Microdosing? Kies biologische truffels!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Ben je geïnteresseerd in microdosing, dan zijn biologische truffels de beste keuze. Niet alleen worden deze truffels gekweekt met het uitgangspunt om de natuur zo min mogelijk te belasten, je hebt ook de zekerheid dat er geen chemicaliën worden gebruikt die slecht zijn voor jouw lichaam en geest.

Microdosing is een geweldige manier om het beste uit jezelf te halen. Je kunt microdoseren voor je fysieke gezondheid, meer energie of een positievere stemming. Wat het ook is dat je wilt bereiken, met biologische truffels kies je een kwaliteitsproduct dat gekweekt werd met liefde voor de natuur.

Microdoseren met biologische truffels

Soms kun je het gevoel hebben dat je het hoge tempo van het leven niet bij kunt houden. Je bent gestrest, je voelt je niet zo happy met jezelf of je slaapt al tijden slecht. Er komt ook best veel op je af en soms merk je ook dat je niet meer zo positief kunt zijn als vroeger.

Bij sommige mensen zijn de klachten vaag, maar je kunt ook duidelijk weten waar je last van hebt. Concentratieproblemen, hoofdpijn, somberheid of depressie. Dit zijn veelgehoorde klachten. Steeds meer mensen zoeken hier een natuurlijke oplossing voor en microdosing met truffels wint wat dat betreft aan populariteit.

Microdoseren houdt in dat je een zeer kleine dosis neemt van magische truffels. Deze bevatten de psychoactieve stof psilocybine. Je neemt hier wel zo weinig van, dat je van het psychoactieve effect niets merkt. De truffels hebben een subtiele invloed op je welzijn. Maar het is dan wel aan te raden te kiezen voor organic truffels.

Juist omdat je al problemen hebt met je gezondheid, is het goed om een puur natuurlijk product te gebruiken. Je weet vast wel dat in de landbouw vaak allerlei gifstoffen en chemicaliën worden gebruikt. De bestanddelen van de truffel hebben invloed op je hersenen. Je wilt natuurlijk niet dat psilocybine reageert op mogelijke chemische stoffen die bij de kweek van de truffel zijn gebruikt. Daarom is het van groot belang te kiezen voor een 100% biologisch product.

Het kweken van organic truffels

Je kunt alleen de beste biologische truffels kweken als je kennis en ervaring hebt. Onze experts hebben zich verdiept in welke soort truffels de beste is voor microdoseren en hebben op basis van hun onderzoek een zeer uitgebalanceerde truffelsoort kunnen kweken. Maar niet alleen de soort is van belang, ook de manier van kweken en verwerken.

Wij beheren zelf het hele kweekproces en het verpakken. Daardoor is het mogelijk om hier goed zicht op te houden en constante kwaliteitscontroles uit te voeren. Magic truffels worden gekweekt in een substraat (een voedingsbodem). Dit zijn natuurlijke granen die een gezonde basis vormen voor de truffels om in te groeien. We gebruiken moderne technieken voor de kweek, maar de natuur kan verder zoveel mogelijk zijn gang gaan. We kweken zonder het gebruik van pesticiden en voegen geen extra stoffen toe.

Natuurlijk besteden we veel aandacht aan hygiënisch werken: er moet altijd voorkomen worden dat er een besmetting met bacteriën kan plaatsvinden. Daarom worden de werkruimtes goed schoongehouden, worden er handschoenen en maskers gedragen en groeien de truffels in een steriele omgeving.

Als de truffels klaar zijn voor de oogst, zullen ze verpakt moeten worden. Ook daar kiezen we voor milieuvriendelijke oplossingen. De truffels worden vacuüm verpakt, wat ervoor zorgt dat ze zo lang mogelijk vers blijven, zowel tijdens transport als bij jou als consument thuis. Onze verpakkingen maken het microdoseren zo makkelijk mogelijk. Het is belangrijk om een nauwkeurig afgewogen dosis te nemen. Daarom vind je in een pakje Microdosing XP truffels 6 verse truffel doses van 1 gram, individueel verpakt. Dat is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar zo blijven alle doses goed houdbaar.

Natuurlijke microdosing truffels

Onze truffels zijn een natuurproduct en het is belangrijk dat alle stappen in het kweekproces biologisch verantwoord zijn. En we kijken niet alleen naar de kweek: we proberen op alle vlakken milieubewust te werken, door afval te beperken, stroomverbruik te verlagen en te kiezen voor milieubewuste oplossingen voor verpakking en transport.

Denk jij erover truffels te gebruiken voor microdoseren? Kies dan onze organic Microdosing XP truffels en ervaar zelf wat ze voor je gezondheid kunnen beteken. 

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?