Microdosing Spanje

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Dutchmicrodosing.es is de microdosing shop van Spanje!

Elke dag worden er door heel Spanje talloze microdose-pakjes psilocybine-truffels verzonden. De vraag naar microdoses in Spanje stijgt elke dag! We hebben een lange en betrouwbare relatie met FreshMushrooms, de grootste leverancier van psilocybine truffels voor microdosering in Nederland. Het krachtige magische effect en de geneeskrachtige eigenschappen van psilocybine-truffels, en onze nauwe relatie met de grootste Nederlandse producent van psilocybine-truffels, betekent dat onze magische truffels altijd super vers zijn en een flinke dosis psilocybine bevatten. Onze voorraad magic truffels wordt continu vernieuwd. Dit garandeert de hoge kwaliteit en versheid van onze producten. De magic truffels die wij leveren zijn altijd vers en vacuüm verpakt. Een FreshMushrooms XP Microdosering pakket bevat zes afzonderlijke doses. Elke portie bevat één gram verse psilocybine magic truffels. Alle zes de doseringen zijn afzonderlijk vacuüm verpakt en gemakkelijk in gebruik. Daarom is het niet nodig om de hele verpakking te openen en de vacuümafdichting volledig te verbreken tot microdosering. De microdosis kan met een schaar worden bijgesneden zonder de verpakking van de andere doses te beschadigen. Op deze manier blijven de andere microdoses bewaard, dus vers, totdat u ze gaat innemen.

Psilocybine microdoseren truffels en paddo growkit legaal in Spanje voor privé gebruik

In Spanje is het gebruik van magische paddo’s en truffels legaal mits deze niet doorverkocht worden en alleen bedoeld zijn voor privé en eigen gebruik. Veel inwoners van Spanje zijn open-minded en daarom sluit deze wetgeving perfect aan op hun wensen. Ook in Spanje begint het fenomeen “microdoseren met psilocybine truffels” aan populariteit te winnen. De Spaanse medische wetenschap zet zich actief in, om op therapeutische basis onderzoek te verrichten naar de positieve werking van psilocybine. Net als het UMC in Nederland, doet ook Spanje mee aan deze trend. Het zal niet lang meer duren voordat de Spaanse overheid psilocybine zal erkennen als medicijn en deze zal toepassen in de medische zorg als anti-depressivium of om andere kwalen te bestrijden. Maak gebruik van deze wetgeving en bestel vanuit Spanje paddo’s of truffels. Ervaar een diepe spirituele reis of de magische krachten van microdoseren met magische truffels.

Wat is microdoseren met psilocybine truffels of paddo's?

Microdosering bestaat uit het nemen van een extreem kleine dosis psychedelica, in dit geval de truffel of psilocybine paddenstoel. Microdoses veroorzaken geen psychoactieve effecten en veroorzaken daarom geen perceptuele verstoringen. Ook van psychedelische microdoses word je helemaal niet high. Bij het microdoseren van truffels of psilocybine-paddenstoelen gaat het erom de juiste microdosis te vinden die het beste bij je past. We raden altijd aan om een routine van minimaal 8 tot 10 weken te volgen. Als gebruiker merk je misschien niet de gunstige effecten van psilocybine na slechts één week microdoseren. Er is gewoon niet genoeg tijd verstreken om enige verandering te kunnen waarnemen. Na een microdoseringsroutine van 8-10 weken met psilocybine, raden we aan de routine 1-2 weken te stoppen, zodat je zelf kunt zien of de routine voldoende heeft geholpen of dat je een nieuwe routine moet beginnen.

Elke persoon heeft een ander lichaam en elke reactie op microdosering is uniek. Daarom is het belangrijk om naar uw lichaam te luisteren en de dosis te verlagen of te verhogen als uw lichaam dat vraagt. Wanneer de kleuren van de dingen of voorwerpen om je heen beginnen te schijnen, neem je waarschijnlijk een te hoge dosis. U zou een heel klein effect moeten voelen dat kan leiden tot meer concentratie, productiviteit en creativiteit, waardoor u zich meer gefocust voelt, met snellere reactietijden en uitstekende resultaten behaalt in uw vakgebied. Bovendien hebben verschillende mensen na het nemen van psychedelische microdoses gemeld dat ze zich minder angstig, minder depressief en energieker voelden en meer uit hun persoonlijke leven haalden. Je kunt rustig doorgaan met je gebruikelijke routine terwijl je de psilocybine-microdoses inneemt.

