Microdosing Belgie

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Belgium

Op zoek naar microdosing truffels producten in België? Bestel snel en eenvoudig via Dutchmicrodosing.com

Microdosing producten kunnen helpen je gezondheid een boost te geven. Wil jij graag dit soort producten aanschaffen, dan bestel je vanuit België via dutchmicrodosing.com: de website waar je biologische truffels vindt die met veel kennis en kunde worden geproduceerd. Met deze microdosing truffels profiteer je van alle voordelen van het microdoseren. Bestel nu en je ontvangt je bestelling snel bij je thuis.

Ken jij de voordelen van microdosing al?

In het dagelijks leven heb je te maken met een overdaad aan prikkels en stress. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen merken dat ze moe en overprikkeld zijn, pijnklachten of slaapproblemen hebben, zich moeilijk kunnen concentreren of last van angsten hebben. Je kunt voor sommige van deze klachten medicatie nemen, maar dat brengt ook bepaalde nadelen met zich mee. Daarom zoekt een groot deel van de mensen naar natuurlijke middelen die kunnen helpen. Microdosing met paddo’s of truffels is een goede optie. Uit onderzoek blijkt dat microdosing een positieve impact op de gezondheid kan hebben. Gelukkig komt hier vanuit de wetenschap steeds meer aandacht voor, ook in België. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit natuurlijke middel, kijk dan eens rond in de webshop van Dutchmicrodosing.com

nature

Hoe kun je microdosing truffels gebruiken?

De stof psilocybine is verantwoordelijk voor het geestverruimende effect van paddo’s en truffels. Het is de reden dat je gaat hallucineren, dingen gaat zien en horen die voor anderen niet waarneembaar zijn. Je gedachten gaan sneller, je zintuigen werken anders en vaak krijgen mensen meer inzicht in hun eigen gedrag of de wereld. Dit soort ervaringen kan veel impact hebben en je levenshouding veranderen. Voor een trip met paddo’s heb je gemiddeld zo’n 3 gram gedroogde paddo’s nodig.

Maar het blijkt dat psilocybine in kleinere hoeveelheden voordelen voor de gezondheid kan hebben. Je neemt dan niet zoveel dat je gaat trippen, maar slechts een microdosis, een tiende van een normale hoeveelheid. Dat maakt het mogelijk om wel te profiteren van de subtiele effecten van de stof, zonder dat je gaat hallucineren. Wel kun je merken dat het een positieve invloed kan hebben op je stemming of je energie en dat je er beter door in je vel komt te zitten.

Microdosing is in principe heel eenvoudig. Microdosing XP maakt het je nog makkelijker: elke dosis in de verpakking zit individueel verpakt, waardoor de overige doses lang bewaard kunnen blijven. Dit zorgt er tevens voor dat je altijd de juiste dosis neemt.

Waar helpt microdosing bij?

Er zijn allerhande klachten waarvoor je microdosing zou kunnen inzetten. Deze kunnen zowel lichamelijk als geestelijk zijn. Microdosing wordt vaak gebruikt bij angsten (bijvoorbeeld faalangst of verlegenheid), stressklachten, piekeren en problemen met de concentratie. Door microdosing zou je kunnen ervaren dat je beter gaat slapen of je wat meer op je gemak voelt wanneer je met anderen samen bent. Ook kan het helpen tegen piekeren. De veranderingen zullen niet van de ene op de andere dag te merken zijn en ook zul je niet een heel ander persoon worden. Meestal zijn de effecten subtieler, maar het kan wel degelijk helpen om beter in je vel te komen zitten.

Lichamelijke klachten waar microdosing bij kan helpen, zijn pijnklachten (van menstruatie, reuma, hoofdpijn of ontstekingen). Ook bij ADHD kan microdosing positieve effecten hebben. Mensen die microdoseren geven aan dat ze door dit natuurlijke middel beter presteren op het werk of tijdens de studie. Ze voelen zich emotioneel beter, hebben meer energie en zitten lekkerder in hun vel.

Dried pieces of mushroom fly agaric on table with scales. Measurement of microdose

Richtlijnen voor het microdoseren

Microdoseren is niet als het nemen van medicatie: er zijn geen voorschriften die bepalen hoeveel en hoe vaak je het middel moet nemen. Het is het beste om op je eigen gevoel af te gaan en goed te luisteren naar wat je lichaam of geest aangeeft. Bij het microdoseren wordt vaak de Fadiman routine gebruikt. Deze heeft hij ontwikkeld om te voorkomen dat je lichaam te snel aan de stoffen gaat wennen.

Gebruik je de Fadiman routine, dan heb je houvast aan zijn schema van innemen. Op dag 1 neem je een microdosis, maar op de tweede en derde dag neem je niets. Op deze dagen kijk je wat je merkt van de dosis. Het is een goed idee om een dagboek bij te houden, waarin je opschrijft wat je lichamelijk of geestelijk merkt. Zo kun je nauwkeuriger zicht houden op de mogelijke effecten. De vierde dag neem je wel weer een dosis, waarna je weer 2 dagen niets neemt. Zo kun je 8 tot 10 weken doorgaan. Aan het einde van deze periode pauzeer je 2 weken om na te gaan wat het microdoseren voor effecten heeft gehad. Als je wilt kun je daarna weer verdergaan met de routine.

Online shoppen bij Dutchmicrodosing.com

Iedereen die zijn gezondheid graag met natuurlijke producten wil ondersteunen, kan terecht bij Dutchmicrodosing.com. Je vindt hier de biologische truffels van Microdosing XP, elke dosis veilig vacuüm verpakt. Maar er is nog meer, zoals de growkits, waarmee je zelf heel eenvoudig magic mushrooms kunt kweken. Daarnaast vind je in de shop ook puur natuurlijke voedingssupplementen, zoals calcium, magnesium of vitamine C van Together. Verder kun je bij ons magic truffels en capsules en tincturen van geneeskrachtige paddenstoelen vinden.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?