Magic Truffels

Categorieën

Laatste Nieuws

Psilocybe Magic Truffels

Magic truffels is, samen met paddo’s, een van de bekendste natuurlijke psychedelica. Magic truffels en paddo’s zijn natuurproducten die van nature rijk zijn aan de psychedelische substantie psilocybine. Dit is de stof die zorgt voor de geestverruimende effecten waar wij zo van houden. Het grote voordeel aan magic sclerotia is dat je deze direct kunt gebruiken. In onze online smartshop kun je verschillende magic truffels vinden met verschillende sterktes. Hierdoor is er voor iedere gebruiker wat wils. Wil je een easy trip? Kies dan voor Mexicana magic sclerotia. Klaar voor een stevige trip? Dan kun je kiezen voor de Dutch Dragon’s of Utopia magic truffels.

Wat zijn de sterkste pyschedelische truffels die we aanbieden?

We bieden allerlei verschillende psychedelische truffels en paddo’s aan. Voor zowel de beginnende als gevorderde psilocybine truffel gebruiker. De dosis truffels hangt samen met het gewicht van de gebruiker. Hoe zwaarder het gewicht van de persoon die de truffels wilt proberen des te hoger de dosis. Normaliter is een dosis van 15 gram meer dan genoeg voor een persoon van 70 tot 75 kilo. Weeg je meer? Begin dan met een startdosis vanaf 17,5 gram. Je wilt immers een geweldige ervaring opdoen en als je net wat te weinig truffels hebt ingenomen dan kan dit tegenvallen. We zullen hieronder de sterkste truffels omschrijven.

Utopia Truffel
Atlantis Truffel
Dragons Dynamite
Doubble Vision
Utopia Truffel
Atlantis Truffel

Double Vision psychedelische truffels

De Double vision is een combinatie van twee truffelsoorten. Het gewicht van deze truffel is per verpakking 25 gram. Vanwege het gewicht adviseren we deze truffels met name aan personen die zwaarder wegen als 75 kilo. Deze sclerotia zijn bovendien erg krachtig. De truffel zal eerst je lachspieren doen aanspannen, vervolgens zal dit overgaan tot geweldige closed-eye visuals die later in de trip zal overgaan tot hallucinaties zoals patronen op muren en vele kleuren. Gebruik je deze unieke psychedelische truffel in de natuur dan zal je verbaast zijn dat de natuur zoals bomen tot leven komen. De combinatie van het gewicht en twee truffelsoorten maakt van de Double Vision de sterkste truffelsoort (samen met de Amazonian, High Hawaiians en Nirwana) die we aanbieden. Deze truffels zijn sterke sclerotia (truffel) en daarom meer geschikt voor personen die ervaring hebben met psilocybine.

Amazonian psychedelische truffels

De Amazonian truffels zijn net als de Double Vision verpakt per 25 gram. Deze unieke en tropische sclerotia bevatten een zeer hoge concentratie aan psilocybine. Psilocybine is de werkzame psychedelische stof in truffels en paddo’s. We adviseren deze truffel niet aan personen die voor het eerst willen gaan trippen. Wil je een diepe spirituele trip ervaren dan adviseren we deze truffelsoort.

High Hawaiians psychedlische truffels

De High Hawaiians behoort tot de top drie sterkste truffelsoorten in ons assortiment. Deze sclerotia zijn verpakt per 22 gram en zijn dus geschikt voor ook de zwaardere personen. De High Hawaiians zijn zeer bekend onder de psychonauten. Met een sterke portie visuele en veel lacherige effecten zal deze truffelsoort je niet tegenvallen. Een gezellige truffelsoort om te nemen met je vrienden.

Nirwana psychedelische truffels

De Nirwana is verpakt per 15 gram. Maar pas op dit betekent niet dat ze niet krachtig zijn. Deze truffels zijn net als de Tampanensis krachtig, maar kunnen zeker gebruikt worden door beginners die een goede ervaring met psilocybine willen opdoen.

Wat zijn de effecten van magic truffels

Zoals gezegd zijn magic sclerotia rijk aan psilocybine. Dit is de stof dat ervoor zorgt dat je gaat trippen. Psilocybine wordt in het lichaam omgezet in psilocine. Dit is de uiteindelijke stof dat ervoor zorgt dat je gaat trippen. Een trip met magic sclerotia verschilt per keer. Zelfs als je dezelfde truffel gebruikt. Toch kun je in de regel ervan uit gaan dat je mogelijk de volgende effecten kunt ervaren:

 • Euforie
 • Visuele effecten
 • Geluiden lijken intenser
 • Hallucinaties
 • Out-of-body experiences
 • Extra probleemoplossend vermogen
 • Lachkicks
 • Filosofische gedachten

Dit is slechts een greep van alle effecten die je kunt ervaren met magic sclerotia. Zodra je magic truffels gaat gebruiken dan treden de eerste effecten in na ongeveer een half uur. De trip met magic truffel kan soms wel acht uur duren. Zorg er daarom voor dat je goed bent voorbereid.

