Microdosing Oostenrijk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Austria

Koop microdosing truffels in oostenrijk

Online shopping is ontzettend populair en dat is ook logisch. Wie wil er niet lekker winkelen vanuit zijn luie stoel? Je kunt vrijwel alles online bestellen en dat geldt ook voor microdosing producten. Woon jij in Oostenrijk en zoek jij microdosing truffels, dan kun je vinden wat je nodig hebt op Dutchmicrodosing.de. Je kunt hier de biologisch gekweekte truffels van Microdosing XP vinden. Het voordeel van deze truffels is dat ze per dosis verpakt zijn, zodat ze lang houdbaar zijn. Interesse om te bestellen? Met een klink op de knop bestel je snel en makkelijk. We sturen je pakje snel naar je op.

De groeiende populariteit van microdosing

Het gebruik van psychedelische middelen gaat al duizenden jaren terug. Het microdoseren van dit soort middelen groeit pas recent in populariteit. Maar steeds meer mensen ontdekken de kracht van microdosing, ook in Oostenrijk. Deels komt dat doordat mensen hun klachten graag met natuurlijke middelen willen aanpakken. Microdosing met truffels heeft weinig bijwerkingen en kan op een subtiele manier je gezondheid ondersteunen. Ook de wetenschap ontdekt dit en er worden steeds meer onderzoeken opgezet om inzicht te krijgen in de werking van paddo’s en truffels. Of je nu mentale of geestelijke klachten hebt, ze wilt gebruiken om beter te presteren in je werk of studie, bestel je Microdosing XP truffels op Dutchmicrodosing.de.

Young woman with a backpack in Austria

Hoe gebruik je microdosing truffels?

Een microdosing truffel bevat psilocybine. Dit is een stof die een geestverruimende werking heeft: het veroorzaakt hallucinaties, waardoor je dingen kan zien, voelen of horen die er in werkelijkheid niet zijn. Door een microdosis te nemen, neem je echter zo weinig (een tiende van een normale dosis) dat je van die hallucinerende effecten niets zult merken. Toch kan de psilocybine in deze kleine dosis truffel een positieve invloed hebben op je gezondheid.

Bij het microdoseren is er dus geen sprake van hallucinerende effecten. Je kunt dus gewoon je werk doen, studeren, voor je kinderen zorgen en auto rijden. Op de achtergrond echter, zal de psilocybine invloed uit kunnen oefenen op je gezondheid. Dat gaat op een subtiele manier, waarbij je niet van de ene op de andere dag een grote verandering merkt. Maar na enkele dagen of weken, kun je wel merken dat er verbeteringen in bepaalde klachten kunnen optreden.

Veel mensen gebruiken tijdens het microdoseren de Fadiman Routine. James Fadiman heeft deze ontwikkeld, om ervoor te zorgen dat je lichaam niet te snel went aan de stoffen in paddo’s en truffels. Je microdoseert gedurende 8 tot 10 weken en evalueert daarna hoe het is gegaan. Merk je verschil op met voor je begon met microdoseren? Heb je minder klachten of zijn ze verandert? Bij een positieve verandering, kun je na een pauze van 2 weken weer verder met microdoseren.

Waar kun je microdoseren voor inzetten?

Microdosing wordt veelvuldig gebruikt voor zowel mentale als lichamelijke klachten. Bij lichamelijke klachten kun je denken aan stress, hoofdpijn, ADHD of slaapproblemen. Verwacht echter niet dat microdosing werkt als een normale pijnstiller of een slaappil. Je zult niet na het nemen van een dosis microdosing truffel direct de hele nacht doorslapen of je hoofdpijn voelen oplossen. Het duurt even voor je lichaam reageert op dit middel.

Bij mentale klachten kun je microdosing ook gebruiken. Zo kan het helpen om weerbaarder te worden tegen stress, kan het een positieve invloed op angsten hebben of je concentratie verbeteren. De subtiele effecten van microdosing kunnen na verloop van tijd te voelen zijn. Zo merk je misschien dat je meer energie hebt, dat je creativiteit makkelijker stroomt en dat je je op je werk beter kunt concentreren. Je focus is scherp en je krijgt meer werk af dan voorheen. Mensen die verlegen zijn, kunnen merken dat ze zich in sociale situaties meer op hun gemak voelen.

calendar and a pencil

Hoe gebruik je microdosing truffels?

De makkelijkste manier om te microdoseren met truffels is door de truffels van Microdosing XP te gebruiken. Elke truffel in de verpakking zit apart verpakt. Dit betekent dat je er een kunt nemen, en dat de rest in een gesloten blister blijft zitten en dus lange tijd vers blijft. Daarbij komt dat je je ook geen zorgen hoeft te maken over de dosis die neemt: je zult nooit teveel of te weinig nemen.

Het is aan te raden om de Fadiman routine te gebruiken voor het microdoseren. Volg deze 8 tot 10 weken lang, waarbij je op de eerste dag een dosis neemt. Vervolgens wacht je 2 dagen voor het weer tijd is voor een nieuwe dosis. Op die manier kun je goed voelen wat het effect van een microdosis is. Na 8 tot 10 weken pauzeer je 2 weken en kun je de tijd nemen om de afgelopen periode te evalueren.

Bestellen bij Dutchmicrodosing.de

Voor de beste microdosing truffels shop je bij Dutchmicrodosing.de. Maar in onze shop vind je nog veel meer producten, die een goede gezondheid ondersteunen. Behalve biologisch gekweekte microdosing truffels, hebben wij een groot aanbod van de growkits van Fresh Mushrooms. Hiermee kun je thuis heel gemakkelijk zelf paddo’s kweken. Verder kun je in de webshop medicinale paddenstoelen vinden voedingssupplementen en biologische truffels. Neem de tijd om even rond te kijken en wil je bestellen, dan gaat dat veilig en snel.

Bestel nu microdosing truffels in oostenrijk

Zoek je producten die je gezondheid kunnen ondersteunen, zoals vitamines, mineralen, microdosing truffels of paddo’s? In de webshop Dutchmicrodosing.de vind je alles wat je zoekt. Plaats je een bestelling, dan zullen wij deze snel en zorgvuldig in behandeling nemen. Normaal gesproken duurt het verzenden van een pakketje vanuit Nederland naar Oostenrijk 3 tot 5 werkdagen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?