Het mooie van Microdosing XP’s Psilocybin Truffle Microdose Packs is dat de doses al zijn gewogen. Ze zijn afzonderlijk vacuüm verpakt en kunnen direct uit de verpakking worden geconsumeerd. Om maximale resultaten te bereiken is het raadzaam om de Psilocybine truffel microdoses ’s ochtends op een lege maag in te nemen, volgens de dagen van de routine (schema). Veel gebruikers van microdosering ervaren een toename van energie. Daarom is het het beste om de dosis Psilocybine truffel niet ’s avonds of voor het slapengaan in te nemen.

Amazing cute cartoon mushroom house

Waarom microdoseren met psilocybine truffels of paddo's?

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar het positieve effect van microdosering van psilocybine als antidepressivum. Artsen geven aan dat psilocybine magic truffels of paddo’s een positieve stemming bij de gebruiker oproepen met vrijwel geen of zeer milde bijwerkingen. Antidepressiva-gebruikers melden vaak dat ze de volgende ochtend in een negatieve spiraal terechtkomen en dat het soms lang duurt voordat ze over deze negatieve stemming heen zijn. Dit is zelden het geval bij het microdoseren van verse psilocybine-truffels. Gebruikers van microdosering van psilocybine melden de volgende dag geen terugval en spreken van lege gedachten en het vermogen om helder te denken. Microdosering met psilocybine truffels heeft een zeer positief effect op het verzwakken en / of elimineren van clusterhoofdpijn en migraine. Het microdoseren van psychedelica, zoals psilocybine-truffels, is een groeiende trend. Microdosering is een techniek die u helpt uw concentratie, energie en efficiëntie te verhogen, en uw creativiteit en uw cognitieve functie stimuleert door zeer kleine hoeveelheden psychedelica te nemen. 

⦁ Microdoseren verhoogd toename energie
⦁ Microdoseren verscherpt en verbeterd concentratie
⦁ Microdoseren verhoogd de creativiteit
⦁ Microdoseren verhoogd de besluitvaardigheid
⦁ Microdoseren verbeterd de stemming/positief
⦁ Microdoseren verminderd het uitstelgedrag
⦁ Microdoseren verminderd stemmingswisselingen
⦁ Microdoseren vermindert depressieve gedachten en klachten

Wat zijn psilocybine truffels (sclerotia)?

Een magische truffel (sclerotia) is bevat net zoveel psilocybine als de paddo. Dit is niet verwonderlijk als je de functie van de truffel weet. Een paddo groeit uit een mycelium en een mycelium is een netwerk van schimmeldraden. De paddo is de vrucht van het mycelium en schiet uit de grond wanneer het klimaat gunstig is. Voor in tijden dat het klimaat niet gunstig is om voor het mycelium de paddo te laten opkomen, maakt het mycelium onder de grond truffels. Deze truffel (sclerotia) zit vol met voedingstoffen en functioneert als reservoir ter ondersteuning van de paddo om ook in ongunstige klimaat op te komen. De truffel bevat dus net als de paddo psilocybine en sommigen soorten zelfs meer dan de paddo.

Waar kan microdosering truffels nog meer bij helpen?

Microdoseren wint steeds meer aan populariteit. De geestverruimende en medische effecten van psilocybine staan op een kantelpunt om erkend en opgenomen te worden in de huidige medische wereld als medicijn. Het gebruik van psychedelische psilocybine paddenstoelen gaat milennia aan jaren terug. Psilocybine truffels of paddo’s bevorderen de geestelijke en de mentale gezondheid. Microdoseren met psilocybine verse magische truffels of paddo’s kunnen helpen bij:

Depressie en PTSS en Microdoseren

Psilocybine transformeert in het lichaam tot psilocine en psilocine heeft weer de eigenschap dat deze op de serotonine cellen lijken waardoor deze door de receptoren in de hersenen herkend worden en zich hieraan kunnen binden. De stof psilocine stimuleert en is instaat nieuwe verbindingen te realiseren in het brein. Deze nieuwe en herstelde hersenverbindingen zouden helpen een gebruiker sneller te laten te herstellen van een mentaal trauma, depressies en PTSS.

