Microdosing Duitsland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
German flag waving symbol of Germany

Op zoek naar microdosing producten? Via Dutchmicrodosing.de bestel je gemakkelijk vanuit Duitsland.

Ook in Duitsland kun je snel en eenvoudig aan microdoseringen van psilocybine truffels komen. En geen zorgen over de versheid of kwaliteit. Wij werken al jaren samen met Microdosing XP, die de grootste leverancier van microdosing truffels is. Het grote voordeel van deze truffels is dat elke microdosis apart verpakt is. Je hebt dus altijd precies de juiste hoeveelheid en door deze speciale verpakking blijven alle andere doses vers.

Microdoseren met truffels een gezonde ondersteuning ?

In Duitsland heeft de kruidengeneeskunde altijd een grote rol gespeeld. Nog steeds maken Duitsers graag gebruik van de krachten van de natuur. Daarom staan ze zeker ook open voor de mogelijkheden van microdosing. Deze manier van je gezondheid ondersteunen wordt met open armen ontvangen. Het onderzoek naar de effecten van microdosing staat niet stil en ook in Duitsland zal hopelijk de overheid meer ruimte geven aan het toepassen van psilocybine als medicijn voor allerlei klachten. Maar zelf kun je in ieder geval al profiteren van de voordelen van microdosing. Bestel snel vanuit Duitsland je eigen paddo’s of truffels bij Dutchmicrodosing.de.

Boletus.Wild mushrooms and moss . Nature background. Germany

Wat houdt microdoseren met paddo’s of truffels in?

Iedereen weet eigenlijk wel dat paddo’s en truffels een stof bevatten, waar je high van wordt. Die stof heet psilocybine. Als je wilt trippen neem je een dosis waarin voldoende van deze stof zit om hallucinaties te krijgen. Dat is gemiddeld 1 tot 3 gram van een magic mushroom. Maar als je microdoseert gebruik je maar heel weinig: je neemt slechts een tiende van een normale dosis. Hierdoor wordt je niet high, want je krijgt zo weinig van het middel binnen dat er geen geestverruimend effect is. Je kunt dus gewoon gaan werken, je huishouden doen of voor de kinderen zorgen. Maar toch kun je profiteren van de unieke werking van psilocybine.

In het begin kan het even zoeken zijn naar de juiste dosis. Ieder lichaam is anders en reageert dus ook anders op het microdoseren. We raden aan om het microdoseren tenminste 8 tot 10 weken uit te proberen. Het kost even tijd voordat je de positieve effecten kunt merken. Ook is het verstandig na 10 weken even een pauze in te lassen, zodat je kunt terugkijken en de balans kunt opmaken. De effecten zijn meestal subtiel, maar als het bevallen is, kun je daarna een nieuwe routine starten.

Om het meeste te profiteren van de effecten van microdosing met een psilocybine truffel, zou je je dosis ‘s ochtends moeten nemen, liefst op een nuchtere maag. Je mag in principe zelf kiezen wanneer je de dosis neemt, maar veel gebruikers geven aan dat ze zich na een dosering energieker voelen. Daarom kan het verstandig zijn om het niet ‘s avonds voor het slapen te nemen.

Stream in forest in Ramsau Berchtesgaden Bavaria, Germany, Europe

De voordelen van microdosing met truffels of paddo’s

Wil je gaan microdoseren met truffels, dan is het goed om te letten op de signalen van je eigen lichaam. Misschien reageer je wel gevoeliger dan verwacht. Zo kan het zijn dat kleuren feller lijken of dat voorwerpen lijken te stralen. De dosis is dan te hoog voor je. Het bedoelde effect is subtieler, waarbij je je creatiever kan voelen, opgewekt en met een betere focus. Hieronder lees je wat precies de voordelen van microdoseren met truffels kunnen zijn.

