Microdosing Tsjechië

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
The national flag of the Czech Republic

Wil jij graag microdosing producten aanschaffen? Bekijk de webshop om vanuit Tsjechië te kunnen bestellen.

In Tsjechië wordt microdoseren met truffels ook steeds populairder. Gelukkig is het ook vanuit Tsjechië heel eenvoudig om aan psilocybine truffels te komen. Doordat we met Microdosing XP samenwerken (zij zijn de grootste leverancier van microdosing truffels) kunnen wij jou de beste microdosing producten aanbieden. Deze truffels zijn per stuk verpakt, zodat ze lang vers blijven. En je weet daarbij ook zeker dat je altijd de juiste dosering neemt.

De groeiende populariteit van microdoseren in Tsjechië

In Tsjechië hebben natuurgeneeswijzen altijd een belangrijke plek in genomen in het dagelijks leven. Men gebruikt graag de kracht van de natuur om de gezondheid te ondersteunen, omdat je hiermee het lichaam zelf de kans geeft om te genezen. Daarom is er ook veel interesse voor microdosing met truffels. Deze manier van werken spreekt veel mensen aan. Gelukkig wordt er in veel landen onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van microdosing. Maar ook in Tsjechië gebruiken veel mensen het al, voor lichamelijke en psychische klachten. Wil jij eveneens beginnen met microdosing en de positieve effecten zelf ervaren? Dat kan, door te bestellen via en.Dutchmicrodosing.com

landscape in Czech Republic

Wat is microdosing?

Er zijn verschillende psychoactieve stoffen in de natuur te vinden. In paddo’s is het psilocybine dat de geestverruimende effecten veroorzaakt. Deze stof heeft invloed op de werking van de hersenen, waardoor je dingen kunt zien, horen en voelen die niet waar te nemen zijn voor anderen. Het is een bijzondere ervaring om te trippen, een ervaring die je leven positief kan veranderen. De stof psilocybine kan daarbij ook veel voordelen meebrengen voor de gezondheid.

Niet iedereen ziet het echter zitten om te trippen. Microdoseren maakt het mogelijk om toch te kunnen profiteren van de voordelen van psilocybine, zonder dat je gaat hallucineren. Voor een normale tripdosis is ongeveer 1 tot 3 gram gedroogde paddo’s nodig. Bij het microdoseren neem je maar een tiende hiervan. De invloed van psilocybine is dan subtiel, je kunt normaal functioneren, maar kunt wel profiteren van de werking van de stof.

Over het algemeen wordt er bij het microdoseren gebruik gemaakt van een schema, dat is opgesteld door James Fadiman. Dit schema (het wordt een routine genoemd) geeft je houvast tijdens het microdoseren. Je neemt namelijk niet elke dag een dosis, om te voorkomen dat je gaat wennen aan de stof. Je volgt de routine 8 tot 10 weken lang en evalueert daarna hoe het gegaan is. Het is niet met zekerheid te zeggen wat het effect van microdosing met truffels zal zijn. Ieder mens is uniek en reageert op zijn eigen manier.

Alternative medicine.

Waneer kun je microdosing truffels gebruiken?

Microdosing wordt door mensen gebruikt voor verschillende klachten of aandoeningen. Zo kun je het inzetten bij pijn, angsten, stress, vermoeidheid of een gebrek aan creativiteit. De invloed van het microdoseren met truffels is niet te vergelijken met reguliere medicatie. Het werkt niet als een pijnstiller, waarmee pijn direct verdwijnt. Het effect van microdosing is subtiel, je merkt wel verandering, maar het is niet dat het heel erg in het oog springt.

Zo kun je microdosing gebruiken bij angsten, bijvoorbeeld faalangst of sociale angst (verlegenheid). Microdosing kan helpen je rustiger te voelen, in situaties waarin je anders in paniek was geraakt. Mensen ervaren dat ze zich prettiger en meer op hun gemak voelen bij anderen en dat ze meer zelfvertrouwen hebben. Als je last van stress hebt, kan microdosing ook helpen. Het kan je stressbestendigheid vergroten. Zowel op het vlak van werk als in persoonlijke situaties, kun je microdosing gebruiken als ondersteuning.

Veel mensen gebruiken dit natuurlijke middel om hun creativiteit te ondersteunen, hun concentratie te verbeteren en meer energie te hebben. Iedereen heeft wel van die dagen dat hij moeilijk zijn bed uitkomt en totaal geen energie heeft om aan werk of studie te beginnen. Daar kan microdosing bij van pas komen. Mensen geven aan dat ze meer motivatie voelen en meer energie hebben. Hierdoor kunnen ze op een dag meer gedaan krijgen.

Waar je microdosing voor kunt gebruiken:

  • Lekker in je vel zitten
  • Stimuleren van de creativiteit
  • Beter slapen
  • Verbeterde concentratie
  • Pijnstilling
  • Ontspannen, ook in stress situaties
  • Minder last van angsten
  • Meer energie
  • Kan helpen bij depressies
  • Positief effect op motivatie

Het doseren van microdosing truffels

Microdoseren is iets dat je op gevoel doet. Het is de bedoeling dat je een dosis vindt die bij je past, waar jij je optimaal bij voelt. De microdosing truffels zitten kant en klaar in de verpakking en die kun je zo gebruiken. Het blijft echter van belang dat je kijkt of dit ook voor jou goed werkt. Als je de Fadiman routine gebruikt, dan begin je op dag 1 met een dosis. Op de tweede en derde dag neem je geen dosis. Op deze dagen neem je de tijd om waar te nemen wat de microdosis met je doet.

Op de vierde dag neem je wel weer een dosis. Op deze manier kun je doorgaan met de routine, totdat je dit 8 tot 10 weken hebt gedaan. Dan is het tijd om terug te kijken. Het kan een goed idee zijn om gedurende het microdoseren een soort dagboek bij te houden, waarin je opschrijft wat je ervan merkt. Zo kun je beter nagaan wat het effect van het microdoseren is geweest. Na de routine gevolgd te hebben, neem je 2 weken pauze. Is het je goed bevallen, dan kun je daarna weer een cyclus starten.

Het grote aanbod van Dutchmicrodosing.com

Voor je microdosing truffels bezoek je natuurlijk Dutchmicrodosing.cz. Maar je kunt hier nog veel meer producten vinden om je gezondheid mee te ondersteunen. Zo kun je bijvoorbeeld paddo growkits aanschaffen van Fresh Mushrooms. Hiermee kun je zelf thuis paddo’s kweken. Verder verkopen we medicinale paddenstoelen, gedroogde truffels (biologisch) en een groot aanbod van supplementen van hoge kwaliteit.

Bestel microdosing truffels via www.Dutchmicrodosing.com

Het internet maakt de wereld klein: ook vanuit Tsjechië kun je eenvoudig microdosing truffels bestellen. Wij zullen je bestelling met aandacht klaarmaken en deze wordt in een neutrale, veilige verpakking verzonden. Wacht niet langer en kies de beste, natuurlijke producten om je gezondheid te ondersteunen. Een pakketje doet er gemiddeld 3 tot 6 werkdagen over om in Tsjechië aan te komen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?