Angsten en microdoseren

Mocht je lijden aan angst depressies dan adviseren wij voorzichtig te doen met microdoseren psilocybine magische truffels. Het kan voorkomen dat microdoseren de angsten vergroten. Toch zijn er steeds meer onderzoeken dat bij de juiste dosis ook hier microdoseren psilocybine truffels bij kan helpen. Wij raden aan als je met deze vervelende depressie kampt en besluit een kuur te doen met psilocybine een medische deskundige hierover te laten inlichten.

ADHD en microdoseren

Velen gebruikers melden dat microdoseren met psilocybine truffels geen bijwerkingen vertoont als de conventionele medicijnen zoals Adderall en Ritalin. Psilocine heeft een positief invloed op de concentratie. Een persoon met ADHD is erg snel afgeleid en kan zich moeilijk concentreren. Microdoseren met psilocybine zorgt ervoor dat de gebruiker minder snel is afgeleid en zich beter kan focussen.

Microdoseren dosis psilocybine truffels of paddo's

Bij het microdoseren truffels draait het om de juiste microdosis te vinden die het beste bij jou past. We raden altijd aan om een kuur te volgen van minimaal 8 tot 10 weken. Als gebruiker kan je bij jezelf niet de voordelen opmerken met maar 1 week microdoseren. De tijd is simpelweg tekort om verandering te kunnen doen waarnemen. Na een microdosis kuur van 8 tot 10 weken raden we aan 1 tot 2 weken te stoppen, zodat je bijzelf kunt nagaan of de kuur microdoseren voldoende heeft geholpen of dat er een nieuwe kuur opgestart dient te worden.

Microdoseren met psilocybine verse truffels:

De gemiddelde micro dosis verse magische truffels voor een persoon rond de 80 kilo is 1 gram (2mg psilocybine). De doisis voor iemand die bijvoorbeeld 70 kilo weegt is 0.9 gram. Je verlaagd of verhoogd de dosis met elke 10 kilogram aan lichaamsgewicht 0,1 gram.

Microdoseren psilocybine gedroogde paddo's:

e gemiddelde micro dosis magische paddo’s is een normale dosis gedroogde psilocybine paddo gedeeld door 10. Een normale dosis gedroogd is 2 a 3 gram dat houdt dus in dat een microdosis 0,2 a 0,3 gram is. Tot 80 kilo is 0,2 gram voldoende, van 80 kilo naar boven adviseren we 0,3 gram.

Dosisschema microdoseren magische truffels en of paddo's

Dag 1: Microdoseren dag +/-1 gram
Dag 2: Geen dosis dag
Dag 3: Geen dosis dag
Dag 4: Microdoseren dag +/-1 gram
Dag 5: Geen dosis dag
Dag 6: Geen dosis dag
Dag 7: Herhaal cyclus hierboven

of

Dag 1: Microdoseren dag +/-1 gram
Dag 2: Geen dosis dag
Dag 3: Geen dosis dag
Dag 4: Microdoseren dag +/-1 gram
Dag 5: Geen dosis dag
Dag 6: Geen dosis dag
Dag 7: Herhaal cyclus hierboven

Geschiedenis van microdoseren psychedelica

Het begon allemaal eind jaren 50 tot begin jaren 70. In die tijd onderzochten wetenschappers of psychedelica de creativiteit konden helpen vergroten. Ze ontdekten dat een microdosis mescaline (cactus) en LSD een positief effect had op het creatieve deel van de hersenen. Microdoseren verspreidde zich later naar Silicon Valley, Californië. Microdosering wordt hier al decennia lang gebruikt als onderdeel van het dagelijks leven. Grote bedrijven hebben zich gevestigd in Silicon Valley en laten het personeel ’s ochtends de werkdag beginnen met microdoseren. Het begon allemaal met het microdoseren van LSD en experimenteerde later met het microdoseren van psilocybine (truffels of paddenstoelen), Mescaline (Cactus) en zelfs MDMA. De goeroe en vader van de moderne genetica Francis Crick won in 1962 de Nobelprijs voor de ontdekking van de structuur van het DNA-molecuul onder invloed van LSD!

Hoe werkt microdoseren van psilocybine in het lichaam en brein?

In een magische truffel of paddo’s zit de stof psilocybine. Psilocybine wordt door het lichaam omgezet in Psilocine. De psilocine cel lijkt ontzettend veel op die van serotonine. De serotonine receptoren in de hersenen herkennen de psilocine cellen als serotonine. Hierdoor kan de psilocine zich binden aan deze receptoren met als manifestatie waarneming van visuele en geestverruimende effecten.

