 mg.

Het effect van microdosing is redelijk subtiel. Je zult niet direct een pijnstillende of kalmerende werking merken. Ten eerste moet je lichaam wennen aan de stof, maar ook is het effect milder. Na verloop van tijd kun je mogelijk een positief effect voelen in je stemming, pijnklachten of slaapproblemen. Microdosing kun je gewoon zelf doen met de truffels van Microdosing XP. Deze zitten per stuk verpakt en hebben al direct de juiste dosis. Heel makkelijk dus om zelf eens te proberen.

Microdosing voor verschillende klachten

Microdosing kan ingezet worden bij een grote variatie aan klachten, zowel mentale als fysieke. Veel mensen zijn te spreken over de voordelen van microdosing bij angst, onrust en stress. Pieker je veel, voel je je onzeker of heb je last van angsten? Microdosing kan ervoor zorgen dat je beter in je vel komt te zitten en dat je je minder laat tegenhouden door je angsten. Dit kan ook helpen om slaapproblemen te verminderen. Ook op het gebied van concentratie kan microdosing een positief effect hebben. Daarom gebruiken mensen met ADHD het ook vaak. Ze geven aan beter te kunnen presteren en langdurig een scherpe focus te kunnen vasthouden.

Microdosing werkt niet op dezelfde manier als medicijnen, het is goed om dat te realiseren. Natuurlijk neemt het niet al je angsten, zorgen of pijn weg. Het kan even duren voor je de voordelen ervan merkt. Mensen geven aan dat ze met microdosing meer voldoening in het leven voelen en lekkerder in hun vel zitten.

Swedish forest

Microdosing: Richtlijnen

Wie wil microdoseren, kan hierbij afgaan op wat zijn of haar eigen lichaam aangeeft. Er zijn namelijk geen officiële richtlijnen die aangeven hoeveel of hoe vaak je zou moeten microdoseren met truffels. James Fadiman was een onderzoeker die een routine voor het gebruik van microdosing paddo’s of truffels ontwikkeld heeft. Hij deed dit om te voorkomen dat je tolerantie voor psilocybine opbouwt. Hierbij went je lichaam aan de stoffen, waardoor het middel niet zo effectief meer is. De routine helpt dit voorkomen.

De Fadiman routine gaat als volgt:

  • Dag 1: je neemt een microdosis
  • Dag 2 en dag 3: geen dosis
  • Dag 4: neem een microdosis
  • Dag 5 en 6: geen dosis
  • Dag 7: neem een dosis

Op die manier wissel je een dag met een dosis dus af met twee dagen zonder microdosis. Op de pauzedagen ga je na wat het microdoseren met je doet. Het kan ook handig zijn om notities te maken tijdens het hele proces. Je blijft de microdosing routine 8 tot 10 weken volhouden. Het is ook wel zo verstandig dit te doen, pas dan kun je echt merken of het microdoseren nut had. Daarna neem je 2 weken pauze. Heb je notities gemaakt, dan kun je nauwkeuriger nagaan wat het effect was. Ben je tevreden, merk je de voordelen, dan kun je na 2 weken weer verder gaan met de routine.

Online shoppen bij Dutchmicrodosing.com

Zoek jij natuurlijke producten om je gezondheid een boost te geven, dan ben je bij Dutchmicrodosing.com aan het juiste adres. We bieden niet alleen de truffels van Microdosing XP aan, maar ook andere middelen waarmee je kunt profiteren van de kracht van de natuur: natuurlijke voedingssupplementen, growkits (om zelf thuis paddo’s te kweken) en capsules en tincturen van geneeskrachtige paddenstoelen

Microdosing truffels bestellen bij Dutchmicrodosing.com

Woon je in Zweden en ben je op zoek naar microdosing truffels, kijk dan in de shop van Dutchmicrodosing.com. Maar ook als je op zoek bent naar vitamines, growkits en andere supplementen van de hoogste kwaliteit kun je bij ons terecht. Wanneer je bestelt, verwerken we je bestelling met alle zorg. Je pakketje komt normaal gesproken binnen 4 tot 6 werkdagen bij je thuis.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?