Microdosing Frankrijk

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit
French Flag on the river seine in Paris, France

Online microdosing producten kopen? Via Dutchmicrodosing.fr bestel je gemakkelijk vanuit Frankrijk.

Waar je je ook bevindt op de wereld, tegenwoordig kun je overal online shoppen en de producten bestellen die je nodig hebt. Ook vanuit Frankrijk koop je snel en veilig je microdosing producten bij dutchmicrodosing.fr. Wij zorgen ervoor dat je microdoseringen van psilocybine truffels vers bij je aankomen. Onze samenwerking met Microdosing XP zorgt ervoor dat je altijd de beste microdosing truffels van de hoogste kwaliteit krijgt. Wat deze truffels zo bijzonder maakt is dat ze individueel verpakt zijn: zo blijft elke dosis lang vers.

Ondersteun je gezondheid met microdosing

Microdosing wordt overal steeds bekender, dus ook in Frankrijk. Mensen kiezen steeds vaker voor natuurlijke middelen om hun klachten aan te pakken en met microdosing truffels kan dat. Deze truffels hebben een subtiele, maar positieve impact op je lichamelijk en geestelijk welzijn. In Frankrijk krijgt microdosing ook steeds meer aandacht van wetenschappers. Door gedegen onderzoek zal microdosing met psilocybine waarschijnlijk binnen korte tijd erkend worden als medicijn. Maar hier hoef je natuurlijk niet op te wachten. Kies nu al voor je gezondheid en bestel eenvoudig vanuit Frankrijk je microdoseringen truffels bij Dutchmicrodosing.fr.

Zo werkt microdoseren met truffels of paddo’s

Magische paddo’s en truffels hebben als kenmerk dat je er van gaat hallucineren. Dat komt omdat ze een geestverruimende stof bevatten, die psilocybine heet. Deze heeft effect op de werking van je hersenen, waardoor je dingen gaat zien en ervaren die andere mensen niet kunnen zien. Iemand die gaat trippen neemt dan ook een dosis van ongeveer 2 tot 3 gram gedroogde paddo’s.

Bij het microdoseren neem je slechts een microdosis: dit is een heel kleine dosis (een tiende van een normale dosis). Hierdoor blijven hevige reacties als hallucinaties achterwege, daarvoor krijg je te weinig van de psychoactieve stof binnen. De psilocybine zal echter wel een subtiel effect hebben, op een sub-perceptueel niveau. Het is dus niet zo dat je direct grote veranderingen zult merken, maar na enkele weken kun je wel voordelen ervaren.

Het doseren van deze truffels of paddo’s is heel individueel. Het is niet dat er een vast voorschrift is, dus je zult zelf moeten nagaan wat voor jou goed werkt. Probeer het microdoseren gedurende 8 tot 10 weken, kijk wat het effect was en neem dan een pauze van een of twee weken. Daarna kun je als het goed bevallen is, weer een nieuwe microdosis cyclus starten.

Wat zijn de voordelen van microdosing?

Microdosing wordt voor veel verschillende klachten toegepast. Dat kan bij stress of depressiviteit zijn, maar ook voor ADHD, slapeloosheid, verlegenheid, een slechte concentratie of hoofdpijn. Microdosing heeft een subtiel effect. Gebruik je het voor een klacht, verwacht dan niet direct resultaat, zoals wanneer je een paracetamol neemt. Het kan een tijdje duren voor je iets merkt. De meeste gebruikers geven aan dat ze door microdosing beter in hun vel komen te zitten en dat hun stemming opgewekter is. Heb je last van angsten, dan kan het zijn dat je meer zelfvertrouwen krijgt en makkelijker je negatieve gedachten kunt loslaten. Omgaan met andere mensen is niet zo lastig meer en je krijgt een hogere weerstand tegen stress.

Microdosing kan helpen om productiever te worden, doordat je concentratie verbetert. Je krijgt meer werk gedaan, uitstelgedrag verdwijnt en je hebt gedurende de dag meer energie. Ook kun je een positief effect merken op je creativiteit. Je zit tijdens je werk of studie lekker in de flow.

Wil je microdosing proberen, probeer dan altijd goed naar je eigen lichaam te luisteren. Neem je eerste dosis op een vrije dag, zodat je beter kunt nagaan wat er gebeurt. Pas de dosis aan als dat nodig is, zodat je optimaal profiteert van het microdoseren.

The magic cave

Mogelijkheden voor doseren

Zoals gezegd is ieder mens anders en zijn er geen standaard doseringen voor microdoseren. Microdosing XP levert verpakkingen met kant en klare doses, maar je kunt deze altijd aanpassen aan je eigen situatie. Een veel gebruikte manier om te microdoseren is met de Fadiman routine. Hierbij neem je op dag 1 een microdosis, zijn dag 2 en 3 rustdagen waarin je nagaat wat het effect is en op dag 4 neem je wel weer een dosis.

Deze routine kun je 8 tot 10 weken volgen, en dan las je een pauze in van een week of 2. Het is handig om tijdens het microdoseren een dagboek bij te houden of wat aantekeningen te maken. Noteer hoe je je voelt en wat voor effecten je merkt. Tijdens de pauze periode kun je dan nagaan of je je zonder het middel anders voelt. Was je stemming beter? Had je minder last van angsten of verlegenheid? Kon je je beter concentreren? Als het microdoseren je goed heeft gedaan, kun je na 2 weken weer verdergaan.

Het aanbod van Dutchmicrodosing.fr

In de webshop van Dutchmicrodosing.fr vind je alles wat je nodig hebt om op een natuurlijke manier je gezondheid een boost te geven. Niet alleen kun je hier microdoseringen truffels vinden, tevens worden er growkits van Fresh Mushrooms verkocht, van allerlei verschillende soorten magic mushrooms. Ook kun je er capsules en tincturen van medicinale paddenstoelen vinden, biologische truffels en voedingssupplementen. De natuur levert ons alles wat we nodig hebben voor een robuuste gezondheid, zowel mentaal als fysiek!

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 20 mei tot en met 27 mei.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op je bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?