Wat heeft Dutchmicrodosing.es nog meer te bieden aan onze Spaanse gasten?

Naast microdoseren psilocybine truffels en bieden we ook een ruim assortiment aan superieur kwaliteit paddo 100% mycelium growkits, medicinale paddenstoel capsules en tincturen, truffels en 100% natuurlijke vitamines. Ben je op zoek naar spirituele zelf ontplooiing? Durf je een brug te slaan naar andere dimensies en jou verbeelding binnenin te verdiepen. Of, wil je simpelweg gewoon lekker trippen en heerlijk genieten van het magische gevoel van psilocybine paddo’s of truffels? Bij Dutchmicrodosing kan het allemaal!

Growkits Freshmushroom 100% mycelium XP zijn de ultieme en meest eenvoudige paddo kweeksets op de markt. Dit komt omdat de growkit is voorzien van een 100% actief mycelium waardoor deze makkelijker en sneller zal bloeien(paddo op laten komen). De XP staat voor ‘Xtra Potent’ dit betekend dat deze paddo’s bijna 2x zoveel psilocybine bevatten dan andere merken growkits vanwege het 100% actieve mycelium. Eenmaal dit product thuis ontvangen hoeft u alleen de growkit in de growbag te plaatsen en de growbag er omheen te vouwen. Op het moment dat de eerste psilocybine paddo’s opkomen is het tijd aangebroken om de growbag recht op te zetten. Dit zijn slechts alle handelingen die verricht dienen te worden voor een volgroeide paddo oogst! Met oprecht super makkelijke en hoog kwaliteit growkits!

Onze paddo tincturen en capsules zijn vervaardig van unieke paddenstoelen en zwammen met medicinale effecten waarvan de effectieve werking duizenden jaren terug is opgenomen in de Traditionele Chinese Geneeskunst. Deze zeer speciale paddenstoelen tincturen zijn ware levenselixers! Super gezond voor zowel het lichaam en de geest!

Nature Sunset in Spain

Spaanse Social media platformen psilocybine

We adviseren altijd aan al onze gasten om zichzelf goed te informeren over de werking van psilocybine of het nu gaat om microdoseren of om een grote dosis. Psilocybine is een krachtige natuurlijke Entheogeen waar met respect mee omgegaan dient te worden. We hebben hieronder enkele bronnen met informatie over psilocybine, uiteraard staat onze website ook vol met informatie:

Bestellen en Levering vanuit Spanje

Allen bestellingen worden met de grootste zorg verpakt en we streven ernaar dat u deze zo snel en discreet mogelijk ontvangt. De privacy van onze klanten is erg belangrijk voor ons. Zodra de bestelling is geplaatst en wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij van Dutchmicrodosing uw pakket dezelfde dag nog inpakken en klaarmaken voor verzending naar Spanje. Levering naar Spanje duurt ongeveer 4 tot 5 werkdagen. We verzenden naar alle schiereiland Spanje en de Balearen. Wij verzenden onze producten naar de volgende provincies in Spanje

Álava (España), Albacete (España), Alicante (España), Almería (España), Asturias (España), Ávila (España), Badajoz (España), Islas Baleares (España), Barcelona (España), Bizkaia (España), Vizcaya (España), Burgos (España), Cáceres (España), Cádiz (España), Cantabria (España), Castellón (España), Ceuta CE (España), Ciudad Real (España), Córdoba (España), La Coruña (España), Cuenca (España), Gerona (España), Granada (España), Guadalajara (España), Guipúzkoa (España), Huelva (España), Huesca (España), León (España), Lérida (España), Lugo (España), Madrid (España), Málaga (España), Melilla (España), Murcia (España), Navarra (España), Ourense (España), Palencia (España), Pontevedra (España), La Rioja(España), Salamanca (España), Segovia (España), Sevilla (España), Soria (España), Tarragona (España), Teruel (España), Toledo (España), Valencia (España), Valladolid (España), Vizcaya (España), Zamora (España) y Zaragoza (España).

Social Share

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Reddit

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Helaas u dient 18 jaar of ouder te zijn om deze website te mogen bezoeken.

Om deze website te bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u 18 Jaar of ouder ?