Wat is Lemon Tek van paddo’s en hoe maak je het?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Wist je dat Lemon Tek steeds populairder wordt in de wereld van paddo’s? Het grote voordeel van Lemon Tek is dat het aan de ene kant de kans op misselijkheid verkleint en aan de andere kant de trip korter, maar intensiever maakt. In deze blog lees je hoe je Lemon Tek maakt en wat de voordelen zijn van het drinken van dit magische drankje.

Het geheim van Lemon Tek

Je kunt paddo’s op verschillende manieren nemen: vers, gedroogd, verwerkt in een maaltijd, maar ook als drankje, bijvoorbeeld paddo thee. Maar een van de meest effectieve manieren is Lemon Tek. Het geheim van Lemon Tek is citroensap. Waarom zou je paddo’s combineren met citroensap? Het voordeel zit hem in de bijzondere eigenschappen van deze citrusvrucht.

Als je paddo’s laat weken in het sap van een citroen, zorgen de citroenzuren voor een chemische reactie, waarbij een gedeelte van de chitine in de paddenstoelen wordt afgebroken. Deze stoffen zijn vaak verantwoordelijk voor de bekende misselijkheid waar je last van kunt krijgen als je paddo’s neemt. Maar de snellere afbraak zorgt ook voor een meer uitgesproken trip. Wanneer je Lemon Tek met paddo’s neemt, heb je niet zo’n last van misselijkheid en krijg je een kortere, maar heftige trip ervaring.

De geestverruimende effecten komen sneller op, zijn intens, maar zijn ook sneller weer voorbij. Meestal komen de effecten op binnen 15 tot 45 minuten en nemen ze met een uur of twee weer af. Het is dus wel belangrijk je van tevoren af te vragen of dat is waar je naar op zoek bent.

Gebruikers van Lemon Tek geven aan dat de trip minder fysieke effecten heeft en meer in het hoofd plaatsvindt. Er zijn meer visuele effecten en diepgaande spirituele ervaringen. Naderhand is er sprake van minder lichamelijke uitputting. Ook wordt er beweerd dat paddo’s ongeveer 1,5 tot 2 keer zo sterk kunnen voelen, vergeleken met wanneer je paddo’s zonder Lemon Tek neemt.

Waarom veroorzaakt Lemon Tek deze effecten?

De meningen verschillen waarom Lemon Tek met paddo’s deze effecten veroorzaakt. Het is bekend dat citroensap een pH heeft die vergelijkbaar is met maagzuur. De pH van citroensap is gemiddeld 2 tot 3 en die van maagzuur is 1 tot 3. Onder dergelijke zure omstandigheden vindt er defosforylering plaats van enzymen in de paddo’s.

Men denkt dat de sappen alvast beginnen met het afbreken van de magic mushrooms, zodat je spijsvertering dat niet meer hoeft te doen. Hierdoor is psilocybine alvast omgezet in psilocine, waardoor je sneller de psychoactieve effecten kunt merken als je de Lemon Tek drinkt.

Hoe maak je Lemon Tek met paddo's?

Omdat de effecten ongeveer 1,5 tot 2 keer zo sterk zijn als je Lemon Tek paddo’s drinkt, gebruik je voor dit drankje gemiddeld de helft van je normale dosis. Wil je Lemon Tek maken, dan vind je hieronder de instructies. Dit heb je nodig:

  • 1 tot 2 citroenen
  • Paddo’s (vers of gedroogd, de helft van je normale dosis)
  • Een grinder of koffiemolen
  • Sinaasappelpers

Vermaal de paddo’s tot een fijn poeder en doe het in een klein glas. Pers de citroenen uit met de sinaasappel pers of doe het met de hand en giet het sap in het glas met het poeder. Zorg dat je voldoende sap hebt, zodat al het poeder erin opgenomen is. Roer het goed door. Laat de Lemon Tek 15 tot 20 minuten trekken en roer af en toe door. Je kunt de Lemon Tek naderhand nog zeven of filteren zodat je er grotere stukjes paddo uit kunt halen. Drink de Lemon Tek in een keer op.

Kun je ander citrus fruit gebruiken?

Dan is er nog de vraag of het mogelijk is om ander fruit dan citroenen te gebruiken om Lemon Tek voor paddo’s te maken. Dat is mogelijk, maar dan moet je wel goed opletten welke je kiest. Limoenen hebben ook een lage zuurgraad, met een pH van 2 tot 2,6. Maar sinaasappels daarentegen werken niet zo goed, net als ananas. Deze vruchten hebben een pH van 3,2 tot 4,3 waardoor ze minder zuur zijn dan maagzuur.

Om een goede Lemon Tek te maken, zou het sap een lagere pH moeten hebben. Wat je mogelijk nog kunt gebruiken als alternatief voor citroensap, is granaatappelsap, balsamico azijn en goedkope rode wijn. Er zijn mensen die aangeven dat ze daarmee een goede variant van Lemon Tek hebben gemaakt.

Is Lemon Tek iets voor jou?

Als je paddo’s neemt met Lemon Tek krijg je een snellere en heftiger trip. Niet iedereen is ervan overtuigd dat dat de beste optie is. Het hangt er vanaf of dat iets voor jou is, van je voorkeuren, de timing en ervaring. Heb je liever een efficiente, super geconcentreerde ervaring of een langere trip waarbij de intensiteit geleidelijk toeneemt en afneemt.

Over het algemeen wordt Lemon Tek aangeraden als je al wat meer ervaring hebt met trippen, omdat de effecten heel wat heftiger zijn. Als je nog niet zo vaak getript hebt, kan dat te abrupt en intensief zijn. Het is dan beter om voor de normale trip te gaan, zodat je je ervaringen beter kunt integreren. Lemon Tek kan wel een goede optie voor je zijn als je een gevoelige maag hebt, omdat de kans op misselijkheid veel kleiner is.

Ben je benieuwd naar Lemon Tek? Maak dan je eigen verse sap met paddo’s die je zelf gekweekt heb. Kijk in onze shop voor onze kweeksets van All in One en Fresh Mushrooms. Hiermee kun je eenvoudig zelf paddo’s kweken, waarna je ze vers of gedroogd kunt verwerken.

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Geldig van 15 juli t/m 31 juli.

Bespaar Vandaag op je Aankoop!

10%
OFF

Gebruik onderstaande code bij het afrekenen om 10% korting te ontvangen op de gehele bestelling. 

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?