Agave plant with magic vibes and spiritual glowing light.

De voorbereiding op een geestverruimende trip

Zodra je paddo’s of magic truffels of 100% organic bio truffels gaat gebruiken is het belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Wat wij hiermee bedoelen is niet alleen dat een trip lang kan duren, maar ook dat je de kans op een bad trip verkleind. Als eerste is het belangrijk om geen magic sclerotia of paddo’s te gebruiken als je depressief bent of veel stress hebt. Zorg er daarnaast ook altijd voor dat je magic sclerotia gebruikt in een vertrouwde omgeving. Dan is het nu tijd om de sclerotia te gebruiken. Een trip kan soms wel acht uur duren. Zorg er daarom voor dat je drinken en eten binnen handbereik hebt. Zodra de trip dan eenmaal inslaat en het te intens wordt, dan kun je kiezen om een trip stopper te gebruiken. De trip stopper haalt de scherpste randjes af van de trip. Ook kun je aan een vriend of vriendin vragen of ze nuchter blijven. Dan kunnen zij je geruststellen als de trip te intens is.

Dragons Dynamite
Doubble Vision

Wat is het verschil tussen magic truffels en magic mushrooms?

Magic truffels en magic mushrooms komen van hetzelfde mycelium. Het grootste verschil is dat de paddo boven de grond groeit en de magic truffel juist onder de grond. De magic truffel is namelijk sclerotia waarin voedingsstoffen worden opgeslagen. De paddo daarentegen is juist de vrucht van het mycelium. Qua effecten zorgen magic truffels en paddo’s voor eenzelfde soort trip. Toch geven paddo-gebruikers aan dat ze een trip met paddo’s intenser en meer visueel ervaren.

Microdoseren met magic truffels

In ons assortiment kun je ook magic truffels vinden voor microdosing. De truffels zijn vers en afgewogen waardoor je geen kans hebt op een te grote dosis. Er zijn verschillende mogelijke effecten die je kunt ervaren als je microdoseert. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde productiviteit, maar ook aan extra creativiteit.

Zijn magic truffels legaal?

Dit is een veel gestelde vraag voordat veel mensen bij ons bestellen. Magic truffels zijn volledig legaal om te bestellen in Nederland. De verwarring komt voornamelijk doordat paddo’s niet verkocht mogen worden. Toch is het in Nederland wel gedoogd om een growkit te kopen waarmee je de paddo’s zelf kunt kweken. 

Koop jouw magic truffels in onze online smartshop!

In onze online smartshop kun je verschillende magic truffels vinden. Zo kun je als beginner de sterkte van de sclerotia opbouwen tot het punt dat je een echte psychonaut wordt. Na bestelling zorgen wij ervoor dat wij jouw pakketje snel en discreet verzenden. Ben je fan van psychedelica? Bekijk dan onze categorie medicinale paddenstoelen!

Je kan geen overdosis nemen met psychedelische truffels of paddo’s!

Een overdosis komt niet voor met psilocybine truffels of paddo’s of je zou kilo’s moeten opeten wat gewoon niet te doen is. We adviseren wel altijd om te beginnen met de dosis die je voor ogen hebt -5 gram. Na ongeveer 30 minuten, als je truffels neemt op een lege maag en goed kauwt, zullen de effecten intreden. Vind je dat het gevoel nog een stap je sterker mag dan adviseren om deze 5 gram extra in te nemen.

Wat is een psilocybine truffel en hoe groeit deze?

Psilocybine truffels, ook wel bekend als “magic truffels” of “sclerotia”, zijn ondergrondse verdikkingen van mycelium, de schimmelstructuur van bepaalde soorten paddenstoelen. Deze sclerotia bevatten psychoactieve stoffen zoals psilocybine en psilocine, die hallucinogene effecten kunnen veroorzaken wanneer ze worden geconsumeerd.

Groeiwijze:

Psilocybine sclerotia groeien op een vergelijkbare manier als paddenstoelen, maar vormen compacte, harde knollen onder de grond in plaats van vruchtlichamen die boven de grond uitsteken. De truffels zijn eigenlijk een manier voor de schimmel om voedingsstoffen en energie op te slaan, wat nuttig kan zijn in ongunstige omstandigheden.

 1. Substraat: De schimmels die psilocybine truffels produceren, groeien in organisch rijk substraat zoals graan of compost.
 2. Mycelium Groei: Sporen worden geïnoculeerd in een steriel substraat en het mycelium begint te groeien, zich verspreidend door het substraat.
 3. Sclerotia Vorming: Na enige tijd onder de juiste omstandigheden (meestal enkele weken tot maanden), beginnen zich verdikkingen van mycelium te vormen. Deze verdikkingen zijn de sclerotia, of de “truffels”.

Het kweken van psilocybine sclerotia is een ingewikkeld en delicaat proces dat steriele technieken en nauwkeurige controle van omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid vereist.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?