Bij depressiviteit kan microdosing positieve effecten hebben: de stemming verbetert en je bent minder gevoelig voor stress. Ook bij angsten kan microdoseren helpen. Of het nu gaat om sociale angst, fobieën of faalangst, het gebruik van microdoseringen psilocybine helpt bij veel mensen om angsten los te laten. Gebruikers geven aan dat ze makkelijker met anderen om kunnen gaan en dat ze zich beter op hun gemak voelen in sociale situaties. Het zelfvertrouwen neemt toe.

Andere voordelen zijn een verbeterde concentratie en een hogere productiviteit. Bij werken of studeren kan dit zorgen voor veel betere prestaties. Mensen kunnen beter out-of-the-box denken en hebben meer creatieve ideeën. Er is minder sprake van uitstelgedrag en het microdoseren zorgt voor meer energie. Je kunt dus veel op een dag gedaan krijgen. Verder zou microdosing rust kunnen geven, waardoor je je minder snel uit het veld laat slaan en ook minder last kan hebben van stemmingswisselingen.

De voordelen van microdoseren:

  • Positief effect op de stemming
  • Minder uitstelgedrag
  • Meer creativiteit
  • Meer energie
  • Scherpere concentratie
  • Hogere productiviteit
  • Helpt bij depressies en sombere gedachten
  • Minder last van angstigheid

Hoe doseer je psilocybine truffels?

Bij het microdoseren ga je op je gevoel af, er is geen exacte dosis die voorgeschreven wordt. Je kijkt wat er het beste bij jou past. Het is het beste om het microdoseren tenminste 8 tot 10 weken vol te houden, zodat je het resultaat beter kunt waarnemen. Na een week microdoseren kun je waarschijnlijk nog geen voordelen opmerken.

Na deze kuur van 8 tot 10 weken is het goed om een pauze van 1 tot 2 weken in te lassen. In deze tijd kun je kijken of je verschil merkt met de periode waarin je wel microdoseerde. Het is ook handig om tijdens de kuur een dagboek bij te houden met hoe je je voelt. Als de kuur is afgelopen lees je alles nog eens door en kun je nagaan hoe het met je gaat als je niet microdoseert. Als het goed bevallen is, start je vervolgens een nieuwe kuur.

Wat is er nog meer te vinden in de webshop van Dutchmicrodosing.de?

Behalve biologische truffels voor microdosing biedt Dutchmicrodosing.de nog veel meer voor je mentale en fysieke gezondheid. Er is een ruime keuze in paddo growkits van Fresh Mushrooms, maar ook vind je een groot aanbod van medicinale paddenstoelen (zowel capsules als tincturen), gedroogde, biologische truffels en supplementen. Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen gezondheid te ondersteunen.

De growkits van Fresh Mushrooms maken het voor iedereen mogelijk om je eigen paddo’s te kweken, gewoon in je eigen huis. De paddo’s groeien in een 100% actief mycelium, wat de groei versnelt. Je hebt geen bijzondere vaardigheden nodig om je eigen paddo’s te kweken. Maar wil je trippen zonder te moeten wachten tot je magic mushrooms klaar zijn, dan kun je ook gaan voor de Organic Magic Truffels XP. Truffels bevatten net zoveel psilocybine als paddo’s en deze zijn direct te gebruiken.

Bestellen vanuit Duitsland via www.Dutchmicrodosing.de

Wil je bestellen vanuit Duitsland, dan is dat heel eenvoudig. Als de bestelling is gedaan en er betaald is, wordt deze direct ingepakt en klaargemaakt voor verzending naar Duitsland. Natuurlijk houden wij rekening met privacy en wordt je bestelling in een neutrale verpakking verzonden. Gemiddeld kost het verzenden van een pakketje naar Duitsland 2 a 3 werkdagen.

Dutchmicrodosing levert aan alle regio’s van Duitsland vanuit Bremen, Saksen, Beieren en Noordrijn-Westfalen.
Dit omvat ook alle Duitse steden: Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Frankfurt, Düsseldorf, Leipzig enz.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?