Microdosing truffels Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
flag of Netherlands

Microdosing truffels kopen in Nederland

Wie op zoek is naar microdosing producten, kan snel en eenvoudig bestellen bij Dutchmicrodosing.nl.

Wil jij microdosing producten gaan gebruiken? Microdosing wordt inmiddels steeds bekender, ook in Nederland. Gelukkig kun je tegenwoordig vanuit je luie stoel aan deze producten komen. Bestel ze online bij Dutchmicrodosing.nl. Wij bieden de microdosing truffels van Microdosing XP aan: krachtige truffels die 100% organisch worden gekweekt. Elke truffel zit per stuk verpakt, wat het makkelijk maakt om ze te gebruiken. Begin vandaag nog met het ondersteunen van je gezondheid met een volledig natuurlijk product.

Waarom is microdosing zo populair?

We leven in een tijd waarin een omslag gaande is: waar enkele jaren geleden steeds meer reguliere medicatie werd voorgeschreven, geven mensen nu de voorkeur aan natuurlijke middelen. Uit onderzoek blijkt ook dat deze vaak net zo effectief en soms zelfs effectiever zijn. Natuurlijke middelen ondersteunen het lichaam en activeren het zelfgenezend vermogen. Microdosing is eveneens een dergelijk middel. Het kan gebruikt worden bij psychische en lichamelijke klachten. In Nederland kiezen steeds meer mensen voor microdosing, bij angst, stress, pijn en andere klachten. Wil jij ook profiteren van de voordelen van microdosing, bestel dan vandaag nog jouw microdosing truffels bij Dutchmicrodosing.nl.

Wat is microdosing?

Wanneer je aan microdosing voor je gezondheid doet, neem je een zeer kleine dosis van een psychoactief middel. Psychoactieve middelen, zoals paddo’s of truffels, bevatten een geestverruimende stof, in dit geval psilocybine. Neem je hier een normale dosis van (2 of 3 gram), dan ga je hiervan hallucineren. Veel mensen gebruiken dit soort geestverruimende stoffen omdat ze trippen een bijzondere ervaring vinden. Maar je kunt het ook doen vanwege de positieve effecten die psilocybine (of andere geestverruimende stoffen) hebben op je gezondheid.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat psilocybine verschillende voordelen voor de gezondheid kan hebben. Er zijn zelfs al artsen die psychoactieve middelen voorschrijven bij bijvoorbeeld depressiviteit, epilepsie en PTSS. Maar het gebruik van dit soort stoffen brengt natuurlijk met zich mee dat je gaat trippen. In het dagelijks leven is dat niet erg praktisch en sommige mensen willen dat ook helemaal niet. Om die reden kun je gaan microdoseren.

Je neemt dan een micro-dosis, een dosis die een tiende is van een normale dosis. Bij gedroogde paddo’s en truffels gaat het om ongeveer 0,2 gram. Microdoseren maakt het mogelijk om wel te profiteren van de bijzondere en heilzame werking van psilocybine, zonder dat je last krijgt van hallucinaties. Zo kun je dus je gezondheid ondersteunen, terwijl je normaal kunt functioneren. Met de microdosing truffels van Microdosing XP, die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen, kun je altijd en overal je dosis nemen.

healty women doing yoga in practice at home, time to exercise and relax fitness at home

Microdosing voor je gezondheid

Gezondheidsklachten hebben een negatieve invloed op je dagelijks leven. Hoofdpijn, stress, angsten, menstruatieklachten of ADHD kunnen ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit en minder goed presteert. Je kunt er pijnstillers, kalmeringsmiddelen of andere medicatie voor nemen. Maar de bijwerkingen daarvan zijn meestal ook niet mis en liever zou je iets nemen dat op natuurlijke basis is.

Geldt dat ook voor jou, dan is microdosing misschien een interessante optie. Veel mensen zijn enthousiast over de manier waarop dit middel met het lichaam samenwerkt. Microdosing kan o.a. gebruikt worden bij pijn, angst, stress, concentratieproblemen, slecht slapen of een gebrek aan energie. Het is een manier om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Microdosing kan bevorderlijk werken voor de concentratie (ook bij ADHD), angsten remmen en je stemming verbeteren. Ook kan het helpen bij verschillende soorten pijn.

De effecten van microdosing zijn subtiel en zijn niet van de ene op de andere dag te merken. Je lichaam heeft tijd nodig om te reageren en de stof werkt niet op dezelfde manier als reguliere medicatie. Neem dus de tijd om te kijken wat microdosing voor je kan doen. Veel mensen geven aan dat ze na verloop van tijd merken dat ze beter in hun vel zitten, makkelijker hun taken doen, beter slapen en minder last van angst en stress hebben.

Microdosing toepassen

Als je microdosing gaat toepassen, kun je zelf bepalen hoe je dat doet. Bij microdosing truffels wordt geen bijsluiter geleverd. Je kunt afgaan op je eigen intuïtie en hoe je lichaam en geest reageren. Er is wel de bekende microdosing routine, die ontwikkeld is door James Fadiman. Deze wordt veel gebruikt, want het helpt voorkomen dat je lichaam went aan de psilocybine. Door gewenning zou je minder gevoelig gaan reageren op microdosing en dat wil je voorkomen.

Bij microdosing neem je 0,2 of 0,3 gram gedroogde paddo’s of truffels. Het voordeel van de truffels van Microdosing XP is dat een verpakking kant en klare doses bevat, klaar voor gebruik. De Fadiman routine gaat als volgt:

  • Dag 1: je neemt een microdosis
  • Dag 2 en 3: Pauze, geen dosis
  • Dag 4: je neemt een microdosis
  • Dag 5 en 6: Pauze, geen dosis
  • Dag 7: Neem wel een dosis

Je neemt dus telkens twee dagen pauze tussen verschillende doses, die je de tijd geven om te kijken wat de effecten van het microdoseren zijn. Om hier goed zicht op de krijgen, kun je een dagboek bijhouden. Hierin kun je kort noteren hoe het met je gaat. Naderhand geeft dat de handvatten die je nodig hebt om te beoordelen of het microdoseren het gewenste effect heeft. De Fadiman routine kun je gedurende 8 tot 10 weken volgen en daarna las je een pauze in van 2 weken. Deze pauze weken geven je lichaam de tijd om tot rust te komen. Ook kun je terugkijken en je aantekeningen doorlezen om te zien of het microdoseren voor jou effectief was. Ben je tevreden, dan kun je na de pauze weer verdergaan.

Online shoppen voor microdosing producten

Heb jij interesse om microdosing truffels aan te schaffen? Bij Dutchmicrodosing.nl kun je je slag slaan. We verkopen de truffels van Microdosing XP aan, die van hoge kwaliteit zijn en 100% organisch gekweekt. Maar ook voor andere natuurlijke supplementen kun je hier terecht, namelijk voor natuurlijke voedingssupplementen, growkits om thuis je eigen paddo’s te kweken, magic truffels en geneeskrachtige paddenstoelen.

Bestel microdosing truffels online

Wil jij je gezondheid op een natuurlijke manier ondersteunen? Vanuit Nederland bestel je gemakkelijk je microdosing truffels via Dutchmicrodosing.nl. Loop niet door met klachten, profiteer van de kracht van de natuur. Wanneer je een bestelling plaatst, zullen wij deze met zorg verwerken. Je ontvangt je pakketje over het algemeen binnen 2 werkdagen.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?