Microdosing Luxemburg

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
Luxembourg flag is depicted on a sports cloth fabric with many folds. Sport team waving banner

Microdosing truffels kopen in luxemburg.

Wil jij microdosing truffels bestellen vanuit Luxemburg? Dat is geen probleem, je kunt bestellen bij Dutchmicrodosing.com. Er is veel keuze en je bestelling wordt snel verwerkt, zodat je je pakketje snel thuis hebt.

Wanneer je gezondheidsklachten hebt, kan dat een grote impact hebben op je levensplezier, je energie en je humeur. Daar wil je dus niet mee blijven rondlopen. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor natuurlijke middelen om hun klachten aan te pakken. Microdosing is ook een natuurlijke manier om je gezondheid te ondersteunen. Het kan voor een grote verscheidenheid aan lichamelijke en geestelijke klachten gebruikt worden. In Luxemburg wordt microdosing met truffels steeds populairder. Je kunt onze truffels van hoge kwaliteit vanuit Luxemburg gemakkelijk bestellen via Dutchmicrodosing.com.

Microdosing wordt steeds bekender

De medische wetenschap staat voor niks, maar hoeveel we inmiddels ook weten over het menselijk lichaam, toch worden wetenschappers nog vaak voor raadselen gesteld. Ook zie je vaak dat medicatie net zoveel nadelen als voordelen heeft. Daarom keren veel mensen zich nu weer naar de natuur, net als enkele eeuwen geleden. Middelen op natuurlijke basis hebben als voordeel dat ze een milde werking hebben en het zelfgenezende vermogen van het lichaam stimuleren. Ook in Luxemburg zie je dat mensen hier de voorkeur aan geven en daarom wordt in dit mooie, kleine land microdosing steeds bekender. Wetenschappers komen er achter dat microdosing echt positieve effecten op de gezondheid kan hebben. Zou jij ook willen profiteren van de voordelen van microdosing, bestel dan snel bij Dutchmicrodosing.com.

Berdorf forest in summer

Het principe van microdosing

Microdosing doe je met paddo’s of truffels (alhoewel het ook met andere geestverruimende stoffen, zoals cannabis of mescaline kan). Bij een normale dosis van een dergelijk middel ga je trippen, oftewel hallucineren. Je perceptie verandert, waardoor je dingen kunt zien en horen die voor anderen niet waar te nemen zijn. Maar het geestverruimende middel (in het geval van paddo’s en truffels is dit psilocybine), doet nog meer dan dat. Het heeft invloed op je manier van denken, op wat je voelt en op je stemming.

Geestverruimende stoffen kunnen dus positieve effecten hebben. Maar niet iedereen wil dagelijks trippen. Gelukkig kun je ook profiteren van de voordelen van psilocybine, door een microdosis van paddo’s of truffels te nemen. Dit is slechts een tiende van een normale dosis. Het voordeel is dat je dus geen last zult hebben van de psychoactieve werking en dat je gewoon je normale activiteiten kunt blijven doen.

Waar kun je microdosing voor gebruiken?

Veel mensen hebben wel een of meer klachten, dat kunnen mentale of lichamelijke klachten zijn. Denk aan regelmatig hoofdpijn hebben, weinig energie of een sombere stemming. Microdosing wordt vaak gebruikt voor de volgende klachten:

 • Concentratieproblemen
 • Gebrek aan energie
 • Somberheid
 • Hoofdpijn of migraine
 • Menstruatieklachten
 • Slaapproblemen
 • Depressiviteit
 • Angst (waaronder faalangst, sociale angst)
 • Stress
 • Pijn (gewrichten, spierpijn, ontstekingen)
 • Gebrek aan creativiteit
 • Lusteloosheid, somberheid
 • ADHD
 • Niet lekker in je vel zitten

Als jij een van bovenstaande klachten hebt, of misschien nog iets anders, dan kun je kijken of microdosing met truffels voor jou werkt. Microdosing is echter niet hetzelfde als het nemen van een paracetamol of ibuprofen. Deze middelen werken zeer snel (meestal binnen een uur). Bij microdosing is het effect subtieler en het kan enkele dagen of zelfs weken duren voor je een effect merkt. Het is dus belangrijk dat je je, voor je begint, realiseert dat het wat tijd gaat kosten voor je de mogelijke voordelen merkt.

Hoe zou microdosing kunnen helpen? Stel, je gebruikt het omdat je last hebt van stress. Je hebt veel last van piekeren, van angstige gedachten en je voelt je vaak fysiek gespannen. Nadat je enkele dagen microdosing met truffels hebt gedaan, kun je merken dat je beter slaapt. Daardoor rust je beter uit en voel je je opgewekter. Na verloop van tijd krijg je meer rust in je hoofd en merk je dat je beter bestand bent tegen spanningen. Het effect is dus niet direct en het is niet dat je helemaal nooit meer stress of angst zult voelen. Maar je merkt wel dat je beter in je vel zit. Zo zou dat ook voor andere klachten kunnen zijn.

Fall waterfall.

Hoe pas je microdosing toe?

Het gebruik van microdosing truffels is heel eenvoudig, zeker als je die van Microdosing XP gebruikt. Elke microdosis zit apart verpakt. Je neemt dus precies de juiste dosis en de overige truffels blijven lang vers. Er zijn geen vaste richtlijnen voor microdosing, je kunt op je eigen gevoel afgaan. Maar aangeraden wordt om niet elke dag een dosis te nemen. Je lichaam went dan aan de stoffen en het microdoseren wordt dan minder effectief.

James Fadiman heeft een schema ontwikkeld dat je kunt gebruiken. Het voorkomt gewenning. Het wordt de Fadiman routine genoemd. Als je dit schema volgt neem je niet elke dag een dosis, maar om de 2 dagen. Dat ziet er zo uit:

 • Dag 1: je neemt een microdosis
 • Dag 2: Pauze dag
 • Dag 3: Pauze dag
 • Dag 4: je neemt een microdosis
 • Dag 5: Pauze dag
 • Dag 6: Pauze dag
 • Dag 7: Neem een microdosis

Na dag 7 volgen weer twee pauzedagen en zo gaat het verder. Deze Fadimann routine kun je de volgende 8 tot 10 weken blijven gebruiken. Daarna raadt hij aan om 2 weken te stoppen met microdoseren. Dit geeft je de tijd om na te gaan in hoeverre het microdoseren gewerkt heeft en is bedoeld om je lichaam rust te gunnen. Ben je tevreden over hoe het nu met je gaat? Is er sprake van verbetering wat betreft je klachten? Hoe is je stemming vergeleken met toen je begon? Om meer inzicht te krijgen in wat het microdoseren voor je doet, kun je aantekeningen maken in een notitieboek, dat maakt het evalueren makkelijker.

Natuurlijke ondersteuning

Microdosing geeft je de mogelijkheid om op een natuurlijke manier klachten aan je gezondheid aan te pakken. Op Dutchmicrodosing.com vind je niet alleen microdosing truffels, maar ook paddo growkits, natuurlijke supplementen en gedroogde truffels. Tevens kun je hier extracten van medicinale paddenstoelen aanschaffen.

Bestel microdosing truffels via www.Dutchmicrodosing.com

Als jij interesse hebt in microdosing en je woont in Luxemburg, dan kun je de beste microdosing truffels vinden in de shop van Dutchmicrodosing.com. Jij wilt natuurlijk ook het beste voor je gezondheid. Bestel daarom snel en wij zullen je pakketje zo snel mogelijk naar je toe sturen. Normaal gesproken zal een pakketje binnen 1 tot 2 werkdagen bij je aankomen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?